Catrice, make-up,2019, nieuw, review, look, mua, beauty, Kruidvat, trekpleister, winkelen, tips, soul searcher

Nieuwe make-up van Catrice + winactie

Deze week heb ik echt een heerlijke budgetweek wat betreft make-up! Het hoeft ook niet duur te zijn, want een lekker betaalbare prijs maakt mij een gelukkig mens! Dus na Essence ga ik vandaag los met Catrice.

Catrice en Sonja

Eerlijk is eerlijk ik en Catrice hebben ff een catfight gehad, twee mauwende wijven, je kent dat wel. Alleen tja was ik de mauwerd en Catrice dacht laat Sonja maar ff stoom afblazen! En groot gelijk hadden ze! Want we zijn weer vriendinnetjes!

En als je ons nu ziet huppelen door een weiland met verse bloemen, vlinders, vogels en een hertje bovendien, dan heb je net zo’n fanta als mevrouw hier!

Catrice, make-up,2019, nieuw, review, look, mua, beauty, Kruidvat, trekpleister, winkelen, tips

Make-up praatje

Laat ik eerst een zeggen dat ik de producten er weer mooi uit vind zien, ja dat oog wilt nog steeds wat. En ik tijdens het reviewen een paar producten echt heel fijn heb beoordeeld. Ik kreeg recent zoveel, dat ik besloot een deel te verloten, vandaar dat je nu een deel van de nieuwe collectie ziet.

Catrice HD actieve performance primer | 4,99

& Golden Dust highlighter | 4,99

Catrice, make-up,2019, nieuw, review, look, mua, beauty, Kruidvat, trekpleister, winkelen, tips

Twee leuke pipet flacons rijker ben ik… de een is een primer en de ander een highlighter. Vooral de primer is interessant, daar deze ook nog eens een SPF 30 bevat en voor mensen die veel sporten in de buitenlucht en er toch nog ‘mooi’ uit willen zien. De zweet- en waterbestendige textuur geeft je een zachte uitstraling en minimaliseert poriën. Nu sport ik zelden met make-up op, maar soms voel ik mij onzeker en doe ik iets kleur op.

De highlighter vind ik eigenlijk niet zo heel bijzonder, ja sorry dat komt vast omdat ik als blogger soms overladen word en dan is het moeilijk om nog verrast te zijn. Het is wel lekker in gebruik, let op je hebt snel te veel. Ook deze kun je voor die extra glow in je foundation mengen, maar let op dat je niet te ver gaat. De naam is trouwens 010 Spacegold en kijk dat vind ik nou wel weer tof!

Coconut balm | 3,99

Catrice, make-up,2019, nieuw, review, look, mua, beauty, Kruidvat, trekpleister, winkelen, tips

Ja daaaaaag, deze hou ik lekker zelf, ik hou van cocosnoot! Een balm die heerlijk romig is en goed op je lippen blijft, mits je natuurlijk niet de hele tijd blijft likken!

De balm is verrijkt met kokosolie, vitamine E en Argan olie.

Glam Doll mascara | 4,99

Catrice, make-up,2019, nieuw, review, look, mua, beauty, Kruidvat, trekpleister, winkelen, tips

De langhoudende Catrice Glam & Doll Boost Volume 010 Ultra Black Mascara bedekt je wimpers met een diepzwarte textuur en stimuleert de groei. Het is een mascara en serum in één! In slechts zes weken verdubbelt de groei van je wimpers en heb je tot wel 54% meer volume.

Ik dacht eerst ff, AH nee, niet weer een mascara die gaat klonteren… maar huu hoo! Mag ik even een groot stuk zeep om mijn mond te spoelen! Het is geen mascara om een BAM effect mee te creëren, maar een prachtige, separate look. En dit ga ik nu ff vaak gebruiken, want mijn oude wimper serum is op.

