Nieuwe mascara, deze is zo fijn!

Een tijdje geleden maakte ik al kennis met dit merk, ik reviewde een lippenstift en nog steeds ben ik verliefd op die kleur. Ik kreeg er ook een mascara bij en die vergat ik toch bijna te reviewen!

Eindelijk,… ik pakte deze mascara erbij en ging aan de slag!

Stage line, mascara, cosmetica, salons, beauty, makeupartist, MUA, blog, yustsome, black, volume

[tx_heading style=”default” heading_text=”STAGE LINE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Een extreem en zeer intens volume mascara, voor wimpers die vermenigvuldigd worden met het oneindige.

Elke wimper zal worden gecoat met een laagje mascara van wortel tot aan het uiterste tipje!. De aanwezigheid van speciale drievoudige zwarte pigmenten versterken de wimpers met een extreme inkt khol zwarte kleur; dit “overdreven effect” wordt ook benadrukt door de aanwezigheid van een mix met 4 verschillende grondstoffen*, die de wimpergroei stimuleert en het niveau van bescherming, behoud en voeding van de wimper in stand houdt.

  • Extra volume: wimpers versterkt tot het oneindige
  • Romige en opbouwbare textuur
  • Elke wimper is klaar voor een XXL-volume-effect
  • Flexibel
  • Zwarter dan zwart

Stage line, mascara, cosmetica, salons, beauty, makeupartist, MUA, blog, yustsome, black, volume

Waaruit bestaan die grondstoffen?
  • Collageen, om de wimper te beschermen
  • Zee idrolized elastine, om de activiteit van de haarfollikel te vergroten
  • Honingextract, voor een diepe voedende en verzachtende werking
  • Glycogeen, stimuleert de groei van wimpers
Aanbrengen

Het aanbrengen doe ik zelf in een zig-zag beweging, zo probeer ik alle haartjes goed te bereiken met het borsteltje. Deze is trouwens best ‘old fashion’ want het heeft geen fancy siliconen haartjes, nee heerlijk ouderwets! Ik beken dat ik nog steeds deze borsteltjes het fijnst vind.

Stage line, mascara, cosmetica, salons, beauty, makeupartist, MUA, blog, yustsome, black, volume

Als ik 1 laagje heb aangebracht bij beide ogen, ga ik direct weer naar de eerste terug om dit nog eens te herhalen voor een nog intensere look.

De onderste wimperrand ging niet altijd perfect, maar ik heb altijd wattenstokjes klaar liggen, met een beetje remover voor de ogen erop. Zo kan ik adhoc ingrijpen als ik iets te enthousiast bezig ben.

Stage line, mascara, cosmetica, salons, beauty, makeupartist, MUA, blog, yustsome, black, volume

Hierboven is 1 look te zien met en zonder mascara. Het geeft na 2 laagjes een hele mooie en vol zwarte oogopslag. Natuurlijk moet je opletten, maar de haartjes zijn niet zo gesepareerd als ik verwacht had. Ach, kleinigheidje… want ik ben er wel heel tevreden over.

Langere wimpers?

Ik gebruik deze mascara nu 2 weken en ik merkte sinds gisteren toch wel een verbetering qua lengte van mijn wimper haartjes. En ze voelen ook sterker aan, want door mijn hooikoorts moet ik er toch vaak in wrijven! En… deze mascara geeft geen jeuk of pijnlijke wimpers, wat ik soms bij andere mascara’s wel ervaar.

Met andere woorden het wimperserum in deze mascara is geen fabeltje! Yeah!

Deze foto is met een week verschil! Kijk mijn linkeroog, wat een lange wimpers! Whoop Whoop!

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Stage Line producten zijn te koop via Salonnepro, de mascara kost 21,95 incl. btw

[otw_shortcode_button href=”http://www.salonnepro.com/x-volume-mascara.html” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-silver” target=”_blank”]Stage Line Volume Mascara[/otw_shortcode_button]

[tx_animate animation=”pulse” duration=”1″ delay=”.4″ inline=”no”]Gebruik jij een wimperserum?[/tx_animate]

Like
Bedankt xxx

6 reacties

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!