NIEUW! MASSADA THE NATURAL THERAPY WHITENING LINE

De 100% natuurlijke, doeltreffende aanpak  van hardnekkige huidverkleuringen, hyperpigmentaties en een doffe teint

Pigmentvlekken op de huid na de zomermaanden leiden tot grote ergernis en frustratie voor veel mensen. MASSADA THE NATURAL THERAPY, één van de hoogwaardige salonmerken van Smooth & Co uit Eemnes, introduceert haar nieuwe WHITENING LINE en bijbehorende salonbehandeling.

Deze werd specifiek ontwikkeld om de huid dankzij een effectieve en geavanceerde mix van natuurlijke huidteint-oplichtende en anti-aging werkstoffen egaler te maken en hyperpigmentaties doeltreffend te verminderen. De vijf intensieve Whitening-producten corrigeren en beschermen de huid tevens tegen een vroegtijdige veroudering dankzij een zeer krachtige antioxidant werking.

De producten van MASSADA worden ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen uit landen als Jordanië, Japan, Chili, Senegal en Frankrijk. Alle formules hebben een optimaal evenwicht in hun samenstellingen dankzij een synergetische mix van plantenextracten, vitamines, minerale zouten, modder, bio-essentiële oliën en bloemenwaters.

[tx_heading style=”default” heading_text=”UIT HET PERSBERICHT” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Holistische huidverzorging, vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums

Stuk voor stuk zijn alle MASSADA-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen. Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Over hyperpigmentatie…

Hyperpigmentatie is het donker verkleuren van een deel van de huid, door een toegenomen melanineproductie of -ophoping. Dit kan binnen de lederhuid, opperhuid of deze beide huidlagen plaatsvinden. Het kan veroorzaakt worden door meerdere factoren zoals:

1.) een toegenomen melanineproductie door bestaande melanocyten (melanotische hyperpigmentatie)
2.) een snelle vermenigvuldiging van actieve melanocyten (melanocytische hyperpigmentatie)
3.) zonneschade, acne-behandelingen en -littekens, medicijnen of interne verwondingen.

Massada, whitning, age, anti, skincare, ouderdom, vlekjes, hulp, beauty, blog, blogpost, yustsome

NIEUW! De MASSADA WHITENING LINE

De nieuwe MASSADA WHITENING LINE werd speciaal ontwikkeld om huidverkleuringen en hyperpigmentaties diepgaand bij de kern aan te pakken. Het is een vernieuwend cosmetisch concept voor het behandelen van een huid die gevoelig is voor verkleuringen/pigmentvlekken met een ongelijke verdeling van melanine. Alle producten zijn ontwikkeld op basis van krachtige natuurlijke ingrediënten die de huid oplichten en de teint opvallend verhelderen. Dit gebeurt op een geheel veilige en verantwoorde wijze, zorgt voor een egaal huidbeeld en een opvallend stralende teint. Dit alles zonder de melanocyten te vernietigen of de werking van tyrosinase (= het enzym dat betrokken is bij de aanmaak van melanine) permanent te remmen. De resultaten van deze nieuwe MASSADA WHITENING LINE zijn al na twee weken zichtbaar en de maximale efficiëntie wordt na acht weken bereikt.

De meest belangrijke werkzame, huidteintoplichtende- en anti-aging ingrediënten:

Voor deze nieuwe Whitening-lijn werd, naast werkstoffen zoals komkommer, citroenzuur, lavendel en Dode Zeemineralen, een geavanceerde mix van natuurlijke anti-aging-, huidteintoplichtende- en -verhelderende ingrediënten toegepast, bestaande uit:

• Hypoxis Rooperi Extract

Een innovatief ingrediënt, verkregen uit de Zuid-Afrikaanse knol Hypoxis Rooperi. Dit extract heeft een effectief huidoplichtend effect en pakt hyperpigmentatie diepgaand bij de kern ervan aan. Het stimuleert tevens de collageenaanmaak en werkt als krachtige antioxidant.

• Octadecenoic zuur

Dit vetzuur dat van nature voorkomt in onder andere diverse groentes en planten heeft een intensief huidteintoplichtend/teintverhelderend effect, met een duidelijk zichtbaar resultaat na slechts 2 weken gebruik.

• Beredruif-extract (Arbutine)

Deze polyfenol-werkstof remt het tyrosinase enzym en vermindert huidverkleuringen en hyperpigmentaties op een veilige en natuurlijke wijze.

• Gayuba-extract

Dit intensief huidverbeterende rode bessen-extract bevat diverse vitaminen, flavonoïden, mineralen en organische zuren (o.a. citroenzuur, appelzuur en fenolzuur). Deze krachtige anti-aging werkstof activeert de biosynthese van collageen en van bindweefselcomponenten, zoals met name het huideigen Hyaluronzuur.

De MASSADA WHITENING LINE bestaat uit de volgende producten:

• MASSADA Whitening Purifying Hydrogel ​​​(€ 47,50/200 ml.)
Deze zachte en milde reinigende gel zuivert én hydratreert de huid. De formule verwijdert dode huidcellen, zonder de levende huidcellen te beschadigen. De samenstelling vermindert imperfecties van de huid, herstelt de natuurlijke glans en de frisse teint van de huid.

Massada, whitning, age, anti, skincare, ouderdom, vlekjes, hulp, beauty, blog, blogpost, yustsome

• MASSADA Whitening Purifying Tonic ​​​(€ 47,50/200 ml.)
Deze lotion werkt versterkend, balancerend, zuiverend, huidteintoplichtend en hydraterend. De formule verbetert de huidstructuur door de poriën te verfijnen en vermindert huidverkleuringen
• MASSADA Gayuba Extract​​​(€ 39,50/15 ml.)

