Noir Stockholm nu ook in Nederland verkrijgbaar

NOIR STOCKHOLM HAIRCARE

Noir Stockholm is een lijn van compromisloze haarverzorgingsproducten, ontwikkeld door Hans Nilsson en Ellen Ericsson, de oprichters van de high-end salon Noir Stockholm. Hans Nilsson is een internationaal bekende editorial en celebrity haarstylist. Zijn avantgardistische haarcreaties voor mode- en muziekshows worden vergeleken met ware kunstwerken.

Tijdens de ontwikkeling van het merk Noir Stockholm waren we op zoek naar de perfecte combinatie van stijl en verzorging. We besloten om geen concessies te doen: niet aan de verzorgende eigenschappen van de producten en ook niet aan de functionaliteit. In ons werk zijn we hartstochtelijke perfectionisten. We streven er altijd naar om iets anders te doen, iets beters. Iets nieuws. We wilden die filosofie van compromisloze, professionele haarverzorging ook toepassen op de producten die we zelf gebruiken. Doordat we voor de eerste keer zelf producten konden ontwikkelen, kregen we de kans om echt origineel te zijn. Onze productontwikkelaars hebben meerdere keren aangegeven dat onze ideeën onuitvoerbaar waren, maar omdat we onszelf hadden beloofd niets te lanceren waar we niet compleet tevreden over zijn, hebben we het nooit opgegeven. We hebben vastgehouden aan onze visie. De ontwikkeling van sommige producten heeft jaren geduurd. Als klein merk heb je de vrijheid om alles op je eigen manier te doen.’ aldus Hans Nilsson.


DE PRODUCTEN

De beste natuurlijke grondstoffen staan aan de basis van de producten van Noir Stockholm, hun werkzaamheid is te danken aan moderne state-of-the-art formules. Het resultaat is een exclusieve lijn van unieke, voedende, lichtgewicht shampoos, conditioners en treatments en ook van verzorgende, maar toch uitermate effectieve stylingproducten. De producten zijn ontwikkeld om met elkaar te combineren en zo een op maat gemaakte haarverzorgingsroutine te creëren.


GEUREN

Voor de geur van de producten is gebruik gemaakt van premium quality parfums. Elk product heeft een eigen, uniek aura, behorend tot dezelfde familie van warme, sensuele geuraccenten. Delicaat wanneer deze alleen wordt gebruikt en in combinatie met de andere Noir Stockholm geuren wordt door de verschillende geurlagen een exclusief, persoonlijk geurboeket opgebouwd. Door alleen de meest verfijnde geuren te gebruiken, zijn de producten voorzien van een krachtige, superieure kwaliteit. Een aanwezige maar zeker geen zware geur, die net dat discrete vleugje van warme en sensuele frisheid achterlaat.


VERPAKKING

Gecreëerd door ware esthetici, die veel waarde hechten aan een mooi uiterlijk, als eerbetoon aan hun Scandinavische achtergrond, de producten hebben een clean en minimalistisch design. Dit maakt ze tot mooie, eigentijdse badkameraccessoires. Maar schoonheid is niet alles. De compromisloze visie houdt in dat functionaliteit op één staat. De Noir Stockholm-verpakking is daarom gemaakt van lichtgewicht, recyclebaar aluminium, van PET en van gecertificeerd milieuvriendelijk papier. De verpakkingen zijn gebruiksvriendelijk; de vorm van de flessen ligt perfect in de hand, de spray werkt soepel en de deksels zijn makkelijk te openen. Elk product uit de Noir Stockholm-lijn heeft een eigen verhaal, te lezen op de verpakking. Verhalen die vanaf nu gedeeld en geleefd kunnen worden, door hun inspirerende karakter.

ALLE PRODUCTEN ZIJN UITGEBREID GETEST IN DE SALON, OP SETS EN OP HET PODIUM.

With love from
Creative Director Hans Nilsson en manager Ellen Ericsson
OPRICHTERS VAN NOIR STOCKHOLM.


