Dr. Pierre Ricaud, make-up, nagellak, vernis, ongles, festive, party, beauty, review, blog, blogpost, yustsome, 3

Oh ho hoooooow | Kerstlook

Naast dat je kleding leuk is afgestemd op de feestdagen, wil je natuurlijk ook dat je gezicht, haar en nagels mooi in stijl hebben.

Dr. Pierre Ricaud kwam speciaal voor de komende feestdagen met prachtige make-up in de webshop. En niet alleen draagbaar voor kerst overigens!

Wil jij ook altijd met een feestje net dat beetje meer uit jezelf halen? Even de puntjes echt op de i zetten en vooral jezelf sjiek le friek optutten? Nou,… ik wel hoor! Dan mag er zelfs ook een glittertje op.

[tx_heading style=”default” heading_text=”FEESTELIJKE NAGELS” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Als eerste toon ik jullie de mooie feestelijke nagellak die ik bij de make-up kreeg toegestuurd. Eigenlijk ben ik niet zo van goud, maar dat was die oude Sonja, want ik betrapte mijzelf erop dat ik het steeds vaker kan waarderen. Zilver blijft mijn kleur… maar goud is niet meer verboden!

Dr. Pierre Ricaud, make-up, nagellak, vernis, ongles, festive, party, beauty, review, blog, blogpost, yustsome, 1

De rode tint is niet echt van dat goedkope rood zeg maar. Het heeft klasse, zo mag ik het wel stellen. Het goud is wat dunner en heeft een slimmer.

De rode tint lakt eigenlijk super! Slechts 2 laagjes had ik nodig om het dekkend te krijgen. Bij de goudtint was dat wel wat meer. Daarom gebruikte ik deze als topper over het rood.

Een nagellaksetje voor de feestdagen die zowel samen als apart kan worden gebruikt.
Waar u ook voor kiest, uw nagels zullen niet onopgemerkt blijven!
Fonkelend rood: rode tint met een hint parelmoergoud. De ideale kleur voor de feestdagen, zowel overdag als ‘s avonds.
Gouden schitteringen: gouden palet, naar eigen voorkeur te gebruiken: op ongelakte nagels of als topcoat over gekleurde nagellak. Laat uw verbeelding de vrije loop.

Dr. Pierre Ricaud, make-up, nagellak, vernis, ongles, festive, party, beauty, review, blog, blogpost, yustsome, 2

Omdat ik toch wat mistte qua mijn eigen stijl, heb ik oh hoo hooooow er toch wat zilver op geplaatst met bladzilver. En ja ik zette er nog rode stipjes op.

Mijn nagels waren erg lang en ik heb er nu een stukje (zie mijn Instastory) eraf gehaald. Dat ziet er minder ‘porn’ uit.

Omdat mijn nagelbed erg broos is door de gel. Is de houdbaarheid gering. Dat zegt niks over de lak, meer over mijn belabberde status!

[tx_heading style=”default” heading_text=”MET EEN BEETJE GLIM” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Naast de nagellak ontving ik ook nog een lipstick en een oogschaduw palette! Ik was erg benieuwd, want ik vernam al dat een donkere tint als een gemis werd ervaren!

Dr. Pierre Ricaud, make-up, nagellak, vernis, ongles, festive, party, beauty, review, blog, blogpost, yustsome, 3

De lipstick! Echt ik kon niet wachten totdat ik deze aan jullie kon tonen, want het is een plaatje! Het is een must-have! Ik klets niet uit mijn nek hoor! Dit is tot nu toe mijn mooiste rode kleur…

Dr. Pierre Ricaud, make-up, nagellak, vernis, ongles, festive, party, beauty, review, blog, blogpost, yustsome, 4

Zoals je kunt zien heeft het een hele subtiele shimmer, glimmer… hoe je het wilt noemen in zich. Het is wederom een die voorzien is van hele prettige ingrediënten.

