Norvina, abh, eyeshadow, collection, cherry, make-up, look, swatch, review, oogschaduw, palette, beautysome, yustsome, 2

Norvina Pro Pigment Vol 3 | ANASTASIA BEVERLY HILLS

Mijn aller aller eerste Anastasia Beverly Hills make-up product is een feit! Dit prachtige palette uit de Norvina collectie is zo mooi, met vrolijke kleuren en kersjes prijken op het doosje!
Vandaag laat ik jullie mijn look zien en natuurlijk de swatches die ik gemaakt heb.

Norvina Pro Pigment Vol. 3

By Anastasia Beverly Hills

Toen ik het doosje kreeg opgestuurd na een winactie bij @snwmakeup had ik in eerste instantie niet eens in de gaten dat het om het merk Anastasia Beverly Hills ging… ik zag wel ABH staan, maar de link legde ik nog niet in mijn hoofd.
Pas toen ik via Google ging kijken naar wat meer informatie klonk er in mijn hoofd pas de welbekende ‘ding dong’.

Ik kwam op de website van Sephora, waar je dit Norvina palette online kunt bestellen voor de prijs van 29,90.

Op zo’n site moet je niet te lang blijven hangen, want dan ben je zo weer aan het shoppen voor andere leuke make-up items. Dat deed ik trouwens in Rome voor de eerste keer in een fysieke winkel.

Dus snel weg geklikt, want er stond nog een doosje met nieuwe items op mij te wachten.

Kersje op de taart

Het Norvina Vol. 3 doosje is zo mooi met allemaal kersjes op de case. Ik ben echt gek op kersen en mij kun je dan ook altijd verrassen met een doosje Mon Cherie! Ik kan daar echt heel blij van worden!
Maar het doet mij ook denken aan mijn jeugd, waar wij vroeger een kersenboom in de tuin hadden staan en daar zaten echt de lekkerste kersen aan. Donker rode, dikke vrucht… heerlijk!

Enfin, genoeg gekletst over kersen, we gaan de inhoud eens bekijken.

Norvina, abh, eyeshadow, collection, cherry, make-up, look, swatch, review, oogschaduw, palette, beautysome, yustsome, 2

Norvina, abh, eyeshadow, collection, cherry, make-up, look, swatch, review, oogschaduw, palette, beautysome, yustsome, 2

Ik heb even een foto van Sephora geleend om de kleuren van dit Norvina palette nog eens beter te bekijken.
Helaas, zoals ik altijd in mijn artikelen beschrijf, kon ik geen leuke namen van de kleuren vinden… of ik ben weer eens scheel aan het kijken.

Wat ik wel vond zijn de kleurnummers en een kleine uitleg hierover.

Shades:

 • A1 (Sheer white with iridescent pink reflect)
 • A2 (Lilac glitter with multidimensional sparkle)
 • A3 (Smoky blueberry with bright blue shimmer)
 • B1 (Matte deep raspberry pressed pigment)
 • B2 (Matte sky blue)
 • B3 (Matte rose pink pressed pigment)
 • C1 (Matte dark cherry pressed pigment)
 • C2 (Matte jade green)
 • C3 (Matte bright cherry pressed pigment)

Er stond nog een kleine aantekening bij dat niet alle kleuren geschikt zijn voor gebruik in de directe oogzone! En waarom zie ik dat nu pas en waarom is het dan een oogschaduw (slaat met hand tegen haar voorhoofd).
Goed, beter vermeld, dan dat ze klachten krijgen. Ik heb gewoon mijn ogen opgemaakt zoals ik dat altijd doe en tot nu toe nog nergens last van.

Norvina, abh, eyeshadow, collection, cherry, make-up, look, swatch, review, oogschaduw, palette, beautysome, yustsome, 4

Ooglook

Ik keek zo eens naar het palette en ging eens bedenken welke kleuren ik als eerste zou gaan gebruiken! Toevallig had ik een mooie blouse aan met diep rode tinten. Dus je begrijpt natuurlijk welke ik gebruikt heb.

Als eerste begon ik over mijn hele oog een primer aan te brengen. Daarna met latex tape een streep gezet, zodat ik een mooie scherpe lijn zou krijgen. En met A1 ging ik met een dikkere kwast over mijn oogleden. Met een andere kwast die fijn is in het aanbrengen van grote stukken, maar ook secuur kan werken zette ik de eerste roze streken B3.
Op mijn oogleden en een beetje in de hoeken bracht ik kleur B1 aan en gaf er nog meer diepte aan met C1. Vervolgens depte ik voorzichtig de prachtige glitter A2 aan op mijn oogleden. De overtollige glitters veegde ik met een fluffy kwast weg.

Norvina, abh, eyeshadow, collection, cherry, make-up, look, swatch, review, oogschaduw, palette, beautysome, yustsome, 6

Een dieprood oogpotlood zorgde voor de finishing touch met een uitloop naar een wing. De mascara van Shab.nl gebruikte ik hier weer om de puntjes op de i te zetten.

Howdy… how are you doing?

Norvina, abh, eyeshadow, collection, cherry, make-up, look, swatch, review, oogschaduw, palette, beautysome, yustsome, 7

Mijn lippen kregen een warme rode tint… eigenlijk een ombre uitvoering! Ik vindt het best wel gaaf geworden! Echter ik doe dit alleen in huis dragen hoor, buiten de deur is voor mij nog een stapje te ver… of zou het kunnen?

Bedankt voor het komen lezen!
Knuffels xxx
Sonja

 

Like
1
  Tessa
  13 Jan 2022
  6:48pm

  Wat een geweldige look heb je gemaakt. En de lippen zijn echt geweldig!

Laat een reactie achter!