1 minute Face Perfector | 5,99

Catrice, make-up,2019, nieuw, review, look, mua, beauty, Kruidvat, trekpleister, winkelen, tips

Oh Catrice, wat is dit meid? Geschikt voor alle huidjes… oef het kijkt zo donker… oh wacht, het past mij ook! De Catrice 010 One Fits All 1 Minute Face Perfector is een lichte mousse met een zachte dekking. De mousse past zicht aan elk huidtype aan en heeft een matterende effect. Hiermee heb je in no time een vlekkeloze uitstraling. De face perfector laat poriën en oneffenheden zichtbaar verdwijnen. De mousse vervangt daarmee je primer of foundation.

Nou die poriën blijven wel zichtbaar, maar het dekt wel lekker die vlekjes! Ideaal voor in de handtas dames, Touch it up!

Generation Plump & Shine | 3,99

Catrice, make-up,2019, nieuw, review, look, mua, beauty, Kruidvat, trekpleister, winkelen, tips, lipgloss

Glosjes… heerlijk, mits ze niet plakken! Deze gloss doet dat niet! Blijft lekker lang zitten en geeft zelfs ouwe vrouwtjes een mooie vollere liplook.

De dekking is medium, maar bij mij pakte de kleur niet lekker op, kan wellicht komen door de balm die ik vantevoren gebruikt had.

Lipstick Power Plumping | 3,99

Catrice, make-up,2019, nieuw, review, look, mua, beauty, Kruidvat, trekpleister, winkelen, tips, lipgloss

Catrice Power Plumping 090 The Future Is Femme Gel Lipstick. De glanzende lippenstift bevat hyaluronzuur en voedt je lippen voor zachte en volle lippen. De lipstick voelt licht aan, het lijkt eerder op een goed gepigmenteerde balm dan een lipstick.

De kleur is niet echt Klabam gepigmenteerd, het geeft voldoende kleur af, maar ik had er zelf meer van verwacht.

Soul Searcher eyeshadow | 3,99

Catrice, make-up,2019, nieuw, review, look, mua, beauty, Kruidvat, trekpleister, winkelen, tips, soul searcher

6 tinten in een mini formaat, ideaal om in je handtas mee te nemen! Een ooglook, maar je kunt het ook gebruiken voor je wenkbrauwen, highlighten en contouren… in principe is dit een alles kunner!

De kleuren zijn heel goed gepigmenteerd en ik had geen fall-out!

Mijn ogen zijn nog wat dik ivm vocht, maar je ziet het… Sahara is verdwenen!

The Look…

Catrice, make-up,2019, nieuw, review, look, mua, beauty, Kruidvat, trekpleister, winkelen, tips, soul searcher

De highlighter zie je hier ook, heel subtiel, geen melksnor!

Zeer tevreden over de nieuwe producten van Catrice… heb jij al make-up gekocht?

Nee? Doe mee met de WINACTIE OP INSTAGRAM!

View this post on Instagram

AFGELOPEN! Win win win… Voor deze week heb ik mooie make-up van Catrice voor jou. Allemaal prachtige naturel tinten. Dit staat jou vast ook… En wat mag je doen? 🏵️ Volg mijn account 🏵️ Like de foto 🏵️ Tag je BFF Actie loopt tot maandag, maandag krijgt winnares bericht en start ik weer een nieuwe Actie. Ps de volgende ronde heb ik Oriflame… Die is op Facebook te volgen. En de winacties blijven nog even doorgaan… 🎉 🏵️ Doe je mee? Instagram only! #winactie #win #gratis #catrice #makeup #lipsticks #highlighter #nagellak #oogschaduw #winnen #instawin #bff #tagyourfriend #dutchonly #nederland Ps… Ik zeg winnares, maar ik nodig iedereen uit mee te doen die lekker wilt makeuppen.

A post shared by 𝔹𝕖𝕒𝕦𝕥𝕪𝕊𝕠𝕞𝕖.𝕟𝕝 (@beautysome.nl) on

Like
  Nancy
  8 Mar 2019
  6:42am

  Oh ja! Ik doe mee!

  Marian
  8 Mar 2019
  7:58am

  Dat ziet er goed uit.
  Helaas geen IG.

  marije
  8 Mar 2019
  10:31am

  Wat een heerlijke blogpost .. echt wat voor jou om het zo te schrijven .. hahaha.

  D

Laat een reactie achter!