Hannah, huidcoach, nieuw, huidverzorging, huid, review, prepair, potion, fixing touch, Sebu pure, prepare

Nieuwe producten: Prepare Potion, Sebu Pure en Fixing Touch | hannah® huidcoach

Een brede visie op de huid en de gezondheid ervan is onmisbaar als zichtbare én voelbare huidverbetering de doelstelling is. Reeds vier decennia lang werkt hannah® effectief probleemoplossendvanuit deze visie. Met de introductie van de nieuwe producten Prepare Potion, SebuPure en FiXing Touch komt hannah® opnieuw met drie effectieve oplossingen die zijn ontwikkeld, doelgericht denkend vanuitspecifieke huidproblemen.

Hannah, huidcoach, nieuw, huidverzorging, huid, review, prepair, potion, fixing touch,

Het gebruik van geavanceerde producten die zich specifiek richten op een bepaald huidprobleem is een essentieel onderdeel van het ‘hannah systeem voor huidverbetering’. Als merk werkt hannah altijd vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij duurzame resultaten de doelstelling zijn.

Een belangrijke filosofie van hannah® is om alles uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie intensief worden verbeterd tijdens de behandelingen. Na het vooraf zorgvuldig meten van de huid kunnen heel gericht de juiste producten worden ingezet.

De hannah®-lijn bereidde dit voorjaar uit met maar liefst drie nieuwe producten. Daarvan heb ik er twee getest! De andere was niet zo geschikt voor mijn huid en gaat nog naar een nichtje met deze specifieke huidproblemen.


hannah® Prepare Potion

Uit het persbericht

Nieuw is deze hannah® Prepare Potion, een milde en effectieve formule die volgt als een extra reinigende stap op de hannah® Cleansing Milk of Cleansing Oil. Deze geavanceerde potion bereidt de huid voor, waardoor deze maximaal kan profiteren van essentiële werkstoffen uit huidverbeterende producten. De voedende producten die volgen na het gebruik van de hannah® Prepare Potion  worden dankzij de formule uitzonderlijk goed opgenomen,waardoor deze nóg intensievere huidverbeterende resultaten zullen genereren.

Geschikt voor ieder huidtype!

Prepare Potion is geschikt voor ieder huidtype, afhankelijk van het gebruik. Het is ook perfect inzetbaar voor het verhelderen van de teint, het behandelen van een verdikte huid, bij (hyper)pigmentatie, acne, rosacea en voor de behandeling van de droge, gedehydrateerde (eczeem) huid. 

Hannah, huidcoach, nieuw, huidverzorging, huid, review, prepair, potion, fixing touch,


Met milde exfolianten en power-antioxidanten

De samenstelling van hannah® Prepare Potion bevat de natuurlijke exfoliant melkzuur, die de huidstructuur gladder maakt en die de eigenschap heeft om schimmels en gisten (die o.a. rosacea kunnen veroorzaken) te elimineren. Het is ook ideaal om pigmentproblemen aan te pakken vanwege de teintoplichtende werking en heeft een natuurlijk hydraterend effect op de huid. Het toegevoegde Lactobionzuur werkt tevens als een effectieve, milde exfoliant en krachtige antioxidant. Het zorgt voor een goede vochtbalans van de huid.

Oleanolzuur

Oleanolzuur is eenextract afkomstig van olijfbladeren, dat werkt als een krachtige antioxidant en dat antimicrobiële en anti-inflammatoire eigenschappen heeft. Nordihydroguaiaretic zuur is het zuur afkomstig van de creosootstruik en dit werkt tevens werkt als een heel krachtige antioxidant om vrije radicalen onschadelijk te kunnen maken.

Talgreducerend en intensief herstellend

Deze formule van hannah® Prepare Potion bevat tevens de werkstof Sebuless, die wordt verkregen uit het Syringa vulgaris extract, beter bekend als de ‘gewone’ seringenstruik (afkomstig van de ‘olijffamilie’). Het vermindert een overmatige talgproductie, ontstekingen, hyperkeratinisatie en hyperpigmentatie. Het is ook een heel geschikte werkstof om de structuur van de huid te egaliseren, talg te reduceren, (hyper)pigmentatie te verminderen én de vette huid te matteren. Vitamine B8 werd toegevoegd om de huid gezond te houden, doordat deze in water oplosbare vitamine een belangrijke rol speelt bij de groei- en herstelprocessen van de huid.

Hannah, huidcoach, nieuw, huidverzorging, huid, review, prepair, potion, fixing touch, Sebu pure

Wat is mijn mening hierover?

Natuurlijk reinig ik mijn gezicht elke avond! Eerst met een milde reiniger en dan een tonic. Om je huid dus extra te verzorgen neem ik deze prepare Potion als stap 3. Ik zorg dan dat die goed ingetrokken is eer ik mijn nachtverzorging toepas.

Na een tijdje begon ik te merken dat ik minder last had van rode wangen, het vuur is er uit, natuurlijk niet 100% weg, maar ik zie er stukken minder rood uit.