[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

 

GRAND OPENING | Volume Shampoo | 250ml

Wat. Voedende shampoo, speciaal ontwikkeld om volume te creëren.
Wie. Voor iedereen die droomt van big hair.
Wanneer. Stap 1 – als je gewichtloos volume nodig hebt.
Hoe. Aanbrengen op nat haar en laten schuimen van de wortels tot de punten. Inmasseren. Goed uitspoelen.
Bevat. Speciaal voor Noir geselecteerde eiwitten uit tarwe, Rhodophyceae-extract, pinot noir-druivenpittenextract.
Geur. Mandarijn, roze peper, peer, jasmijn, cederhout, patchoeli, vanille.

Een voedende, gewichtloze shampoo, speciaal ontwikkeld om volume te creëren. Boordevol beschermende plantaardige bestanddelen en eiwitten die het haar verzorgen en voeden. Bevat diverse bekende actieve bestanddelen: pinot noir-druivenpittenextract – rijk aan natuurlijke procyanidinen en een bekende beschermer tegen vrije radicalen en oxidatieve stress; Rhodophyceae – een bio-algenproduct en een natuurlijke bio-extender die haarschade kan voorkomen; en speciaal voor Noir geselecteerde eiwitten uit tarwe – voor meer volume en soepel haar.

PRIJS €29,95

GRAND OPENING | Volume Conditioner | 250ml

Wat. Voedende conditioner, speciaal ontworpen om volume te creëren.
Wie. Voor iedereen die op zoek is naar grandioos volume.
Wanneer. Stap 1 – na het wassen met Grand Opening Volume Shampoo.
Hoe. Aanbrengen op vochtig haar, van de wortels tot de punten. Masseren. Goed uitspoelen.
Bevat. Speciaal voor Noir geselecteerde eiwitten uit tarwe, Rhodophyceae-extract, pinot noir-druivenpittenextract.
Geur. Mandarijn, roze peper, peer, jasmijn, cederhout, patchoeli, vanille.

Een diep voedende, maar toch opvallend lichte conditioner die je haar volume geeft. Boordevol beschermende en conditionerende botanische extracten en eiwitten. Bevat diverse bekende actieve bestanddelen: pinot noir-druivenpittenextract – rijk aan natuurlijke procyanidinen en een bekende beschermer tegen vrije radicalen en oxidatieve stress; Rhodophyceae – een bio-algenproduct en een natuurlijke bio-extender die haarschade kan voorkomen; en speciaal voor Noir geselecteerde eiwitten uit tarwe – voor meer volume en soepel haar.

PRIJS €30,95

EPIC RETREAT | Treatment Shampoo | 250ml

Wat. Verjongende behandelende shampoo voor droog of chemisch behandeld haar.
Wie. Voor mensen met droog of chemisch behandeld haar.
Wanneer. Stap 1 – voor schoon, lichtgewicht haar.
Hoe. Aanbrengen op vochtig haar, masseren en goed uitspoelen. Herhalen voor een diepgaand reinigend resultaat.
Bevat. Speciaal voor Noir geselecteerde biologische oliën (camelia, argannoot, macadamianoot), speciaal voor Noir geselecteerde eiwitten uit zijde, pinot noir-druivenpittenextract, zeemos.
Geur. Siciliaanse citroen, framboos, Arabische jasmijn, oranjebloesem, patchoeli, wit cederhout, muskus, vanille.

Een verjongende, behandelende shampoo voor droog of chemisch behandeld haar. Een uiterst milde en herstellende reinigende shampoo met een innovatieve haarverzorgingsformule die het haar voedt en beschermt.

PRIJS €31,95.

EPIC RETREAT | Treatment Conditioner | 250ml

Wat. Verjongende, behandelende conditioner voor droog en chemisch behandeld haar.
Wie. Voor mensen met droog of chemisch behandeld haar.
Wanneer. Stap 1 – na het wassen met Epic Retreat Shampoo.
Hoe. Overtollig water uit het net gewassen haar wringen. Aanbrengen over de hele lengte, masseren en 3 – 5 minuten laten inwerken. Goed uitspoelen.
Bevat. Speciaal voor Noir geselecteerde biologische oliën (camelia, argannoot, macadamianoot), speciaal voor Noir geselecteerde eiwitten uit zijde, pinot noir-druivenpittenextract, zeemos.
Geur. Siciliaanse citroen, framboos, Arabische jasmijn, oranjebloesem, patchoeli, wit cederhout, muskus, vanille.

