Nieuw | Hydro plumping serum van Catrice

Hoe heerlijk is het als je jouw huid kunt verwennen met een serum? Deze keer testte ik het Hydro Plumping serum van Catrice uit en vertel je mijn bevindingen vandaag op mijn blog.

Hydro Plumping serum

Er is niks beter voor de rijpere huid dan af en toe een heerlijk serum te gebruiken wat jouw huid echt even die boost geeft dat het nodig heeft.

Een serum is dan ook 1 van mijn meest gebruikte beauty producten sinds ik weet dat ze bestaan. En ik kan wel zeggen dat ik echt ervaring heb met de meeste varianten.

Dus nu mocht ik deze van Catrice testen en vertel ik jou wat mijn rijpe en vooral vochtarme huid ervan vond.

Hydro, plumping, serum, catrice, new, nieuw, beauty, beautysome, hyaluron, acid, vocht, rijpe, huid

De ideale voorbereiding

Voor de ideale gezichtsverzorging en ook voor elke make-up: het Hydro Plumping Serum hydrateert de huid dankzij hyaluronzuur (1,5 procent) en panthenol.

Wat doet het?
Het geeft je huid vollere look.
Een kalmerende werking.

Dit maakt het transparante, vloeibare serum een ​​ideale basis voor elke make-uplook.

Hydro, plumping, serum, catrice, new, nieuw, beauty, beautysome, hyaluron, acid, vocht, rijpe, huid

Een boost voor elke huid?

Met mijn vochtarme huid ben ik de perfecte test persoon denk ik, want juist wij (de vochtarme huid dames) hebben echt veel baat bij hyaluron.
‘Hyaluronzuur is voor 1 deel verbonden aan Collageen en 1 deel aan water, dit zorgt voor een volle, stralende huid’

Van nature hebben we al Hyaluronzuur in ons lichaam, dit zit namelijk opgeslagen in ons bindweefsel, de huid en het zenuwweefsel. Het is echt een water-liefhebber en dat zorgt er voor dat de huid gehydrateerd en gewrichten soepel blijven.

Het gebruik

Het glazen flesje van Catrice ziet er heel mooi steriel uit, alsof je het uit de apotheek gehaald hebt. Het pipet zorgt voor een fijne dosering van het product. Ik hou daar wel van dat het hygiënisch aan te brengen is.

Het serum voelt heel stevig aan en is niet waterig, wat ik zelf erg fijn vindt, want zo kun je het goed uitsmeren en geeft het je huid gelijk een heel mooi egaal resultaat alsof je een soort van primer gebruikt. En daarbij trekt het ook nog eens razendsnel in dus echt een topper dit serum.

Hydro, plumping, serum, catrice, new, nieuw, beauty, beautysome, hyaluron, acid, vocht, rijpe, huid

Verkoop Catrice

Ja, zoals je weet is Catrice het te koop bij het Kruidvat en de Trekpleister en dan nu de prijs… je schrikt je vast een hoedje!!! 5,99 las ik! Dat is toch echt een koopje voor een serum dat je huid even lekker een b oost geeft!

Vanaf 10 februari te koop, wellicht dat jouw filiaal het niet op de dag al in de schappen heeft, maar ach het is geen straf om wat vaker binnen te lopen, toch?

 

 

 

Like
  Daphne - verdraaidmooi
  2 Feb 2020
  7:02am

  Ik vind het ook een heel fijn serum!

  Tessa Bowie
  7 Feb 2020
  5:51pm

  Deze leek mij zo fijn, maar helaas reageert mijn huid hier niet heel goed op

Laat een reactie achter!