Thierry, Mugler, parfum, EDT, alien, Aliën, flora, Futura, men, Yustsome, beauty

Nieuwe mannengeur Aliën

Recent was ik bij de lancering van Mugler’s nieuwe geuren in Amsterdam. Als echte fan was ik dan ook superblij dat ik werd uitgenodigd.

Mijn vriendin S had dit allemaal stiekem in gang gezet en ik heb gegild als een keukenmeid toen ze mij per videochat het deed mededelen.

Tijdens deze lancering werden twee geuren onthuld. Een nieuwe Aliën voor vrouwen FLORA FUTURA (lees de review hier).

En tot mijn grote vreugde ook nog een nieuwe heren geur! De allereerste Aliën voor mannen!

[tx_heading style=”default” heading_text=”ALIËN VOOR MANNEN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Thierry, Mugler, parfum, EDT, alien, Aliën, flora, Futura, men,

Alien Man van Mugler is een krachtige en verleidelijke geur met verfrissende, houtige en elegante geurnoten. Alien Man is gecreëerd voor de zelfverzekerde, vastberaden en optimistische man. Deze heerlijke Eau de Toilette geeft elke man de kracht om zichzelf te zijn en zijn dromen te verwezenlijken.

Thierry, Mugler, parfum, EDT, alien, Aliën, flora, Futura, men, Yustsome, beauty,
[tx_heading style=”default” heading_text=”DE GEUR” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Alien Man bestaat uit een sensuele samensmelting van aromatische, anijsachtige frisheid van dille, gerookt beukenhout, leer (overdosis), kruidig cashmeran hout en een combinatie van abrikoosachtige noten van Osmanthus en verleidelijke witte amber.

Thierry, Mugler, parfum, EDT, alien, Aliën, flora, Futura, men, Yustsome, beauty

Het flesje heeft een mannenlijk jasje gekregen. Zien we bij de dames geur gouden details, sierlijke en ronde vormen, heeft de variant voor heren een minimalistische vormgeving gekregen. Natuurlijk ontbreekt bij Mugler de ster niet en die prijkt ook hier op de fles.

[tx_heading style=”default” heading_text=”ONZE MENING” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ja onze… want ik heb hier gelukkig twee mannen in huis. Een bijna 50-tiger en een puber. Mijn man vond deze geur lekkerder dan de ICE MAN die hij heeft gehad van Mugler. Echter zijn favoriet blijft de limited Edition met Tonka bonen.

Yuri vroeg ik ook wat hij er van vond en trok een blij en enthousiast gezicht. Ongeloofelijk, je zou denken dat dit voor oude mannen is, maar ik vind deze heel lekker!

En toen dat snoetje… ‘mag ik die hebben’? Uhm… nu moest ik even nadenken, want kuch… Mugler is toch van mij? Hahaha! Nee, hij mag hem dragen op voorwaarde dat ik de verpakking en fles terug krijg.

Wat ik er van vind? Heerlijk! Het begint fris, kruidig, maar niet ouwelijk. Na een tijdje, als je lichaamstemperatuur de EDT verwarmt gaat de geur over in een zoetige waas, een warme zomeravond. Je kent dat gevoel wel… net gedouched en dat het nog zo lekker buiten is dat je in de avondzon nageniet. Die geur van zee, zand, zonnebrand… daar doet het mij aan denken.

Net zoals alle geuren van Mugler… je haat ze, of je bent een groots fan! En wellicht zal niet elke Mugler man razend enthousiast zijn, tenslotte geuren zijn iets persoonlijks.

Toch, ben ik fan! Ook van deze geur… als Yuri naar beneden komt met deze geur op dan krijg ik altijd een gelukkig gevoel. 

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Momenteel heeft DOUGLAS.NL een aanbieding! 50 ml voor 47,83

[otw_shortcode_button href=”https://www.douglas.nl/productbrand_021023.html?d=s&wt_cc4=marin_bid&wt_cc1=&mkwi_dt&pcrid=227031205375&pkw=&pmt=&trac=nl.01psh.goo.9976225783.637221275.43034984330.000000″ size=”medium” icon_type=”general foundicon-star” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-greenish” target=”_blank”]SHOP BIJ DOUGLAS[/otw_shortcode_button]

VANAF HEDEN VERKRIJGBAAR

Like
  marije
  3 May 2018
  4:37am

  Zo tof dat je aanwezig mocht zijn!

  Ben erg benieuwd naar deze variant.

  chucky1012
  3 May 2018
  5:25am

  Prachtig 😉
  Ik snap het 👌

  Joyce Elise
  3 May 2018
  10:50pm

  Ben benieuwd hoe deze geur ruikt! Super tof dat je aanwezig mocht zijn!

   YuStSoMe
   4 May 2018
   5:34am

   Ben soms ook een bofbips!

Laat een reactie achter!