Een diep inwerkende, verjongende en behandelende conditioner voor droog of chemisch behandeld haar. Laat droog of beschadigd haar meteen weer zichtbaar opleven.

PRIJS €32,95

EPIC TREAT | Deep Conditioning Treatment Mask | 200ml

Wat. Een diepgaand voedend behandelingsmasker voor dof, droog of chemisch behandeld haar.
Wie. Droog chemisch behandeld haar dat een grote beurt kan gebruiken.
Hoe. Overtollig water uit net gewassen haar wringen. Aanbrengen over de hele lengte, inmasseren en 3-5 minuten laten inwerken. Goed uitspoelen.
Bevat. Speciaal voor Noir geselecteerde biologische oliën (camelia, macadamianoot, argannoot), pinot noir-druivenpittenextract, zeemos.
Geur. Siciliaanse citroen, framboos, Arabische jasmijn, oranjebloesem, patchoeli, wit cederhout, muskus, vanille.

Hier kunnen we kort over zijn: dit is episch. Een uniek, lichtgewicht, diepgaand voedend masker, dat zo vol voedende haarverzorgingsingrediënten zit dat het vanaf de eerste behandeling meteen gespleten punten begint te repareren en beschadigd haar nieuw leven inblaast. Zelfs de meest hopeloze haarbos kan gered worden. Trust us. We zien het elke dag gebeuren.

PRIJS €40,95

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

PICTURE PERFECT | Finishing spray | 250ml

Wat. Stevige en flexibele haarspray met UV-bescherming, kleurbescherming, glans en een hold die je er ook weer uit kunt borstelen.
Wie. Voor jou en je prachtige haar.
Wanneer. Stap 4 – om je stijl helemaal af te maken.
Hoe. Verstuiven op droog, in model gebracht haar, vanaf een afstand van 20–30 cm. Laag voor laag, voor een maximale hold.
Bevat. Zonnebloemzaadextract
Geur. Mandarijn, roze peper, jasmijn, cederhout, patchoeli, vanille.

Een stevige en gewichtloze haarspray met een unieke flexibiliteit. Je kunt je haar steeds opnieuw in model brengen, zonder dat het onbedoeld stijf wordt. Met UV- en kleurbescherming, een prachtige glans en een hold die je er ook weer uit kunt borstelen.

PRIJS €30,95

GRAND AMBITION | Volume Spray | 250ml

Wat. Micromousse-volumespray met een krachtige hold.
Wie. Voor iedereen met een groot haarego dat ondersteund dient te worden.
Wanneer. Stap 2 – om volume te creëren en je style te shapen.
Hoe. Verstuiven op handdoekdroog haar, in de richting van de wortels, vanaf een afstand van 10 cm, met één sectie tegelijk. Föhnen met je hoofd naar beneden of met behulp van een borstel, voor maximaal volume.
Bevat. Vitamine E, keratine.
Geur. Mandarijn, roze peper, jasmijn, cederhout. patchoeli, vanille.

Een micromousse-volumespray met een krachtige hold. Heeft de stevigheid van een mousse en de finishing touch van een ultrafijne spray. Hiermee kun je je haar heel makkelijk in model brengen, terwijl het wel elastisch blijft en veerkrachtig en natuurlijk beweegt. Bevat diverse bekende actieve bestanddelen: vitamine E – een essentiële voedingsstof die het haar direct voedt en het glanzender, voller en sterker maakt; en keratine – een eiwit en een belangrijk onderdeel van de haarstructuur dat je de nodige sterkte en kracht geeft. Het resultaat: haar dat langer mooi blijft, met een betere kwaliteit en een natuurlijke glans.

