Nivea, vital, ouder, huid, 65, 50, voeding, nutrition, comfort, persbericht, vrouw

NIVEA Vital Comfort & Nutrition

Lekker in je vel met NIVEA Vital Comfort & Nutrition

 

Intensieve voeding en versteviging voor de rijpere huid

AMSTERDAM, 15 april – Hoe oud je bent, zegt niets over hoe je je voelt. Sterker nog; veel vrouwen zitten steeds lekkerder in hun vel naarmate zij ouder worden. Bovendien neemt de tevredenheid over het uiterlijk en de vrede met imperfecties met de jaren toe. Dit en meer blijkt uit onderzoek van NIVEA in samenwerking met PanelWizard ter ondersteuning van de lancering van de nieuwe NIVEA Vital Comfort & Nutrition producten; intensieve voeding voor de rijpere huid.
Nivea, vital, ouder, huid, 65, 50, voeding, nutrition, comfort, persbericht, vrouw
Vrede met imperfecties
Naarmate Nederlandse vrouwen ouder worden, hebben ze meer vrede met imperfecties (89%). Zo beoordelen vrouwen in de leeftijd van dertig tot vijftig jaar hun uiterlijk gemiddeld met een rapportcijfer zeven. De groep vrouwen van zestig jaar en ouder beoordeelt het uiterlijk daarentegen vaker met een rapportcijfer acht of hoger. Bovendien zit de vrouw op leeftijd lekkerder in haar vel (92%) dan de gemiddelde veertiger (83%). Ouder worden is een feit, maar hoe we ermee omgaan verandert met de jaren.
Voeding en versterking
De conditie van de huid is net zo belangrijk als die van lichaam en geest. De 75+ vrouw zit lekker in haar vel, het juiste gezichtsverzorgingsproduct draagt hieraan bij. De nieuwe NIVEA Vital Comfort & Nutrition productlijn is speciaal ontwikkeld voor de 75+ huid en bestaat uit twee producten:
  • NIVEA Vital Comfort & Nutrition Dagcrème SPF15 – een intensief voedende dagcrème speciaal ontwikkeld voor de rijpere en droge huid. De toegevoegde druivenpitolie voelt licht aan en samen met sheaboter hydrateert het de huid gedurende 48 uur. Het soja-extract stimuleert de aanmaak van het huideigen hyaluronzuur en versterkt daarmee de huidstructuur. De toegevoegde SPF15 biedt bovendien dagelijkse bescherming tegen UV-straling.

Nivea, vital, ouder, huid, 65, 50, voeding, nutrition, comfort, persbericht, vrouw

  • NIVEA Vital Comfort & Nutrition Nachtcrème – voedt de huid intensief gedurende de nacht en biedt al vanaf het eerste gebruik een gevoel van comfort, zachtheid en soepelheid. Evenals de dagcrème is de formule verrijkt met druivenpitolie, sheaboter en soja-extract voor langdurige hydratatie en een sterke huidstructuur.

Nivea, vital, ouder, huid, 65, 50, voeding, nutrition, comfort, persbericht, vrouw

De NIVEA Vital Comfort & Nutrition Dag- en Nachtcrème zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor een adviesprijs van €22,99*.
*De retailer bepaalt de prijzen, Beiersdorf geeft slechts advies.
Over het onderzoek
Het onderzoek is in januari 2019 uitgevoerd door PanelWizard in opdracht van NIVEA. In het onderzoek werden 1.057 Nederlandse vrouwen van 30 jaar en ouder (representatief voor Nederland op leeftijd, opleiding, arbeidsparticipatie, gezinssituatie en provincie) ondervraagd over hun echte leeftijd versus hun gevoelsleeftijd.
Einde Persbericht
Like
    Nancy
    17 Apr 2019
    6:01am

    Ik gebruik altijd Nivea bodylotion. Dat is echt de enige die goed werkt voor mijn droge huid. Het blauwe blikje staat ook altijd in mijn kast!

Laat een reactie achter!