NIEUW! Skin Moisturising Lotion | review

De uitzonderlijk antioxidantrijke en langdurig hydraterende formule voor het hele gezin!

Grahams Skincare introduceert de nieuwe Skin Moisturising Lotion. Deze natuurlijke, intensief hydraterende formule is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. De formule laat een droge en trekkerige huid langdurig comfortabel, soepel en aangenaam zacht aanvoelen. De lotion helpt tevens een vroegtijdige huidveroudering voorkomen, dankzij de uitzonderlijk antioxidantrijke samenstelling.

graham-skin-moisturising-lotion-review-yustsome-beetroot-shea-butter-skincare-huidverzorging-1

De van oorsprong Australische producten van Grahams zijn ontwikkeld door Geoff Graham, die een middel zocht om de ernstige eczeemhuid bij zijn zoontje te verlichten. Ook zelf had hij vanaf zijn geboorte last van hevige eczeem, jeuk en een zeer droge huid. Zijn geval staat zelfs bekend als één van de zwaarste ooit. Geoff was 3 maanden oud toen hij werd opgenomen in het “Royal Children’s Hospital in Melbourne. Hij leefde jarenlang met deze hinderlijke huidklachten en had al van alles geprobeerd, maar niets hielp. Veel producten tegen eczeem zijn erg ‘chemisch’ en dus niet bepaald goed voor de huid. Deze producten putten de huid vaak uit, vergroten de kans op huidirritaties, leiden tot verschillende bijwerkingen en verhogen hierdoor de kans op nóg meer huidproblemen.

Wereldwijde bekendheid dankzij succesvolle natuurlijke eczeemcrème

Toen zijn zoontje Ryan (destijds 14 maanden oud) tevens van top tot teen onder de eczeem zat, besloot Geoff samen met zijn vrouw dat ze iets moesten gaan doen. Ze besloten zelf een natuurlijk product voor de behandeling van eczeem te gaan ontwikkelen. De uitgangspunten hierbij waren “natuurlijke ingrediënten” met een “uitstekende werking”. Ze hebben daarin nooit concessies gedaan. Ze zochten naar alle mogelijke informatie en naslagwerken over eczeem en andere huidaandoeningen en selecteerden op basis van deze kennis alleen de allerbeste ingrediënten uit de natuur. Het eerste Grahams Skincare product dat op de markt kwam was een crème speciaal voor de behandeling van eczeem. Deze natuurlijke formule gaf verrassende resultaten, zowel voor Geoff als zijn zoontje Ryan. Dit product helpt inmiddels mensen met huidproblemen als eczeem, dermatitis en jeuk over de hele wereld. Inmiddels bestaat Grahams uit een uitgebreide lijn met producten op basis van natuurlijke formules, die stuk voor stuk een ware weldaad zijn voor iedere huid én in het bijzonder voor de zeer gevoelige huid.

graham-skin-moisturising-lotion-review-yustsome-beetroot-shea-butter-skincare-huidverzorging-2

NIEUW: Grahams Skin Moisturising Lotion

De nieuwe Grahams Skin Moisturising Lotion is een intensief hydraterende lotion, geschikt voor het hele gezin en voor dagelijks gebruik. Deze zeer milde lotion kan voor zowel het gezicht als lichaam worden gebruikt en maakt de huid zijdezacht en soepel, zonder een vettig laagje achter te laten.

Op basis van antioxidantrijk bieten-extract

De natuurlijke samenstelling van Grahams Skin Moisturising Lotion is onder andere verrijkt met bieten-extract. Bieten zijn uitzonderlijk rijk aan vitaminen, mineralen en fyto-nutriënten. Deze laatstgenoemde stoffen helpen de ontstekingsremmende mechanismen in de huid te ondersteunen, bestrijden vrije radicalen en helpen de huid te ontgiften. Grahams gebruikt het bieten-extract in de nieuwe Skin Moisturising Lotion tevens, omdat het een natuurzuivere en hoogwaardige voeding voor de huid biedt. Bieten bevatten onder meer lycopeen. Dit is de meest voorkomende carotenoïde* in het menselijk lichaam. Het helpt de huid te beschermen tegen vrije radicalen en helpt tevens een vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.

*Carotenoïden zijn verantwoordelijk voor de levendige kleuren van bepaalde planten, groente- en fruitsoorten. Voor het menselijk lichaam zijn carotenoïden krachtige antioxidanten die helpen bij de preventie van sommige vormen van kanker. Ze kunnen ook hart- en vaatziekten helpen voorkomen en bevorderen een goed werkend immuunsysteem.

Sheabutter voor voeding, bescherming en verzachting van de droge huid

De aan de Grahams Skin Moisturising Lotion toegevoegde sheabutter (karitéboter) is één van de meest rijke, natuurlijk verzorgende, anti-aging-, voedende,- én beschermende ingrediënten ter wereld. Sheabutter voedt en verzacht de droge huid intensief. Het helpt de huid tevens beschermen tegen UV-straling, uitdroging en de schadelijke effecten van luchtvervuiling.