PRIJS €30,95

BEACH MUSE | Sea Minerals Spray | 150ml

Wat. Een zeemineralenspray die zorgt voor volume, textuur en verzorging.
Wie. Voorkort en lang haar dat meer textuur nodig heeft.
Wanneer. Stap 2 – verstuiven op handdoekdroog haar voor meer textuur.
Hoe. Verstuiven op handdoekdroog haar, met één sectie tegelijk, vanaf een afstand van 20 cm, om je haar textuur te geven en beweeglijk te maken. Aan de lucht laten drogen of goed verspreiden voor een strandlook. Voor een undone-look gebruik je een ronde borstel.
Bevat. Speciaal voor Noir geselecteerde zeemineralen – Rhodophyceae-extract en zeesatijn, Aloë vera, pinot noir-druivenpittenextract.
Geur. Mandarijn, roze peper, peer, jasmijn, cederhout, patchoeli, vanille.

Een unieke, voedende zeemineralenspray die je haar meer volume en textuur geeft. Voor een sensuele en laid-back stijl ­– de perfecte undone-look. Bevat diverse bekende actieve bestanddelen, zoals Rhodophyceae – een bio-algenproduct en een natuurlijke bio-extender die haarschade kan voorkomen – en zeesatijn – afkomstig van een bloeiende plant die rijk is aan actieve bestanddelen voor het behandelen van beschadigd, dof en droog haar. De spray biedt bescherming tegen allerlei soorten stress die het haar kunnen beschadigen, zoals omgevings-, chemische en mechanische stress. De spray bevat ook aloë vera ­– dat rijk is aan aminozuren en vooral aan alanine, dat een vochtinbrengend effect op het haar heeft ­­– en pinot noir-druivenpittenextract – dat rijk is aan procyanidinen en een bekende beschermer is tegen vrije radicalen en oxidatieve stress.

PRIJS €29,95

SAHARA LOVE STORY | Dry Shampoo and Texturising Spray for blondes | 250ml

Wat. Droogshampoo en textuurspray voor blondines.
Wie. Blondines, van asblond tot karamelblond.
Wanneer. Stap 3 – om het haar op te frissen en er vorm en textuur aan te geven.
Hoe. Goed schudden totdat het kleine metalen balletje geluid maakt. Verstuiven in de richting van de haarwortels, met één sectie tegelijk. 5 – 10 seconden laten inwerken voordat je het haar in model brengt.
Bevat. Rijstzetmeel.
Geur. Grapefruit, rozen, jasmijn, oranjebloesem, vanille, patchoeli, muskus.

Een verfrissende droogshampoo en textuurspray voor blondines. Geeft je haar vorm, volume en extra textuur, met een elegante blonde, poederachtige toon die goed past bij de meeste blondtinten, van asblond tot karamelblond. Bevat rijstzetmeel, dat rijk is aan aminozuren die de haarwortels versterken, volume creëren en het haar toch licht en gezond houden.

PRIJS €29,95

DEAR DARKNESS | Dry Shampoo and Texturising Spray for brunettes | 250ml

Wat. Droogshampoo en textuurspray voor brunettes.
Wie. Brunettes, van hazelnoot tot espressotinten.
Wanneer. Stap 3 – om het haar op te frissen, en er vorm en textuur aan te geven.
Hoe. Goed schudden totdat het kleine metalen balletje geluid maakt. Verstuiven in de richting van de haarwortels, met één sectie tegelijk. 5-10 seconden laten inwerken voordat je het haar in model brengt.
Bevat. Rijstzetmeel.
Geur. Grapefruit, rozen, jasmijn, oranjebloesem, vanille, patchoeli, muskus.

Een verfrissende, vormgevende droogshampoo en textuurspray voor brunettes. Geeft je volume en extra textuur met een klassieke en altijd elegante donkere tint. Geschikt voor de meeste brunettes, van hazelnoot tot espresso. Perfect om uitgroei te verhullen in donker geverfd haar. Bevat rijstzetmeel, dat rijk is aan aminozuren die de haarwortels versterken, voor volume zorgen en het haar toch licht en gezond houden.

