NYX, Ultimate, Edit, petite, shadow, palette, escape, artist, mua, beautysome, make-up, musthaves

NYX Ultimate Edit petite shadow palette | Escape Artist

NYX blijft 1 van mijn merken, ik kom er telkens op terug komen en wordt nooit en te nimmer teleurgesteld in de kwaliteit voor een hele mooie prijs. Van NYX brengen ze regelmatig nieuwe producten uit wat voor mij voelt als een nieuw stukje speelgoed.
Zo kreeg ik met kerst dit Ultimate Edit Petite oogschaduw palette van mijn vriend Eddy.

NYX Ultimate Edit petite shadow palette

Laat je niet misleiden door dit schattige formaat – de Ultimate Edit Petite Shadow Palette is klein, maar machtig! Je kunt kiezen uit  twee best verkochte assortimenten (Brights en Warm Neutrals) en twee nieuwe schaduwcombinaties (Ash en Phoenix). En nu ook nog het Escape Artist palette, welke de knallers van haar grote broer bezit.
Elk een reisvriendelijk palet dat zit vol met zes zorgvuldig uitgekozen tinten in een levendige mix van fluweelachtige texturen en betoverende afwerkingen.

Escape Artist

Ik zei al dat dit een jonger zusje is van het grote palette dat natuurlijk ook een must-have is voor menig beauty lover. Echter zo’n palette neem je niet mee in je handtas en daarom is dit Escape Artist palette in mini uitvoering een te gekke uitkomst.

NYX, palette

Een mooie aanwinst dit Ultimate Edit palette!

6 prachtige tinten, waarvan 4 matte en 2 met een rijke shimmer.

Swatches

Ik gebruikte tijdens het swatchen geen primer, zo krijg ik direct een goed beeld van de oogschaduws. En die zijn perfect, hoog gepigmenteerd en met zeer weinig fall-out.

NYX, Ultimate, Edit, petite, shadow, palette, escape, artist, mua, beautysome, make-up, musthaves

Dit Ultimate Edit | Escape Artist palette heeft mij niet teleurgesteld.

De tinten zijn matte, welke ik persoonlijk het fijnste vind op een wat rijpere huid. Een glimmende oogschaduw accentueert alleen maar meer de rimpels en daar hou ik zelf niet zo van.

De look

NYX, Ultimate, Edit, petite, shadow, palette, escape, artist, mua, beautysome, make-up, musthaves

Een neutrale look, die je elke dag kunt dragen.

Ik gebruikte van de 6 tinten er maar 5, maar… hahaha dat is al genoeg, daar de meeste dames met 1 kleur al prima een mooie look kunnen maken.
Het blenden van de kleuren gaat prima. En ook het combineren is een Appeltje-Eitje verhaal.
Ik krijg vaak te horen hoe ik dat toch allemaal doe… dat is simpelweg heel veel oefenen en zorgen dat je de juiste kwasten hebt. Die hoeven overigens helemaal niet duur te zijn. Ik zelf zweer bij de Real-Technics kwasten, maar ook dit setje is voor mij low-budget en heel prima te gebruiken!

NYX, Ultimate, Edit, petite, shadow, palette, escape, artist, mua, beautysome, make-up, musthaves

Hier sta ik dan te pronken met mijn laatste aanwinst!

Like
    Nancy
    7 Jan 2021
    6:52am

    Mooi hoor! Ik zou weleens een stap voor stap look van jou willen zien.

Laat een reactie achter!