Nivea, nieuw, q10, anti-age, multi, action, review, 50 plus, vrouw, huid, verzorging, olie, yustsome, 1 intro

Nivea Q10 power anti-age | 40 plus huid

Een rijpere huid heeft andere verzorging nodig dan de huid van een 20 jarige. Eigenlijk weten we dat wel, maar toegeven dat je huid voortaan RIJP genoemd mag worden is nog niet altijd even makkelijk. Daarom is het verzorgen met producten die daarvoor bestemd juist zo belangrijk. Neem nou de heerlijke Nivea Q10 Power olie voor de huid die wel een oppepper kan gebruiken.

Nivea, nieuw, q10, anti-age, multi, action, review, 50 plus, vrouw, huid, verzorging, olie, yustsome, 6

Nivea Q10 Power

Ik denk dat velen deze Q10 Power olie van Nivea al kennen, echter deze is recent vernieuwd. Soms moet je het recept van je favoriete taart aanpassen om nog meer smaak te krijgen en dat dachten ze bij Nivea natuurlijk ook. Want de Q10 Power olie is al een goed lopend product, echter er kon nog een puntje op de i.


Nivea, nieuw, q10, anti-age, multi, action, review, 50 plus, vrouw, huid, verzorging, olie, yustsome, 2

Speciaal voor de rijpere vrouwen is er nu NIVEA Q10 POWER: de anti-rimpelgezichtsverzorgingslijn met de meest effectieve Q10 formule ooit en 10X meer anti-rimpel power. De nieuwe Q10 POWER range biedt effectieve gezichtsverzorging met het krachtige, huideigen ingrediënt Q10 en de hoogste dosis creatine binnen NIVEA Q10 gezichtsverzorging ooit. Het bestrijdt effectief fijne lijntjes en rimpels en zorgt voor een voelbaar stevigere huid. Resultaat: een mooie en gezond uitziende huid.


Wat is de kracht van Q10?

Q10 en creatine zijn krachtige, actieve stoffen die van nature in de huid voorkomen. Het co-enzym Q10 stimuleert de energieproductie in onze huidcellen. Daarnaast bestrijdt Q10 als antioxidant de vrije radicalen zowel binnen als buiten de huidcellen. Vrije radicalen zijn stofjes die celbeschadiging veroorzaken en huidveroudering versnellen. Naast Q10 is ook creatine een energie booster voor de huid. Het ingrediënt stimuleert de celvernieuwing en de productie van collageen. Daarbij reguleert creatine het vochtniveau van de huid. Naarmate we ouder worden nemen deze stoffen in de huid af, waardoor de huid minder energie heeft om te regenereren en na verloop van tijd vatbaarder wordt voor lijntjes en rimpels. NIVEA Q10 Power vult de voorraad van deze stoffen aan en ondersteunt bij de regeneratie van de huid. Het resultaat is een zichtbaar zachte, gladde en stevige huid.

Nivea, nieuw, q10, anti-age, multi, action, review, 50 plus, vrouw, huid, verzorging, olie, yustsome, 2

Verwennende olie

Ik mocht laatst deze olie eens uitproberen en ben ermee aan de slag gegaan. Deze olie bevat een kostbare combinatie van Q10 van natuurlijke oorsprong & Bio Arganolie. De formule is niet vettig en geeft een fantastisch huidgevoel zonder een dun laagje olie achter te laten. Speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse behoeftes van een droge tot zeer droge huid. Voor de koudere dagen of wanneer je huid een extra boost nodig heeft, mix een druppel olie met je favoriete Q10 Power +Extra Voedend dagcrème.

Nivea, nieuw, q10, anti-age, multi, action, review, 50 plus, vrouw, huid, verzorging, olie, yustsome, 2

De olie werkt heerlijk als primer, maar als je dat toch iets te veel vindt, gewoon lekker mixen met je eigen favoriete dagcrème. Wil je nog meer uit deze Q10 Power lijn halen, dan adviseer ik ook de bijpassende dag- en nachtcrème aan te schaffen.

De voordelen:

  • Vermindert rimpels en geeft de huid een liftend effect
  • De huid ziet er stralend uit en is veerkrachtiger
  • De huid is intens gehydrateerd en diep gevoed

Mijn huid had dit echt nodig en ik merk nu ik de olie dagelijks inzet dat mijn huid echt een stuk steviger aanvoelt.

De rimpels zullen hiervan niet verdwijnen, maar wel minder zichtbaar. Kortom, zoals ik al gewend was van Nivea is dit ook weer een heerlijk product om in te zetten in je dagelijkse routine.


Verkrijgbaar

Bij diverse drogisterijen, maar ook online bij bijvoorbeeld: De online drogist nu voor 19,34

Like

Laat een reactie achter!