De pigmentvlekken zijn hier echt genetisch bepaald en ik merk dat ze nog niet weg willen. Eigenlijk stoor ik mij er niet zo aan, eerlijk? Ik ben erg trots op ze, ze doen mij denken aan oma, bijna 97 jaar.

hannah FiXing Touch

Uit het persbericht

De nieuwe hannah FiXing Touch is een geavanceerd product om een beschadigde en/of geïrriteerde huid snel te herstellen en het versterkt de natuurlijke huidbarrière. Deze unieke formule zorgt er niet alleen voor dat de huid sneller herstelt, maar geeft daarnaast ook een aangenaam huidgevoel, waardoor een ruw aanvoelende huid weer zacht en soepel aanvoelt.

Collageen aanmaak!

Aanmaak van nieuw collageen wordt intensief gestimuleerd en littekens herstellen beter én mooier. FiXing Touch biedt bescherming aan de huid zonder de poriën af te sluiten, waarbij een goede vochtbalans wordt gecreëerd en langdurig wordt behouden. FiXing Touch is geschikt voor iedere huid die herstel nodig heeft. Van eczeem, (acne)vlekjes tot aan littekens, maar ook bij rosacea, gesloten schaafwonden en iedere huid met een behoefte aan krachtig herstel en bescherming.

Hannah, huidcoach, nieuw, huidverzorging, huid, review, prepair, potion, fixing touch, Sebu pure, prepare

FiXing Touch, een huidversterkende en beschermende collageenbooster

De samenstelling van hannah FiXing Touch bevat Centella Asiatica dat de beschadigde huid herstelt en dat werkt als superfood en krachtige antioxidant voor de huid. Het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, zorgt voor weefselherstel en vermindert littekenvorming. Ook heeft het een krachtige ontstekingsremmende werking en versterkt het de ontstoken, geïrriteerde en/of beschadigde huid. Het extract van blaasjeswingerd heeft een anti-seborroïsche werking, werkt jeukremmend, vermindert schilfering en heeft de eigenschap om een dunne film op de huid te vormen. Het beschermt de huid op deze manier niet alleen tegen schadelijke externe invloeden, maar zorgt er ook voor dat de werkstoffen daar blijven waar ze hun werk dienen te doen. Deze werkstof geeft tevens een zijdezacht en aangenaam glad gevoel aan de huid.

hannah FiXing Touch bevat een hoogwaardige mix van siliconenoliën en Provitamine D3

Net als de andere producten uit de hannah ‘Touch-familie’, bevat de nieuwe FiXing Touch tevens een mix van hoogwaardige siliconenoliën voor een aangenaam poederig huidgevoel en een mooie matte finish. De siliconenoliën bieden de huid bescherming zonder haar af te sluiten, zorgt dat een goede vochtbalans wordt gecreëerd en dat deze langdurig wordt behouden.

Siliconenolie wordt veelvuldig ingezet om littekens beter en mooier te laten genezen en is in staat om het littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en bovendien zichtbaar en voelbaar gladder te maken. Zowel de acne huid als een droge en jeukende huid heeft vaak een tekort aan vitamine D3. De toegevoegde Pro-vitamine D3 aan de formule van hannah FiXing Touch wordt door de huid omgezet in vitamine D3. Dit heeft een krachtige antioxidant werking, vermindert ontstekingen en acne en heeft hydraterende eigenschappen.

Hannah, huidcoach, nieuw, huidverzorging, huid, review, prepair, potion, fixing touch, Sebu pure, prepare

Wat is mijn mening hierover?

Wat is dit heerlijk zeg! Het heeft iets weg van een primer, een fase die perfect past om net voor je make-up aan te brengen. 

Daarbij heeft het een gladmakend effect en geeft mij ook het gevoel of ik er jonger uit zie. Ook kleine wondjes genezen sneller op mijn huid.

Al met al een echte Touch up als je het mij vraagt!

hannah SebuPure

De formule van hannah SebuPure is speciaal ontwikkeld voor de vette huid of de huid met acne. Deze crème heeft als voornaamste doel het reguleren van de talgproductie en het verminderen van roodheid. Acne en een vette huid worden, door de unieke samenstelling van ingrediënten, effectief aangepakt en verminderd, waardoor de huid sneller en beter kan herstellen.

Hannah, huidcoach, nieuw, huidverzorging, huid, review, prepair, potion, fixing touch, Sebu pure, prepare

Ik heb deze dus niet getest, omdat ik een ander huidtype heb. Dit product komt binnenkort terug in een uitgebreidere review.

Hannah, huidcoach, nieuw, huidverzorging, huid, review, prepair, potion, fixing touch, Sebu pure, prepare

Meer lezen? …

Verkoop

Via de website www.hannah.nl.

Verkoopprijzen:

hannah® Prepare Potion 59,00/125 ml.
hannah® SebuPure 69,00/150 ml.
hannah® FiXing Touch 69,00/30 ml.
Like
    Daphne - verdraaidmooi
    11 Sep 2019
    8:33pm

    Ik heb de Fixing Touch gebruikt om mijn litteken beter te laten genezen en het werkt verbazingwekkend goed!

Laat een reactie achter!