DOUTZENSWIM_STARBANDEAU_LL-5683

Nieuwe collectie Hunkemöller

Hunkemöller lanceert exclusieve Doutzen Swim Collectie voor zomer 2017

Na een succesvolle sportlijn lanceert Hunkemöller nu een zwemcollectie met internationaal topmodel Doutzen Kroes. De nieuwste brand ambassador van het lingeriemerk heeft een prachtige serie swimwear ontworpen waarmee je deze zomer straalt aan het water.

Het zal niet verbazen dat de Doutzen Swim collectie is geïnspireerd op de natural beauty van het model.

De gehele lijn heeft een totaal nieuw handschrift en haakt in op de ‘Backpacker Chic’ trend die we nu veel zien. Bij het ontwerpen is gedacht aan het ontdekken van nieuwe bestemmingen en het verzamelen van kleine schatten zoals schelpen en stenen. Dit is in de collectie vertaald naar kwastjes, fringes , gouden kettinkjes en muntjes. Bijzonder is dat het meeste hiervan afneembaar is en gedragen kan worden als ketting of enkelbandje.

Het kleurenpalet bestaat uit rustieke kleuren als terracotta, zwart en off white, met een hint van koraal en lagoonblauw. Deze kleuren en het gebruik van haakwerk en macramé in de items, versterken het natuurlijke gevoel van de collectie en maken deze perfect om te dragen naar het strand én naar een festival. Om de look helemaal compleet te maken bevat de collectie naast swimwear ook bijpassende items als een pareo, jurkje en playsuit en accessoires als een tas en sandalen.

Sonja’s favoriet!!!

De Doutzen Swim collectie is vanaf 2 mei 2017 online en vanaf 5 mei 2017 instore verkrijgbaar.

De prijzen variëren van €14,99 tot €59,99. De collectie is verkrijgbaar in verschillende maten variërend van XS – XL en cupmaten van A-F.
De Doutzen Swim collectie by Hunkemöller kan je hier bekijken: https://www.hunkemoller.nl/nl_nl/doutzen-kroes/doutzen-stories.html

#doutzenstories #startanadventure
Facebook: hunkemoller, Instagram @hunkemoller, Snapchat @hunkemollerhq

Je Naam
Like

Eén reactie

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!