Wycon, marvelous, lipstick, swatch, review, beautysome, yustsome, Sienna, shop, Italy, brand, lips, 9

Nieuw merk ontdekt: Wycon cosmetics | Lipstick

Het voordeel van op vakantie gaan is dat je nog eens nieuwe merken ontdekt… nieuw in de zin van dat ik nog niet eens wist dat ze bestonden! Shame on me, maar hallo… we worden hier ook doodgegooid met de standaard merken en worden niet wijzer gemaakt… šŸ™‚
Gelukkig ben ik dit jaar in Sienna geweest en bezocht ik daar voor het eerst een Wycon Cosmetics store!

Wycon Cosmetics

De beweegreden van Wycon…

Waarom meer betalen voor een product als het het echt niet waard is? Dit was de vraag waarop WYCON cosmetics reageerde met de oprichting van zijn eerste winkel, met een collectie volledig Made in Italy. Deze reactie werd gewaardeerd door consumenten die het merk tot een van de huidige marktleiders in Italiƫ maakten, met meer dan 200 merkwinkels in grote steden, naast een aanwezigheid in Portugal, Griekenland, Roemeniƫ, Frankrijk, Kosovo, Rusland, Kazachstan, Libanon, Serviƫ, Malta, Zwitserland, Georgiƫ en het Midden-Oosten.

Het idee achter het project was eenvoudig maar tegelijkertijd complex: het patroon van de cosmeticamarkt, die uitsluitend wordt gekenmerkt door merken die producten tegen woekerprijzen aanbieden, doorbreken, iedereen de mogelijkheid bieden om hoogwaardige make-up, huidverzorging en Body Care collecties, tegen de juiste prijs en voor iedereen toegankelijk. Hun ervaring in de sector, kennis van de hele productieketen en beautytrends vormden de basis voor het creĆ«ren van een retailconcept dat beantwoordde aan de wensen van de alledaagse consument: hun intuĆÆtie leidde ertoe dat dure tussenstappen tussen producent en consument werden geĆ«limineerd, in plaats van te investeren in de kwaliteit van texturen en huidgevoel met behoud van een zeer concurrerende marktpositie.

Bron: Wycon Cosmetics

The Marvelous lipstick | 05 Red | 9,85

Superromige, ultragladde, ongelooflijk gepigmenteerde lippenstift met een fantastische sensualiteit, die je lippen absoluut onweerstaanbaar maakt. De textuur bevat 80% natuurlijke ingrediƫnten, dat is waarom deze lipstick ook een groene vormgeving kreeg.
Ik koos voor de kleur 05 Red, want rood doet het altijd en overal goed bij. Plus ik had toch niet genoeg rood in mijn stash, toch?

Wycon, marvelous, lipstick, swatch, review, beautysome, yustsome, Sienna, shop, Italy, brand, lips, 2

Wycon, marvelous, lipstick, swatch, review, beautysome, yustsome, Sienna, shop, Italy, brand, lips, 2

De voordelen van deze Wycon lipstick?

ā€¢ Vitamine E met antioxiderende en anti-vrije radicalen eigenschappen;

ā€¢ Wassen (waaronder bijenwas) van natuurlijke oorsprong met verzachtende eigenschappen die de textuur een bijzondere romigheid geven.

Swatch

Deze Marvelous Lipstick is verkrijgbaar in 6 kleuren! Allen zijn een beetje op het rood/bruine gericht.
Ik swatchte deze lipstick en zoals ik al zei is die echt super gepigmenteerd. De kleur is intens, maar ook nog eens heel zacht.

Wycon, marvelous, lipstick, swatch, review, beautysome, yustsome, Sienna, shop, Italy, brand, lips, 2

Wycon, marvelous, lipstick, swatch, review, beautysome, yustsome, Sienna, shop, Italy, brand, lips, 2

Nu denk ik dat je even achter je oren gaat krabben… ik heb hier echt dezelfde kleur als de swatch op mijn lippen! Het rood is niet bloedrood, maar meer een warme poeder roze tint.

Dat je dan aan het twijfelen gaat of je wel de juiste tint in het doosje had… en ja ik ga dan altijd even een controle uitvoeren, voordat een bericht van mij online gaat.

En wahahahahaha… het is dus helemaal niet de Wycon 05 Red (staat op doosje) maar de 03 Warm Pink! Dus ik ben niet gek! En jullie ook niet! Pfoi… ik dacht echt, dat rood is niet echt rood… hoe dan?

Look met Sephora

De look die ik toon is in combinatie met een ander mooi merk dat ik hier vorige week al op mijn blog toonde…

Wycon, marvelous, lipstick, swatch, review, beautysome, yustsome, Sienna, shop, Italy, brand, lips, 9

Je kunt dit merk ook online shoppen via de Wycon winkel, je betaald dan wel iets meer verzendkosten… echter ik zeg doen! Het is het waard!

 

 

Like
    Tessa
    20 Sep 2021
    8:30am

    Ik vind de lipstick echt geweldig

Laat een reactie achter!