Lippenstift met Hyaluronzuur voor volle gladde lippen. Een unieke, dekkende formule verrijkt met hyaluronzuur, die de lippen kleurt, verzorgt en comfort biedt. De lippen zijn voller, gladder en prachtig gevormd: u zult er jonger uitzien.
Jérôme Sandevoir heeft de must have lippenstift voor deze kerst geselecteerd: fonkelend rood met een hint parelmoer.
Deze verfijnde limited edition lippenstift in goudkleurig doosje kunt u zelfs na de feestdagen nog gebruiken om iedere look een feestelijke touch te geven.

[tx_heading style=”default” heading_text=”FEEST IN 1 OOGOPSLAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Het palette heeft 3 tinten, alle 3 in een gouden gloed. Wat natuurlijk perfect past bij je feestelijke look. Echter ik denk dat de meeste vrouwen toch wat meer diepte willen creëren en dan zijn 3 goudtinten wellicht een beetje te veel van het goede en had een diepe bronstint er wellicht beter bij gepast. Echter ik ben niet zomaar omver te blazen of van mijn stuk te brengen en bedenk dat ik nog een prachtige bronzer van Dr. Pierre Ricaud heb liggen… tatatatataaaah! Probleem opgelost.

Laat voor de feestdagen uw blik oplichten dankzij deze drie verfijnde goudtinten. Elk van deze drie heldere tinten kan afzonderlijk worden aangebracht voor een natuurlijk resultaat of in combinatie met andere tinten voor een verfijnder resultaat. Jérôme Sandevoir heeft voor u smokey eyes bedacht voor een fonkelende blik.

Dr. Pierre Ricaud, make-up, nagellak, vernis, ongles, festive, party, beauty, review, blog, blogpost, yustsome, 4

Ik moet wel stellen dat de tintjes echt heel mooi glimmen en dat brengt mij op het idee om ze ook als highlighter te gebruiken!

Dus ik ging verder met mijn Dr. Pierre Ricaud producten! Het enige wat niet van dit merk is, is mijn foundation. Die heb ik nog niet.

Het is een vrij rustige look geworden met als eyecatcher de mooie rode lippen!

Dr. Pierre Ricaud, make-up, nagellak, vernis, ongles, festive, party, beauty, review, blog, blogpost, yustsome, 5

In mijn haar spoot ik nog een glittertje in een bronze tint. En natuurlijk mijn sieraden ook even afgestemd op de goud tinten!

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Deze producten die ik gebruikt heb zijn te koop via de website van Dr. Pierre Ricaud -> KLIK

Ik vermeld geen prijzen, daar er regelmatig superleuke aanbiedingen zijn. En vaak met een gratis product… dus ik zou zeggen ga eens kijken! 

#gekregen
Like
  Wendy
  23 Dec 2017
  11:10am

  What hen he went super movie look gemaakt. Het Zinn so we Zinn super movie kleuren. Het body on net voor Kerry zoo went movie set yet Kristen. Genie we must van end steals met Kerry. Dinner kerstdagen.

   YuStSoMe
   23 Dec 2017
   11:52am

   Uhm? Volgens mij ging er iets niet goed! ?

    Wendy
    23 Dec 2017
    2:08pm

    Klopt ik weet ook niet wat??
    Maar ik wilde zeggen; je hebt een super leuke look gemaakt. Je bent een bofkont dat je met de feestdagen zo een mooie set kreeg voor te proberen. Veel plezier ermee en fijne feestdagen gewenst! 🙂

  Joyce
  26 Dec 2017
  9:39am

  Hele mooie look! En de lipstick staat je super!

  Brilliantnails
  27 Dec 2017
  8:41am

  Dit merk is zo fijn! Je nagels zijn zeker mooi lang, nou ja waren hahah. Probeer de trind keratine lijn voor wat stevigheid.

  Bianca
  30 Dec 2017
  7:18pm

  Heel erg mooi! Ik moet toch eens een kijkje gaan nemen bij dit merk x

  Little By Me #51 Kerstborrel, auto verkocht en vakantie!
  24 Apr 2021
  6:05pm

  […] Mooi kerstpakket! Ik mis het wel, dat uitpakken met de kinderen er omheen. Was bij ons echt een speciaal momentje. Sonja onlangs geplaatst…Oh ho hoooooow | Kerstlook | Dr. Pierre Ricaud […]

Laat een reactie achter!