Stage line, mascara, cosmetica, salons, beauty, makeupartist, MUA, blog, yustsome, black, volume

Nieuwe mascara, deze is zo fijn!

Een tijdje geleden maakte ik al kennis met dit merk, ik reviewde een lippenstift en nog steeds ben ik verliefd op die kleur. Ik kreeg er ook een mascara bij en die vergat ik toch bijna te reviewen!

Eindelijk,… ik pakte deze mascara erbij en ging aan de slag!

Stage line, mascara, cosmetica, salons, beauty, makeupartist, MUA, blog, yustsome, black, volume

[tx_heading style=”default” heading_text=”STAGE LINE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Een extreem en zeer intens volume mascara, voor wimpers die vermenigvuldigd worden met het oneindige.

Elke wimper zal worden gecoat met een laagje mascara van wortel tot aan het uiterste tipje!. De aanwezigheid van speciale drievoudige zwarte pigmenten versterken de wimpers met een extreme inkt khol zwarte kleur; dit “overdreven effect” wordt ook benadrukt door de aanwezigheid van een mix met 4 verschillende grondstoffen*, die de wimpergroei stimuleert en het niveau van bescherming, behoud en voeding van de wimper in stand houdt.

 • Extra volume: wimpers versterkt tot het oneindige
 • Romige en opbouwbare textuur
 • Elke wimper is klaar voor een XXL-volume-effect
 • Flexibel
 • Zwarter dan zwart

Stage line, mascara, cosmetica, salons, beauty, makeupartist, MUA, blog, yustsome, black, volume

Waaruit bestaan die grondstoffen?
 • Collageen, om de wimper te beschermen
 • Zee idrolized elastine, om de activiteit van de haarfollikel te vergroten
 • Honingextract, voor een diepe voedende en verzachtende werking
 • Glycogeen, stimuleert de groei van wimpers
Aanbrengen

Het aanbrengen doe ik zelf in een zig-zag beweging, zo probeer ik alle haartjes goed te bereiken met het borsteltje. Deze is trouwens best ‘old fashion’ want het heeft geen fancy siliconen haartjes, nee heerlijk ouderwets! Ik beken dat ik nog steeds deze borsteltjes het fijnst vind.

Stage line, mascara, cosmetica, salons, beauty, makeupartist, MUA, blog, yustsome, black, volume

Als ik 1 laagje heb aangebracht bij beide ogen, ga ik direct weer naar de eerste terug om dit nog eens te herhalen voor een nog intensere look.

De onderste wimperrand ging niet altijd perfect, maar ik heb altijd wattenstokjes klaar liggen, met een beetje remover voor de ogen erop. Zo kan ik adhoc ingrijpen als ik iets te enthousiast bezig ben.

Stage line, mascara, cosmetica, salons, beauty, makeupartist, MUA, blog, yustsome, black, volume

Hierboven is 1 look te zien met en zonder mascara. Het geeft na 2 laagjes een hele mooie en vol zwarte oogopslag. Natuurlijk moet je opletten, maar de haartjes zijn niet zo gesepareerd als ik verwacht had. Ach, kleinigheidje… want ik ben er wel heel tevreden over.

Langere wimpers?

Ik gebruik deze mascara nu 2 weken en ik merkte sinds gisteren toch wel een verbetering qua lengte van mijn wimper haartjes. En ze voelen ook sterker aan, want door mijn hooikoorts moet ik er toch vaak in wrijven! En… deze mascara geeft geen jeuk of pijnlijke wimpers, wat ik soms bij andere mascara’s wel ervaar.

Met andere woorden het wimperserum in deze mascara is geen fabeltje! Yeah!

Deze foto is met een week verschil! Kijk mijn linkeroog, wat een lange wimpers! Whoop Whoop!

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Stage Line producten zijn te koop via Salonnepro, de mascara kost 21,95 incl. btw

[otw_shortcode_button href=”http://www.salonnepro.com/x-volume-mascara.html” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-silver” target=”_blank”]Stage Line Volume Mascara[/otw_shortcode_button]

[tx_animate animation=”pulse” duration=”1″ delay=”.4″ inline=”no”]Gebruik jij een wimperserum?[/tx_animate]

Like
  Natascha - BeautyOpinie
  15 May 2018
  7:15am

  Impressive! Klinkt heel fijn, en dat je er geen last van krijgt is voor mij een plus met dit hooikoorts weer :S

  Chelsey
  15 May 2018
  3:23pm

  Klinkt als een fijne mascara! Vind mascara’s met ‘harige’ borsteltjes ook het fijnst.

  bychristiana
  16 May 2018
  6:26am

  Wat een mooie look heb je weer gemaakt! Ik ben ook altijd op zoek naar dé mascara;-) Momenteel heb ik er een van Yves rocher en die ik vind ik verrassend fijn in gebruik.

   YuStSoMe
   16 May 2018
   7:51pm

   Dat is ook een fijn merk, voordat ik blogde was dat mijn beautystore nummer 1.

  Joyce Elise
  22 May 2018
  3:43pm

  Super fijn dat deze mascara je wimpers zo mooi en sterk maakt!

   YuStSoMe
   22 May 2018
   4:47pm

   Het ergste is dat ik er nog 3 moet reviewen en bijna geen ander meer wil! Luxeprobleem

Laat een reactie achter!