Doutzen, kroes, swimwear, Hunkemöller, nieuwe, collectie, beauty, fashion, blog, yustsome

Nieuwe swimwear collectie Doutzen Kroes

Start de zomer vol zelfvertrouwen en voel je een ster in de zee! Internationaal topmodel en Hunkemöller brand ambassador Doutzen Kroes lanceerde 24 april j.l. haar zesde collectie voor Hunkemöller. Een tropische badmode collectie die de show steelt op elk strand of festival!


Hoewel de gehele collectie pas op 1 mei beschikbaar is online en op 4 mei in de winkels, zullen er vanaf heden al twee items beschikbaar zijn voor een exclusieve presale.

 Doutzen, kroes, swimwear, Hunkemöller, nieuwe, collectie, beauty, fashion, blog, yustsome

Jungle chique, zo kan de Doutzen Swim collectie het best omschreven worden. Verwelkom lange dagen aan het strand met bikini’s in minimalistische vormen. Deze zomer drijven we van zwembad tot oceaan in badmode met onvergetelijke silhouetten, prachtige kleuren en excentrieke patronen. Ook zijn de materialen rijk in textuur.

Doutzen, kroes, swimwear, Hunkemöller, nieuwe, collectie, beauty, fashion, blog, yustsome

Om Doutzen’s op en top vrouwelijke stijl vast te leggen in de collectie, is gebruik gemaakt van vrolijke texturen, haakwerk en kanten accenten gecombineerd met mooie details als een antieke gouden ring of transparante stenen in de vorm van waterdruppels. De collectie bevat Doutzen haar favoriete kleuren waaronder slangenprints, natuurlijke kleuren en blush roze.

Naast de badkleding zien we in de collectie ook high fashion festival items als een gehaakte jurk, bralette en jeans shorts.

Kijk hier voor nog meer Doutzen inspiratie:

https://www.hunkemoller.nl/nl_nl/doutzen-kroes/doutzen-stories.html

EINDE PERSBERICHT

Like
  marije
  29 Apr 2018
  6:20am

  Oei, vind dat badpak erg mooi. Maar goed, dan moet ik eerst wel even de nodige kilo’s afvallen .. hahaha. Misschien in 2019.

  chucky1012
  30 Apr 2018
  7:33pm

  Prachtig maar eerst flink sporten….
  Want ik pas zo een badpak nooit….

  bychristiana
  1 May 2018
  7:55am

  Wat een knappie hè, die Doutzen. Ik vind dat badpak wat ze draagt op de foto prachtig, maar ik heb helaas niet die beeldige maten haha;-)

  Joyce Elise
  3 May 2018
  10:53pm

  Ohh… dat badpak is echt mooi! <3

Laat een reactie achter!