Norah, tuniek, kobalt, grafisch, print, Kooreloo, tas, New York, leder, zwart, laarzen, sacha, assessoire, anita taks, yustsome, fashion, mode, 50 plus, 2

Norah Fashion | Kobalt blouse

Is het een jurk of een blouse? Waarom niet beide? Ik kocht laatst al een mooi Kobalt blauw pak dat ik droeg naar de Award uitreiking van de Beauty Trade. Dat blauw stond mij zo goed dat ik er graag meer van wilde dragen en vond bij Norah Fashion een prachtige blouse!

Norah Fashion

Norah Fashion was voor mij nieuw, hier schreef ik al eerder een blogpost over. Nu ik het dus ontdekt heb, kijk ik altijd even naar hun mooie collectie.
Ik ben echt fan, want de pasvorm is echt goed, de maten zijn precies dat wat het moet zijn. Je loopt in ieder geval niet de winkel uit met een XL als je maat 40 hebt of een S (wat ik laatst ook al eens meegemaakt heb bij een ander merk).

Kobalt blauw

Nu had ik mijn zinnen gezet op de kleur Kobalt blauw… en gelukkig hebben ze daar bij Norah voldoende keuze in diverse kleuren dus ook mijn kleur!
Ik kon kiezen uit diverse items zoals een blouse, shirt of hemdje.
Nu weten jullie dat ik ook gek ben op grafische printjes en de keuze was al snel genomen voor het lange blouse met grafisch patroon en bloemen.
De bloemen vallen niet eens zo heel erg op, dus dat was voor mij nog eens een pluspunt. Ik vindt bloemen wel leuk hoor, maar het moet niet zo’n oma printje zijn.

Norah, tuniek, kobalt, grafisch, print, Kooreloo, tas, New York, leder, zwart, laarzen, sacha, assessoire, anita taks, yustsome, fashion, mode, 50 plus, 2
Norah, tuniek, kobalt, grafisch, print, Kooreloo, tas, New York, leder, zwart, laarzen, sacha, assessoire, anita taks, yustsome, fashion, mode, 50 plus, 2
Norah, tuniek, kobalt, grafisch, print, Kooreloo, tas, New York, leder, zwart, laarzen, sacha, assessoire, anita taks, yustsome, fashion, mode, 50 plus, 9
Norah, tuniek, kobalt, grafisch, print, Kooreloo, tas, New York, leder, zwart, laarzen, sacha, assessoire, anita taks, yustsome, fashion, mode, 50 plus, 2

Jurk of blouse?

Die keuze is aan jou of mij in dit geval… want ik persoonlijk vindt dat je deze met gemak als een jurk kunt dragen. Ik draag er nu een panty onder met een paar stoere boots van Sacha. In de zomer gaat daar een leuke sandalet onder of sneaker.

Omdat er toch splitten aan de zijkant zitten, draag ik er wel een kort wielrenbroekje onder. Zo voel ik mij een stuk safer als ik ergens ga zitten en eventueel er een windje onder komt. Zit je niet meteen in je blote batsen!

De mouwen kun je ook nog oprollen voor een wat stoerder effect. En wat ook leuk is om er een brede riem omheen te dragen op een skinny jeans.

Door de lengte van dit blouse heb je dus met deze aankoop meerdere opties, wat ik zelf heel erg prettig vindt natuurlijk!


Verkoop

Norah Fashion heeft diverse fysieke winkels waar je lekker op je gemak de kleding kunt passen.
Ben je meer van het online shoppen? Een beperkte voorraad staat online en met de goede maatvoering komt dat helemaal goed!

Tas: Assessoir.nl | Kooreloo

Met een kolbertjasje staat het natuurlijk ook heel mooi!
Like

Laat een reactie achter!