Morphe, brushes, nikita, limited, eyeshadow, oogschaduw, kwasten, kwaliteit, review, beautysome, 1b

Nikita Limited Edition brushes | Morphe

Zo nu en dan koop ik weer een paar nieuwe kwasten (brushes) omdat ik graag diverse ooglooks maak. Hoe meer hoe beter, nou ja ik hou gewoon van afwisselen en ik merk dat het ene merk beter is dan het andere. Zoals deze van Morphe uit de Limited Edition in samenwerking met Nikita.

Morphe X Nikita Eye Brush Set

Morphe, brushes, nikita, limited, eyeshadow, oogschaduw, kwasten, kwaliteit, review, beautysome, 2

Morphe heeft de handen ineen geslagen met niemand minder dan Nikita Dragun. De 7 kwasten uit de Morphe X Nikita Eye Brush Set (synthetisch haar) nodigen ook jou uit tot het creëren van iedere make-up fantasy and unlash the dragon. Alle ogen zijn sowieso op jou gericht met alle fierce looks die je kunt creëren met deze verleidelijke kwasten set met zwarte matte handvaten en paarse chrome ferrules.


Morphe, brushes, nikita, limited, eyeshadow, oogschaduw, kwasten, kwaliteit, review, beautysome, 2

Welke kwasten zitten er in deze LE Nikita verpakking?

Firm Packer Brush – onmisbaar bij het creëren van eigenlijk iedere ooglook!
Oval Shading Brush – oogschaduw aanbrengen over het gehele ooglid ging nooit zo smooth als met dit kwastje!
Crease Blending Brush – een smal en taps toelopend kwastje dat jouw arcadeboog eens goed in de spotlights zet!
Blending Fluff Brush – dit fluffy maar ook stevige kwastje blends like a boss
Tapered Blending Brush – deze kwast met taps toelopende, dicht op elkaar staande haartjes maakt blenden voor iedereen a piece of cake
Bullet Crease Brush – ga net als Nikita voor bold met deze pencil brush waarmee je te gekke kleuraccenten kunt aanbrengen
Double-Ended Liner & Spoolie Brush – een superhandig dubbelzijdig kwastje voor fierce brows!

Morphe, brushes, nikita, limited, eyeshadow, oogschaduw, kwasten, kwaliteit, review, beautysome, 2

Hoe belangrijk is het om bij het maken van je ooglooks goede kwasten te bezitten? Heel belangrijk… ik kan zelf niet meer zonder de diverse kwasten. En dan maakt het mij nog niet zo heel veel uit of het merk is of niet, maar vooral of de haartjes van een goede kwaliteit zijn en na het wassen, reinigen weer in model terug komen.
Natuurlijk heb ik ook wel eens kwastjes gekocht die na een schoonmaakbeurt weer uiteen vielen, kijk dat is een stukje ervaring wijzer en die koop je dan ook niet meer.
Vaak val ik terug op bekende merken zoals dit merk Morphe.

Welke kwast moet je bezitten?

In eerste instantie zeg ik altijd… 1 waarmee je kunt blenden! Wat is blenden? Het vervagen van je oogschaduw zodat je een mooi verloop krijgt van dik aangezette oogschaduw naar een subtiele touch. Zo’n kwast heeft lange fluffy haren en nemen niet zo heel veel oogschaduw op, waardoor je het opbrengen en resultaat kunt opbouwen.

En hierin heb je dan ook nog diverse maten en uitvoeringen… de tappered is een brush die wat meer oogschaduw kan opnemen en mooi vervagen, de crease blending brush zorgt ervoor dat je vanaf je ooglid een mooie diepte kan creëren.

In deze LE Nikita set zitten dus al 3 mooie blending kwasten die echt super zijn om te gebruiken!

Een andere die je moet hebben is een Shader kwast. Shaders zijn platte kwastjes om je oogschaduw mee aan te brengen. Deze rond afgesneden kwast is perfect voor het aanbrengen van oogschaduw op je ooglid. Ook kan je met deze kwast makkelijk lijntjes zetten, onder je ogen bijvoorbeeld.

Ook aanwezig in de LE Nikita, 2 shading kwastjes een afgeronde en een ovale variant.

Een pencil brush is een van de kleinste kwastjes, de naam zegt het al… potlood. Je kunt hem gebruiken om oogschaduw aan te brengen in je arcadeboog of in je ooghoeken. Ook kun je met dit kwastje oogpotlood in detail blenden!

Hiervan zit er 1 in de LE Niktia set.

Als laatste kun je, als je dat wilt, voor je wenkbrauwen nog een mooie kwast aanschaffen die een borsteltje en een afgeschuinde kwast bevat. De brow liner is een wenkbrauwkwast met heel kort afgesneden haren. Doordat de haren zo kort zijn, kun je super strakke lijnen zetten. Perfect dus voor het omlijnen van je wenkbrauwen, of wat haartjes bij te tekenen.
De borstel aan de andere kant van deze kwast (in de LE Nikita) is om je wenkbrauw haartjes mooi in vorm te borstelen. Maar wist je dat je die ook in kunt zetten om de klontertjes van je mascara eruit te borstelen? Ik zag dit recent bij een visagiste en damnnnn daar kwam ik toen pas achter!

Morphe, brushes, nikita, limited, eyeshadow, oogschaduw, kwasten, kwaliteit, review, beautysome, 1a


Helaas is deze set niet meer te koop… maar ik ben Sonja en heb voor jou een prachtige set kwasten gevonden, die ook aan mijn wensen voldoet.

Ik heb deze voor 28,56 gevonden bij Douglas.nl


Nudy, eyeshadow, palette, shab, shabnar, oogschaduw, douglas, ooglook, beste, uitstekend, pigmentatie, paars, nude, natuurlijk, natural,14a

Like
    Tessa
    24 Nov 2021
    8:19pm

    Mooi set! Morphe heeft fijne kwasten

Laat een reactie achter!