Nivea TEXTURE styling producten voor je haar

TEXTURE | Of je nu lang of kort haar hebt, we willen allemaal een mooie bos haar! En het liefst met een dosis volume erin! Ik ben een jaren 80 chick en destijds was volume in je haar een must. En wellicht heb ik dat van toen overgehouden en wil ik goede styling producten die dat waarmaken.

Natuurlijk heb ik in mijn leven al diverse producten in mijn handen gehad en in mijn haar gesmeerd en gespoten, dus ik stel best hoge eisen aan de producten.

Recent kreeg ik een doos toegestuurd van Nivea en met de vraag om hun nieuwste styling producten uit de TEXTURE lijn te testen voor meer volume in je haar! Natuurlijk ben je dan bij mij aan het juiste adres!

Texture producten van Nivea

Nivea, texture, styling, producten, haar, haarverzorging, hairstyling, kort, lang, dames, volume, pittig, kapsel

Als je haar maar goed zit,… en eigenlijk is dat wel een dingetje! Ik heb zo’n typisch ‘kort en pittig’ kapsel waar menige vrouw met een grote boog omheen wandelt, want dan zou je een bepaald type zijn! Nou, ik ben geen bepaald type, want mij staat lang haar simpelweg niet. En ik ben nu een lok aan het laten groeien, maar van de week zette ik er al de schaar in… dat gekriebel aan mijn gezicht, ik word er gek van.

Dus dan zijn een fijne gel, haarlak een must voor mij om dat bosje haar te temmen! Laten we de 3 producten eens uitproberen!

Styling Primer

NIVEA Texture Styling Primer : Bereid je haar voor op het makkelijk creëren van je look. Onze innovatieve formule met verzorgende lichte olie: plakt niet en biedt hittebescherming tot 220 °C. Breng aan op vochtig haar van de wortels tot de puntjes. Droog je haar met een föhn en geniet van je texture look.

Nivea, texture, styling, producten, haar, haarverzorging, hairstyling, kort, lang, dames, volume, pittig, kapsel

Een primer of iets dergelijks had ik zo nog niet vaak gebruikt. Wel een spray die je voor het föhnen aanbrengt, maar niet op deze manier.
Ik bracht het aan op handdoek droog haar en föhnde mijn haar nog niet helemaal droog. Ik voelde al dat mijn haar meer schwung kreeg.

Sculpting gel

NIVEA Texture Sculpting Gel : creëer je favoriete look. Onze innovatieve formule met verzorgende lichte olie geeft 24u fixatie zonder plakkerig gevoel achter te laten en zorgt voor een glanzend resultaat. 1. Breng aan op vochtig of droog haar 2. Masseer in op het gehele haar of op afzonderlijke lokken.

Nivea, texture, styling, producten, haar, haarverzorging, hairstyling, kort, lang, dames, volume, pittig, kapsel

Nadat ik dus mijn haar met de primer lichtjes gedroogd had, gebruikte ik een dot van deze gel. Lekker door mijn haar masseren en verder föhnen. Ja ik voelde gelijk dat mijn haar lekker stevig aanvoelde, geen slappe hap meer. Wow! En vooral geen plakkerige zooi!

Voordat ik mijn kapsel helemaal ‘afmaak’ ga ik vaak eerst in de make-up, want ik gebruik altijd haarclips, dus liever nog geen haarlak. Plus nu kan het haar even afkoelen!

Hairspray

NIVEA Texture Hair Spray: Voor ultra sterke fixatie van jouw look Onze innovatieve formule met microfijne verzorgende lichte olie geeft extra textuur aan het haar, zorgt voor ultra-sterke fixatie tot 24u zonder uit te drogen. 1. Spray gelijkmatig op 30cm afstand op droog haar 2. Blijf sprayen tot de gewenste fixatie is bereikt.

Nivea, texture, styling, producten, haar, haarverzorging, hairstyling, kort, lang, dames, volume, pittig, kapsel

Ook deze verraste mij, ik moet heel eerlijk zeggen dat ik een haarlak heb van een andere lijn en die vond ik echt ‘te nat’. Deze is echt super! Naast het feit dat je haar op zijn plek blijft, krijgt het ook een mooie glans!

Kapsel met veel texture!

Hierboven zie je een beetje stap voor stap wat de TEXTURE producten voor mijn haar doen.
En dat voor een hele dag! Ik zag mijn kapsel niet instorten! Je kent dat wel dat een paar uur later je haar weer plat op je hoofd ligt.

Nivea, texture, styling, producten, haar, haarverzorging, hairstyling, kort, lang, dames, volume, pittig, kapsel
Waar te koop?

Bij Kruidvat! Momenteel met een 1+1 actie (tijdens schrijven artikel).

Like
  debbeautygoddessnl
  5 Jan 2020
  12:53pm

  Wat een geweldige review heb je er van gemaakt! Als je haar maar goed zit 😊. En dat zit het zeker 👌🏻!! Fijn ook dat de gel niet plakkerig is. Dat vind ik altijd zo vervelend.

  Anja
  14 Jan 2020
  3:14pm

  Oh die moet ik ook hebben!

Laat een reactie achter!