Makeup, make-up, factory, foundation, no, oil, matte, skin, face, MUA, beauty, expert, yustsome, oogschaduw, eyeshadow, palette

Nieuwe ontdekking oogschaduw palette

Gisteren liet ik jullie al kennismaken met de foundation van MAKEUP FACTORY. Hoe leuk is het dat ik mijn look uitbreid met een prachtig palette oogschaduw?

Natuurlijk was ik een blij kind, want wie zegt er nu nee tegen makeup?

Er zijn zoveel keuzes en dan wil je eigenlijk alles meenemen, maar ik heb voortaan een foefje, ik kijk naar nummers van palettes of kleuren lipstick. Als het bijvoorbeeld 456 is of 66 of 68 of 987 dan mag het mee! Ik weet niet of iemand anders deze tik ook heeft? Echter het helpt mij ontzettend goed om te kiezen. Het nummer bepaald!

Makeup, make-up, factory, foundation, no, oil, matte, skin, face, MUA, beauty, expert, yustsome, oogschaduw, eyeshadow, palette

[tx_heading style=”default” heading_text=”MAKEUP FACTORY | 06 ENCHANTED EARTH” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De kleuren piepte door de kleine opening, ik keek, dacht na, en besloot deze te kiezen. Ondanks dat de ander met allemaal matte tinten was, wilde ik toch de glans.

Eenmaal thuis heb ik ze goed opgeborgen mijn zojuist verkregen schatten. Ik ben eerlijk dat ik de laatste maand bedolven ben onder allemaal prachtige artikelen om te reviewen. Ik probeer voor jullie daar ook diversiteit in te creeeren, zodat je niet tig keer over skincare moet lezen.

Dus vandaag open ik het zwarte doosje!

Makeup, make-up, factory, foundation, no, oil, matte, skin, face, MUA, beauty, expert, yustsome, oogschaduw, eyeshadow, palette

Daarin zit weer een prachtig zilverkleurig doosje, met wederom het venstertje. Ook bevind zich een voorbeeld hierin hoe je de oogschaduw kunt aanbrengen.

Makeup, make-up, factory, foundation, no, oil, matte, skin, face, MUA, beauty, expert, yustsome, oogschaduw, eyeshadow, palette

Altijd fijn om te weten, want het is vooral het combineren van de tinten. En niet iedereen heeft daar verstand van. Wat ik vaak nog mis bij een uitleg is advies van kwasten. Zelf gebruik ik de Real Technics set (paars) het liefste, daar zit alles in.

Makeup, make-up, factory, foundation, no, oil, matte, skin, face, MUA, beauty, expert, yustsome, oogschaduw, eyeshadow, palette

De kleuren zijn heel neutraal, behalve het oranje/brick kleurige tintje, dat is vurig maar toch niet te opvallend. Je zou ervan kunnen schrikken, echter bij gebruik valt het reuze mee.

Makeup, make-up, factory, foundation, no, oil, matte, skin, face, MUA, beauty, expert, yustsome, oogschaduw, eyeshadow, palette

En dan de swatches… zonder primer! Woooooow… is dat niet tof? Slechts 1 veeg! Ik ben niet snel onder de indruk, maar Pomtipom wat een kwaliteit! Niet voor niets dat ze zich makeup voor professionals noemen!

En durf jij nu de oranje/brick tint nog aan?

Makeup, make-up, factory, foundation, no, oil, matte, skin, face, MUA, beauty, expert, yustsome, oogschaduw, eyeshadow, palette

Mooi! Ik was zo blij met het resultaat dat ik voor mijn mascara al foto’s gemaakt had, bang dat als die de boel zou verpesten ik weer opnieuw zou moeten beginnen! Ik fotografeerde in diverse delen van mijn huis om wat met licht te spelen. Ik ben geen pro, heb nog steeds het idee dat ik nog veel kan leren, toch was ik trots!

Het blenden ging zo fijn, ook het aanbrengen was prettig, geen fall-out! En de kleur 4 was echt intens, dat het leek of deze wat creamy was! Het maken van een ooglook is dan echt een feestje!

Dat ik er blij mee ben is ook echt wel te zien aan mijn blije toet! En gebruik deze nu als profiel foto!❤

Makeup, make-up, factory, foundation, no, oil, matte, skin, face, MUA, beauty, expert, yustsome, oogschaduw, eyeshadow, palette

HEB JIJ AL EENS KENNIS GEMAAKT MET DIT MOOIE MERK MAKEUP FACTORY?

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De verkoop van MAKEUP FACTORY is nog niet overal, maar in diverse DA filialen en de grotere ETOS drogisterijen kun je je slag slaan. Of woon je bij de grens? Müller verkoopt het ook!

Er is een online verkoop site in de maak!

De prijs voor dit palette ligt rond de 18,95 (Duitse prijs)

Logo2

Je Naam
Like

15 reacties

  1. Ah dat kan ik zelf altijd zo waarderen; als er een how-to / stappenplan op het doosje van een oogschaduw staat. Voor een noob als ik is dat hartstikke handig. Ik vind de kleuren erg mooi en ze staan je ook heel goed.

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!