Peel-off, masker, Kruidvat, nieuw, pink, glitter, silver, glamour

Nieuwe Peel-off maskers van Kruidvat

Who doesn’t love a good mask? Een effectieve manier om je huid goed te verzorgen. Met de twee nieuwe Peel-Off maskers van Kruidvat is jouw huid binnen no-time in topconditie. Verkrijgbaar in de varianten Pink Glitter en Silver Glamour.
Peel-off, masker, Kruidvat, nieuw, pink, glitter, silver, glamour

Het Kruidvat Peel-Off Masker Pink Glitter zorgt voor fun binnen jouw huidverzorgingsroutine. Het masker heeft een fruitige geur van frambozen en een magische roze kleur met glitters die de huid laat sprankelen. De fijne glitterdeeltjes voelen comfortabel op de huid en verstoppen de poriën niet. Dode huidcellen en vuil worden gemakkelijk verwijderd door het gedroogde masker ‘af te pellen’. Voor een zachte, schone en stralende huid!

Het Kruidvat Peel-off Masker Silver Glamour geeft direct een gevoel van luxe en is de ultieme voorbereiding voor elk feest. Het masker reinigt de poriën en huid en zorgt voor de ultieme glamour-factor. Door het gedroogde masker van het gezicht af te halen worden dode huidcellen en vuil makkelijk meegenomen. De huid is diep gereinigd, voelt zacht aan en straalt. Een echte beauty must-have!

Prijs en verkrijgbaarheid
De gezichtsmaskers zijn te koop voor € 0,89 en vanaf nu verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.nl.

Like
  YuStSoMe
  12 Nov 2019
  5:36pm

  Test

  Tessa
  13 Nov 2019
  5:37pm

  Ik vind peel off maskers altijd fijn, maar ik krijg het altijd voor elkaar dat het in mijn haar terecht komt…

Laat een reactie achter!