Een verhoogde hydratatie van de huid tot 8 uur na het aanbrengen!

Klinische studies tonen aan dat de formule van Grahams Skin Moisturising Lotion tot maar liefst 8 uur na het aanbrengen ervan een verhoogd hydratatieniveau en daarmee een uitzonderlijk comfortabel huidgevoel teweeg brengt!

graham-skin-moisturising-lotion-review-yustsome-beetroot-shea-butter-skincare-huidverzorging-3

Het gebruik?

De Grahams Skin Moisturising Lotion kan gebruikt worden zo vaak als wenselijk is. De intensief hydraterende formule is met name een weldaad voor de huid na douchen, baden, scheren (dé perfecte after shave balsem!), na blootstelling aan extreem weer en als intensief huidregenererende behandeling vóór het slapen gaan.

De Skin Moisturising Lotion, het eerste wat ik opmerk is de geur, wat is die lekker zeg! Ik kreeg eigenlijk een soort van flash-back naar mijn eigen tijd als kind. Helaas was ik vaak ziek en had ik ook door mijn allergie reacties als eczeem. Plekken op mijn huid die niet aangenaam waren en zelf erg pijnlijk. Ik heb het nu nog op mijn voeten en gelukkig niet meer zo erg als destijds. Ik moest vaak smeren met een dikkere crème en dit was het triggertje!
Deze crème is dan ook ideaal als het gaat om verzorgen van tere en droge huid. En nog beter dat het geschikt is voor kinderen! Die ga ik zeker onthouden als mijn kleinkinderen later ooit last krijgen van hun huid. Mijn oudste had er trouwens ook last van, plekken van droogte. Goh, dat je dat bijna weer was vergeten!

Nu ik zo lees dat het ook een fijne after shave balsem is, zit ik gelijk te denken dat het ook voor mij wel een goede make-up basis kan zijn. En dit ga ik nu ik dit artikel schrijf gelijk eens proberen, moet toch nog een look maken!

Ik moet zeggen… het geeft mijn huid wel goede voeding en meer vocht. Terwijl ik normaal met een dagcrème en serum nog een droge woestijn plakaat op mijn gezicht heb, zie ik nu echt wel verschil! Nee ik ben niet opeens 18, maar de huid is soepeler.
Wil je de look zien? Kijk dan zaterdag even terug!


Distributie, meer informatie en verkoopprijzen:

De producten van Grahams Skincare worden op de markt gedistribueerd door OTC Medical B.V. uit Delft.

Advies verkoopprijs:

 • Grahams Skin Moisturising Lotion € 17,99/200 ml. (NIEUW!)

Verkrijgbaar vanaf heden bij o.a. bij De Tuinen/Holland & Barrett, DA, DIO, G&W Gezondheidswinkels en Bol.com.

Voor meer informatie is er de website (met tevens webshop): www.grahams.nl

Like
  Jolanda
  21 Sep 2016
  5:55am

  Lijkt me een fijn product voor het najaar en de winter! Top!!

   YuStSoMe
   21 Sep 2016
   5:59am

   Ja, ik merk nu al aan mijn gezicht dat het niet ‘schuurt’ mijn huid is echt droog. Deze hou ik erin! ??

  Babs
  21 Sep 2016
  6:10am

  Ik vind hem zo lekker ruiken! Wil de hele dag wel smeren 🙂

   YuStSoMe
   21 Sep 2016
   6:11am

   Ja precies! Ik weet het niet, maar een bad vol zou ik ook niet erg vinden.

  Astrid
  21 Sep 2016
  3:32pm

  Wat interessant! Ik ben heel benieuwd naar je look zaterdag 🙂

  Yvonne
  21 Sep 2016
  5:33pm

  Wat een bijzonder verhaal zeg. dit moet wel goed zijn.

  Joyce
  21 Sep 2016
  6:28pm

  Klinkt echt super fijn! Ben benieuwd of t voor mijn eczeem ook helpt!

  Bianca
  21 Sep 2016
  7:25pm

  Ik heb net na het douchen mijn lichaam weer hier mee ingesmeerd, zo lekker en voedend x

  Lonneke
  21 Sep 2016
  9:25pm

  Wat een goed product lijkt mij dit zeg zeker voor mensen met eczeem zal het dan ook goed voor psoriasis werken…? Ben benieuwd naar je look

  Hilde
  22 Sep 2016
  4:19pm

  Ik heb de eczeem variant thuis aan het testen op Thomas. Smeert ook lekker makkelijk! Benieuwd naar je look zaterdag 🙂 slim idee trouwens!

  chucky1012
  23 Sep 2016
  5:46am

  Klinkt zo goed!
  Xoxo

Laat een reactie achter!