PRIJS €29,95

EDITORS CHOICE | Silkes Cream | 100ml

Wat. Vochtinbrengende, zijdeachtige stylingcrème met een lichte hold die glans geeft
Wie. Voor iedereen die van beweging en textuur houdt.
Wanneer. Stap 3 – om het haar in model te brengen en er glans en textuur aan te geven.
Hoe. Aanbrengen op droog haar en met de handen in model brengen. Voor meer vorm, minder statisch haar en een betere glans en textuur.
Bevat. Speciaal voor Noir geselecteerde eiwitten uit zijde en tarwe, Aloë vera-extract, pinot noir-druivenpittenextract.
Geur. Gardenia, rozen, cederhout, vetiver, amber, muskus.

Een vochtinbrengende, zijdeachtige stylingcrème met een lichte hold en een prachtige glans. Het brengt het haar in model, temt statisch haar en brengt vocht in. Ideaal om je haar snel een opfrisser te geven. Geeft je direct verzorging en stijl wanneer je het nodig hebt. Kortom: een nieuwe klassieker. Bevat diverse bekende actieve bestanddelen: pinot noir-druivenpittenextract – rijk aan natuurlijke procyanidinen en een bekende beschermer tegen vrije radicalen en oxidatieve stress; Rhodophyceae – een bio-algenproduct en een natuurlijke bio-extender die haarschade kan voorkomen; Aloë vera, dat rijk is aan aminozuren, en vooral aan alanine, dat een vochtinbrengend effect heeft op je haar; en speciaal voor Noir geselecteerde eiwitten uit zijde en tarwe – voor meer volume en soepel haar.

PRIJS €32,95

EDITORIAL SWIRL | Curl Cream | 150ml

Wat. Verzorgende alles-in-één-krulcrème
Wie. Voor alle geluksvogels die gezegend zijn met krullen.
Wanneer. Stap 2. Om vocht in te brengen en perfecte krullen te definiëren en te behouden. Geeft je haar een superieure afwerking en een prachtige glans.
Hoe. Aanbrengen op vochtig haar, inmasseren en je krullen definiëren. Aan de lucht drogen voor losse golven, of verspreiden voor meer volume en gedefinieerde krullen. Als het haar droog is opschudden en in model brengen.
Bevat. Speciaal voor Noir geselecteerde eiwitten uit zijde en tarwe. Aloë vera-extract, pinot noir-druivenpittenextract.
Geur. Gardenia, Rozen, cederhout, vetiver, amber, muskus.

Voor volle, veerkrachtige krullen. Maakt ze sterker en houdt ze langer intact. Zacht en soepel, wervelend en weelderig ­– deze crème heeft het allemaal in huis en geeft je haar glans. Gooi je haar los en duik in een zee van perfecte krullen.

PRIJS €30,95

PASTE POETRY | Texture and Definition Paste | 100ml

Wat. Textuur- en definiëringspasta
Wie. Voor iedereen met kort, middellang en lang haar.
Wanneer. Stap 3 – voor textuur en details in kort haar, voor vorm en beweging in middellang haar en voor textuur, golven en krullen in lang haar.
Hoe. Tussen je handpalmen wrijven en inmasseren in droog haar.
Bevat. Carnaubawas, bijenwas.
Geur. Rozen, honing, jasmijn, patchoeli, muskus, amber.

Eerst breng je de pasta aan. Vervolgens leun je achterover en laat je de pasta het werk voor je doen. Deze lichte en unieke blend van natuurlijke wassoorten en diep voedende olie zorgt voor een fantastische textuur en definitie en voor een elastische hold. De pasta werkt in stilte aan zijn kunstwerk, zonder daarbij vet of storend aanwezig te zijn.

PRIJS €34,95

Wat een heerlijke producten en fijn om weer eens kennis te maken met een nieuwe lijn voor je haar.

Voor mij zal de Paste Poetry een heel geschikt product zijn. En ik wil zeer zeker ook eens kennismaken met de Volume spray!

Ken jij de producten van Noir Stockholm al?

 

 

 

Like
  chucky1012
  29 May 2017
  6:00am

  Erg mooie haarverzorgingsproducten!
  Jammer dat het super duur is.
  Ik hou het voorlopig bij iets wat veel goedkoper is.

  Xoxo

  Marleen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Waar kan ik deze producten kopen?

Laat een reactie achter!