Bjorn Borg, sneakers, fashion, 50 plus, mode, schoenen, zwart, rose goud, dames, online, bol.com, kopen, shoppen, beautysome, yustsome 1

Nieuwe sneakers van Bjorn Borg blijken een foutje :)

Zoals jullie wellicht al opgemerkt hebben, draag ik de laatste tijd een paar sneakers van Bjorn Borg. Helemaal leuk zijn ze en ik ben er heel blij mee, maar ik kwam er later pas achter dat ik een klein foutje gemaakt had.

Bjorn Borg sneakers

Voor meisjes!

Ja je leest het goed, ik had dus een paar sneakers gekocht die voor meisjes zijn. Nu is dat helemaal geen probleem, want ze gingen tot maat 39 en die maat heb ik. En wat ik vaker heb, is dat ik kinder sneakers veel leuker vindt dan die voor dames! Nee ik ben geen Pedoshoenie (hahahaha)… maar ik denk dat wel meer dames dit hebben, dat je iets leuks ziet en dat het dan een kinder uitvoering is.

Bjorn Borg, sneakers, fashion, 50 plus, mode, schoenen, zwart, rose goud, dames, online, bol.com, kopen, shoppen, beautysome, yustsome 1

Je kunt ze dus nog voor je kleine meisje kopen, mocht je ze leuk vinden via diverse sites. Ik noem hier even die van OMODA.

En ik draag ze lekker door hoor, want ze lopen echt heerlijk en ze zijn ook nog eens handig, want ik hoef ze niet te strikken… ja ook ik ben een lui ding! Er zit namelijk een ritsje in.

Bjorn Borg, sneakers, fashion, 50 plus, mode, schoenen, zwart, rose goud, dames, online, bol.com, kopen, shoppen, beautysome, yustsome 1

Bjorn Borg, sneakers, fashion, 50 plus, mode, schoenen, zwart, rose goud, dames, online, bol.com, kopen, shoppen, beautysome, yustsome 1

Rose goud

Ik viel eigenlijk voor deze sneakers door de Rose gouden details en de coole zool. Geef mij eens ongelijk?
De sneaker heeft verder nog mesh details en is gemaakt van leer.

Gisteren droeg ik ze al hier op mijn blog tijdens de modeshow van mijn laatste nieuwe outfit van Tramontana en bij mijn nieuwe Levis 501 jeans… als je wilt kun je daar nog een kijkje nemen!

Bjorn Borg, sneakers, fashion, 50 plus, mode, schoenen, zwart, rose goud, dames, online, bol.com, kopen, shoppen, beautysome, yustsome 1

Kekke stappers

Ja, ik ben nou eenmaal dol op sneakers en ga de laatste tijd steeds meer voor het gemak. Ondanks dat ik nu 53 ben, wil ik nog geen saaie schoenen dragen en kijk altijd naar iets aparts. Zo wil ik ook nog een keer een paar laarsjes van Laura Vita, of nog liever van Fluevog, maar van de laatste zijn de prijzen zo enorm hoog.

 

Like
  Annette
  6 Aug 2021
  6:14am

  Mijn nieuwe wandelschoenen van New Balance vond ik ook in de kinder-sectie 🙂 die gingen tot maat 41 de kinderschoenen. Niks mis mee toch 😉

  Tessa
  13 Aug 2021
  5:00pm

  Dit zijn echt super leuke sneakers. Ik draag graag de sneakers van Ted Baker

Laat een reactie achter!