NYC, foundation, stick, 002 Ivory, make-up, Get it all

NYC Get it All

Je herkent het wel, snel snel snel… haast en ik wil toch een make-up op. Echter een hele routine met foundation, concealer etc is iets te veel werk… tadaaaaah hier is de NYC Get it all foundation stick!

Het is al een tijdje te koop in het NYC schap, echter het was mij niet opgevallen. Terwijl ik vroeger niks anders gebruikte. En dan was dat mijn favoriet van Yves Rocher 02 Sand. Die was romig en echt zo fijn in gebruik, totdat ze het niet meer in het assortiment hadden… jank!

img_1757

 

Ik hoop echt dat die ooit terug komt. Toen vond ik er een van Max Factor, maar die was het niet. Ik heb de hoop opgegeven en ben destijds overgaan op een poederdoos.

Nu ik blog raakte ik ook in aanraking met foundation en ik herinner mij nog dat ik daar geen ster in was. Vlekken en het was zo’n masker ervaring. Oefening baart kunst en ik heb nu door goede kwasten de juiste manier gevonden.

Nyc get it all foundation stick 02 yustsome

 

002 Ivory

De kleur 02 leek me deze keer ook de beste keuze,  beter te licht dan te donker toch? Ik merkte meteen bij het swatchen dat deze ook niet het romige stikje is waar ik naar op zoek was, maar ik wilde niet meteen de hoop opgeven.

Get it all foundation stick NYC 002 ivory yustsome

 

De tint is goed gekozen, in de winter kijk ik meestal nog bleker. Ik merkte ook dat de dekking gelijk top is. Dat wil ik ook zien op mijn gezicht.

img_1760

 

Tja hoe breng jij het anders aan?  Ik doe het dus zo met een strepenpatroon en dan verdeel ik het met een borstel. Ook bij mijn lippen, omdat ik daar wat onregelmatigheden heb.

img_1761

 

Mijn roodheid is verdwenen en dat vind ik geweldig! Het zit er lekker vlot op en laat zich prima verdelen. Echterrrrrr ik vind het wat droogjes.

Nu bedenk ik mij dat ik vooraf eens een huidolie moet gebruiken en kijken of dit beter werkt.


De foundation stick koop je bij Trekpleister of Kruidvat voor de prijs van 4,99


Conclusie: heb je geen droge huid, dan is dit echt een aanrader. Bij huidjes met wat vochtproblemen zou ik kunnen adviseren eens een olie vooraf of vette crème te gebruiken.

Ik ga deze stick zeer zeker vaker gebruiken, handig voor na het sporten als ik direct door moet naar therapie.

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Je Naam
Like

11 reacties

  1. Lekker fotootje met die strepen 🙂 ik heb nog nooit een foundation stick gebruikt. Ik denk dat ik liever gewoon de vloeibare variant blijf gebruiken. Als ik op dinsdag Zumba les heb op het werk, douche ik ook altijd heel voorzichtig zodat mijn make-up nog een beetje blijft zitten. Is wel zo prettig voor de collega’s om tegen aan te kijken hahaha

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!