Dit extract werkt hydraterend, huidteintoplichtend en zuiverend. Het helpt de huidskleur te egaliseren, remt tyrosinase, stimuleert de antioxidant-werking en verhoogt de synthese van het huideigen collageen type I-III.

Massada, whitning, age, anti, skincare, ouderdom, vlekjes, hulp, beauty, blog, blogpost, yustsome

• MASSADA Complete Whitening Moisturiser with SPF 25/PA+++​(€ 84,50/50 ml.)
Deze dagcrème hydrateert de huid diepgaand, helpt huidverkleuringen te elimineren, egaliseert de huidteint en beschermt efficiënt tegen de zonnestralen. De samenstelling verbetert tevens de natuurlijke glans van de huid en helpt om een egale en stralende huidteint te herstellen.

• MASSADA Anti-Ageing Whitening Cream​(€ 96,00/50 ml.)
Deze krachtige anti-rimpel moisturiser verbetert de elasticiteit van de huid en helpt huidveroudering door de zon te herstellen. De crème werkt tevens huidteintoplichtend, teintverhelderend en bevat krachtige antioxidanten.

Massada, whitning, age, anti, skincare, ouderdom, vlekjes, hulp, beauty, blog, blogpost, yustsome

• MASSADA Whitening Mask​​(€ 59,50/100 ml.)
Dit huidteintoplichtende gezichtsmasker egaliseert de huidteint. Het voorkomt en verwijdert huidverkleuringen, veroorzaakt door huidveroudering, zwangerschap, UV-straling en acne, dankzij de geavanceerde beredruif- en mimosa-formule. Het zal tevens de verloren gegane glans van een doffe huid hernieuwen.
Dankzij de rijke formules van de MASSADA Whitening-producten en de Whitening-salonbehandeling:

✓ Zal de huid opnieuw een mooie natuurlijke glans krijgen
✓ Zullen huidverkleuringen en ongelijke pigmentaties opgelicht/verhelderd en gereduceerd worden
✓ Zal de huid een egalere én gezondere teint krijgen
✓ Zal de huid zachter aanvoelen en er opvallend stralender uitzien
✓ Zal de huid opvallend steviger aanvoelen en er jeugdiger uitzien


[tx_heading style=”default” heading_text=”MIJN ERVARING” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Massada, whitning, age, anti, skincare, ouderdom, vlekjes, hulp, beauty, blog, blogpost, yustsome

Ik kreeg de hydrogel toegestuurd om te reviewen. Ik was erg benieuwd naar deze lijn, omdat mijn huid ook al wat ‘ouderdoms’ vlekjes vertoont. Het product heeft een aparte kleur. Ik was even bang voor een reactie, omdat het op uitgeperste besjes leek.

Massada, whitning, age, anti, skincare, ouderdom, vlekjes, hulp, beauty, blog, blogpost, yustsome
Ook de geur is ‘anders’… groeniger. Dit komt natuurlijk door de toevoeging van de genoemde extracten. Wel fris, maar persoonlijk vond ik het niet zo lekker.

Je kunt deze hydrogel elke dag gebruiken en het reinigt jouw huid grondig. Ik was hier ook zeer over te spreken. Na het gebruik had ik wel een klein beetje een trekkerig gevoel. Ondanks dat er komkommer inzit, wat toch bekend staat als zeer hydraterend. Wellicht door de stress van de afgelopen tijd, dus ik neem aan dat dit niet bij iedereen zo is. Het is geschikt voor ieder huidtype, ook voor droge en gevoelige huidjes.

[tx_row]
[tx_column size=”1/2″]Massada, whitning, age, anti, skincare, ouderdom, vlekjes, hulp, beauty, blog, blogpost, yustsome[/tx_column]
[tx_column size=”1/2″]Massada, whitning, age, anti, skincare, ouderdom, vlekjes, hulp, beauty, blog, blogpost, yustsome[/tx_column]
[/tx_row]

Pluspunt vind ik het mooie flesje met pompje. Er komt ruim voldoende uit! En de zeer uitgebreidde beschrijving viel mij op. Aanrader om die te lezen.

Mijn huid is na een tijdje dit product te hebben gebruikt, egaler… vlekjes zijn er nog wel, maar er ligt minder nadruk op. Wil je meer resultaat? Dan adviseer ik om de hele lijn te gebruiken, omdat alles dan mooi op elkaar is afgestemd.


Distributie & meer informatie:
De producten van MASSADA THE NATURAL THERAPY worden op de Nederlandse markt gebracht door Smooth & Co uit Eemnes.

De nieuwe MASSADA WHITENING LINE is verkrijgbaar vanaf heden.
Voor meer informatie en gerichte adressen van schoonheidssalons die werken met MASSADA, kan contact worden opgenomen met Smooth & Co via telefoonnummer: 033-2600100 en per e-mail via: info@smoothandco.nl

Voor algemene informatie is er de website: www.smoothandco.nl

Like
  Natascha Kooiman (BeautyOpinie)
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik had het persbericht al gelezen en was er al erg nieuwsgierig naar! Zelf heb ik (nog) niet zo’n last van die vlekjes maar kan me voorstellen dat je dan alles wil proberen. En dat de geur er dan wat minder toe doet 😉

  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Heb nog nooit van het merk zelf gehoord. Fijn dat er minder nadruk op de plekjes ligt! Gelukkig ben ik nog jong en heb ik ze (nog)niet.

Laat een reactie achter!