NutraSkin, collageen, booster, drinken,verjonging, huis, rimpels

NutraSkin | Vegan Omega tabletten

Omdat ik de laatste tijd steeds meer richt op Vegan, ging ik eens op zoek naar supplementen die ook voldoen aan mijn nieuwe levensstijl. Ik ontdekte de NutraSkin Vegan Omega tabletten en deel met je mijn ervaring.

NutraSkin

Ben jij al bekend met het merk NutraSkin? Dit is een merk dat gevestigd in Haarlem. In eerste instantie gericht op het produceren van Collageen drank.

Wat is collegeen drank?

NutraSkin Collagen Drink is een anti-aging drank op basis van Bioactieve Collageen Peptiden (VERISOL®). Van dit collageen is in klinische studies aangetoond dat het daadwerkelijk rimpeltjes vermindert. Door dagelijks gebruik van NutraSkin Collagen Drink blijft je huid elastisch en verminderen lijntjes en rimpeltjes.

Hoe werkt dat?

Met slechts één sachet per dag opgelost in water of vruchtensap vormt je collageendrank een geleidelijke verjongingskuur. Drinkbaar collageen heeft de voorkeur boven collageentabletten of -capsules. De hoeveelheid collageen in een sachet NutraSkin past eenvoudigweg niet in een paar collageenpillen.

 

NutraSkin, collageen, booster,

Ik kreeg 2 sachets om te testen!

Hoe smaakt het?

Eigenlijk zit er niet echt een specifieke smaak aan, althans ik vond het smaakloos. Daarom is het ideaal om het in je vruchtensap te doen.

NutraSkin, collageen, booster, drinken,verjonging, huis, rimpels

Een verjongingskuur in een glas!

 

Werkt het ook?

Nu kreeg ik slechts 2 sachets om eens te proberen en ik kan je dus geen resultaat laten zien. Echter in een ver verleden heb ik ooit een ander merk getest en daar was ik heel tevreden over. Dus met die ervaring kan ik wel stellen dat ik er vertrouwen in heb.

Supplement omega 3

Naast het feit dat NutraSkin bekend staat om de Collagen Drink, weten nog maar weinig mensen dat er ook supplementen vervaardigd worden door NutraSkin.

Ik testte hiervan de Omega 3. Normaliter een olie vervaardigd uit vis, echter deze VEGAN variant is gemaakt van Algenolie. Eigenlijk een logischere keuze daar je nu geen vissen hoeft te doden voor de olie.

NutraSkin, collageen, booster, drinken,verjonging, huis, rimpels

Algenolie?

Ja, niet zo moeilijk, de olie uit Alg! Maar waarom? De olie is rijk aan de essentiële vetzuren EPA (Eicosapentaeenzuur) en DHA (Docosahexaeenzuur), die ook in vis voorkomen.

NutraSkin, collageen, booster, drinken,verjonging, huis, rimpels
Waarom slik ik Omega 3?

Wist jij dat onze hersenen voor een groot deel uit vet bestaan? waaronder het omega-3 vetzuur DHA.  DHA ondersteunt dan ook de hersenfuncties zoals het geheugen. DHA is bij een inname van 250 mg per dag een belangrijke bouwsteen voor de hersenen.
Naast dat het goed is voor de hersenen draagt Omega 3 aan de instandhouding van een gezond cholesterolgehalte in het bloed.

Waar te koop?

De Omega 3 en andere NutraSkin producten bestel je online bij NutraSkin in de webshop.

 

Like

Laat een reactie achter!