Nudy, eyeshadow, palette, shab, shabnar, oogschaduw, douglas, ooglook, beste, uitstekend, pigmentatie, paars, nude, natuurlijk, natural, 2

Nudy het nieuwe eyeshadow palette van SHAB

Soms kun je zo enthousiast zijn over bepaalde merken, dat er elke keer als je het gebruikt er een glimlach op je gezicht verschijnt. Dat heb ik met de producten van SHAB. Een Nederlands merk met een vleugje buitenlandse invloeden, waardoor de producten voor elke vrouw geschikt zijn, ongeacht je afkomst. Zij introduceerde recent haar nieuwste aanwinst: Nudy…

Voor de achtergrond informatie van Shab.nl verwijs ik je naar een eerder geschreven artikel >>> Doll lashes mascara

Nudy eyeshadow palette

Recent introduceerde Shabnam in het Amsterdamse Pestana Hotel in samenwerking met BeautyBrandsAgency haar nieuwe telg, het Nudy Eyeshadow Palette. En hoe gaaf is het dat ik daarbij aanwezig mocht zijn.

Hierboven kun je een impressie zien van de lancering. En natuurlijk kwamen de mooiste producten voorbij die wij als genodigden even mochten bekijken.
Als klapper van dit bezoekje aan de lancering is toch wel het grote nieuws dat Shab binnenkort, op zeer korte termijn bij de Douglas te koop zal zijn! Een droom van een klein meisje is uitgekomen en daar heeft Shabnam keihard voor gewerkt.

Een cadeau

Wij kregen na afloop een mooi cadeau mee (iets waar ik totaal niet op gerekend had) een doosje vol met prachtige producten van Shab waar je een hele mooie ooglook mee kunt maken!

Natuurlijk kon het mooie Nudy oogschaduw palette niet ontbreken, maar OMG er zat ook nog de nieuwste mascara in, de eyeliner en een echt mega mooie kleur lipstick!

Ik laat jullie hier het Nudy palette zien want ik stond te popelen om deze te swatchen! Echter ik had een hele drukke week achter de boeg, dus vandaag was het dan eindelijk zover!

De naakte waarheid…

Ja, nudy staat voor naakt, naturel, bloot… maar ik vind het een palette die van jouw blote billen gezicht een echte QUEEN kan maken! En voor de visualiserende mens heb ik daarom maar een echte Nude van mijzelf gemaakt, voordat ik alle make-up aanbracht.

Het palette

Plaatjes zeggen meer dan woorden, dus ik zal hier een aantal foto’s plaatsen van dit supermooie palette. Waarop Shabnam natuurlijk met de meest gave ooglook ever op pronkt.

Nudy, eyeshadow, palette, shab, shabnar, oogschaduw, douglas, ooglook, beste, uitstekend, pigmentatie, paars, nude, natuurlijk, natural, 1

Nudy, eyeshadow, palette, shab, shabnar, oogschaduw, douglas, ooglook, beste, uitstekend, pigmentatie, paars, nude, natuurlijk, natural, 1

De kleuren kregen allemaal een super mooie naam mee… en ik heb daar al een paar favorieten in gevonden, zoals Blondie en Brunette in de matte varianten en ik moet zeggen dat de naam NOUN en Posh ook erg leuk gevonden zijn.
Het palette bevat dus 18 tinten! 18, dat is echt heel veel, maar ook nog eens bruikbare kleuren, niet dat je straks met 3 pan zit en de rest onaangetast!

Swatches

Nudy, eyeshadow, palette, shab, shabnar, oogschaduw, douglas, ooglook, beste, uitstekend, pigmentatie, paars, nude, natuurlijk, natural, 5

Van links naar rechts: Mommy, Fashionista, Bossy, Shy, Misty & Posh

Van links naar rechts: Grammer, Powerfull, Confident, Cheerfull, Romantic.

Mijn ooglook

Ik gebruik altijd een primer voordat ik oogschaduw aanbreng, zo blijft het mooier en langer zitten. Voor deze ooglook koost ik als basis kleur de Misty uit. Daarna in de Grease gebruikte ik Bossy die ik blendde met Misty. Om de look nog donkerder te maken pakte ik lichtjes Brunette op. En voor de glans kwam natuurlijk Cheerfull aan bod bovenop de basis met Shy.

Nudy, eyeshadow, palette, shab, shabnar, oogschaduw, douglas, ooglook, beste, uitstekend, pigmentatie, paars, nude, natuurlijk, natural,15a

Mascara en Eyeliner van Shab

Ook kreeg ik dus een Mascara & Eyeliner van Shab mee en die laat ik jullie hier vluchtig zien.

SHAB 4D Mascara

Met twee full size mascara’s in één dual-end verpakking, is het klinisch bewezen dat deze ultra zwarte formules wimpers volumiseren, verlengen, liften en krullen. Het creëren van valse wimpers effect.

Nudy, eyeshadow, palette, shab, shabnar, oogschaduw, douglas, ooglook, beste, uitstekend, pigmentatie, paars, nude, natuurlijk, natural, 9

En of ik even van mijn padje ging… en dat bedoel ik zeer postitief… jongens dit is echt een musthave! Het kleine ronde borsteltje komt op die plekjes waar je normaal niet kunt komen met een mascara, vooral in de ooghoekjes. En de grote borstel geeft je wimpers echt een mega lengte… en dat in slechts 1 laagje!

Les Yeux Eyeliner

Een intens zwarte vloeibare eyeliner die lang meegaat, waterproof is en een zeer precieze lijn trekt. Moeiteloos aan te brengen met het fijne kwastje voor een perfect gedefinieerde lijn.

Ook hier was ik weer verbluft van… in 1 keer zwart! Strak als het lijntje van menig artiest die uit de stoel van een visagist komt… maar nu kun jij dit helemaal zelf, thuis! Even ter opmerking dat je dit niet met bevroren handen moet doen, want ik trilde echt van de kou!

Het resultaat van beide producten is hieronder te zien en in combinatie met het Nudy eyeshadow palette van Shab kan ik wel stellen dat mijn ogen er echt uitspringen en van een saaie muts er een Queen van gemaakt heb.

Nudy, eyeshadow, palette, shab, shabnar, oogschaduw, douglas, ooglook, beste, uitstekend, pigmentatie, paars, nude, natuurlijk, natural,14a

Nudy, eyeshadow, palette, shab, shabnar, oogschaduw, douglas, ooglook, beste, uitstekend, pigmentatie, paars, nude, natuurlijk, natural,12


Nudy Oogschaduw palette : 59,95
Lex Yeux Eyeliner : 23,95
4 D Mascara : 24,95

Shop jouw SHAB producten binnenkort bij Douglas.nl of als je niet kunt wachten… ze staan al online bij SHAB.nl

 

Like
  Tessa
  19 Nov 2021
  1:58pm

  Wow wat een prachtige palette en mooie look heb jr er mee gemaakt!

  Tessa
  25 Dec 2022
  9:07am

  Prachtige look heb je gemaakt met dit geweldige palette

Laat een reactie achter!