Pupa, matt, lipstick, new, carecosmetics, cosmetica, lips, beauty, blog, blogpost, 40plus, yustsome

NIEUW | I’m Matt

En dan opeens krijg je je allereerste PUPA Milano lipsticks om te reviewen thuisgestuurd. Ik heb zelf een drogist waar PUPA verkocht word en al een paar keer stond ik verlekkerd te kijken bij al dat moois. Het is jammer dat ik de sfeer in die drogist wat minder vind en bijna er niks durf aan te raken. Ik ga uit pure noodzaak daar naar binnen. Dus ik was zo blij dat ik nu eindelijk eens IRL aan dit merk kon snuffelen!

Wat schrijft Pupa Milano

“I’m Matt is het resultaat van een nieuwe generatie producten met een volledig matte afwerking, gecombineerd met een verrassend en langdurig comfort. PUPA Milano breidt haar nieuwe I’m Matt collectie uit met 16 geweldige matte kleuren. De I’m Matt lipstick glijdt fluweelzacht over de lippen voor een prachtige, diepe, volle kleur. Het kleurenpalet bestaat uit onderscheidende tinten. De zeer hoge concentratie pigmenten garandeert een geweldige kleur met volle en ultra-gepigmenteerde lippen als resultaat.”

De kleuren, 16 stuks dus, zijn verdeeld in 4 categorieën, zodat je in je eigen favoriete teint een kleur kunt kiezen!

Natural & Brown: 010 Delicate Nude – 011 Intense Nude – 012 Angel Rose – 013 Brown Rose.
Mauve: 030 Mystery Rose – 031 Magenta Rose – 032 Fancy Mauve – 033 Bewitched Plum.
Fuchsia & Violet: 050 Runway Fuchsia051 Blue Fuchsia – 052 Savage Cyclamen – 053 Dangerous Violet.
Red & Burgundy: 070 Coral Red – 071 True Red – 072 Velvet Ruby – 073 Irresistible Burgundy.

 

Zelf kreeg ik 4 kleuren welke ik dus al in mijn blogkleur gearceerd heb. En ik was echt blij dat het kleuren waren die ik zelf ook uitgekozen zou hebben.
De huls is mooi zilver (pluspunt) en komt met een klein logo. Ook de lipstick zelf heeft de naam PUPA erin geperst staan.
Ze liggen lekker in de hand en ik sta hier te popelen om ze te swatchen, echter eerst mooie foto’s maken, want anders hebben we er ook niks aan zo’n heel verhaal van mij zonder plaatjes! Helaas zie je mij terug in de foto’s, want je een spiegelend product is nou eenmaal moeilijk te fotograferen! *zwaait*!

Pupa, matt, lipstick, new, carecosmetics, cosmetica, lips, beauty, blog, blogpost, 40plus, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”SWATCHES” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Pupa, matt, lipstick, new, carecosmetics, cosmetica, lips, beauty, blog, blogpost, 40plus, yustsome

Van links naar rechts 010 – 051 – 070 – 033. Ik begon met de lichtste kleur, dat is wat handiger, want soms is een rode kleur er bijna niet af te halen en dan krijg je dus geen goede swatches.

Pupa, matt, lipstick, new, carecosmetics, cosmetica, lips, beauty, blog, blogpost, 40plus, yustsome

De bovenste kleuren zijn echt helemaal Sonja, alhoewel de onderste twee ook heel mooi zijn, was ik over de 033 | Bewitched Plum iets minder tevreden. Recent postte ik op Instagram ook al een behoorlijk heftige paarse kleur en die had ook een vlekkerige finish. Ik heb het nog afgedept (je kent dat wel happen in een zakdoekje) en wederom een tweede laagje aangebracht, echter het was niet de beste swatch. Wellicht heeft iemand van jullie hiervoor een tip en die is zeer welkom!

Pupa, matt, lipstick, new, carecosmetics, cosmetica, lips, beauty, blog, blogpost, 40plus, yustsome

Al met al moet ik wel concluderen dat dit toch wel een van de fijnste matte lipsticks is die ik nu in mijn stash heb. Er zijn nog wel meer mooie, maar deze voelen gewoon geweldig aan! Niet droog, geen droge finish, zodat het lijkt alsof je lippen geen water gezien hebben de laatste 3 dagen.

Voor de 40plussers onder ons, ze lopen ook niet in de rimpels, hoe fijn is dat! Ik kon, op de 033 na, alles zonder lippotloodje aanbrengen!

Ook tijdens een koffie pauze, na een klein (vetloos) hapje, bleef de lipstick zonder dramatische schade mooi zitten. Echter, jij weet dat zelf denk ik ook wel, zul je toch je lipstick na een tijdje moeten bijwerken. Dit is wel raadzaam om te checken, je wilt niet met een lipstick ringbaardje rondlopen! 🙂

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

PUPA I’m Matt Lipstick €18,25 per stuk te koop via diverse online stores.

Je Naam
Like

8 reacties

  1. Die roze vind ik hecht een lipstick voor jouw.
    Geweldig dat je zo maar je favoriet merk lipstick thuis kreeg gestuurd. En dan ook nog 4 x . En wel in 4 hele mooie kleuren. Ik vi d ze allemaal wel bij jouw passen, ligt wel aan je stemming, maar inderdaad de eerste twee zijn HET!??

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!