Olcay Gulsen, ice ice baby, beauty, oogschaduw, palette, lipgloss, lipstick, eyeshadow, dutch, brand, dolshe, yustsome, 9

Olcay Gulsen | Ice Ice Baby

Al een geruime tijd wilde ik iets van Olcay Gulsen Beauty kopen, maar telkens kwam er een andere belangrijkere aankoop tussen… Tessa een groot fan van dit merk zei al tegen mij dat het Ice Ice Baby palette echt iets voor mij zou zijn. Dus toen daar een leuke korting de hoek om kwam, sloeg ik toe!

Ice Ice Baby

Olcay Gulsen

Een leuke korting van Olcay is nooit weg en ze gaf die weg op haar verjaardag. Dat is nog eens geweldig als je dat voor je klanten doet!
Nadat ik het in huis had kwam er van alles tussen… Corona en een kleine verbouwing. Ik zag mijn palette elke keer liggen en het kriebelde gewoon om het te kunnen gebruiken.
Eindelijk was het dan zover en ik wilde nu ook zelf eens ervaren wat Tessa nou bedoelde ‘met dit is echt zo’n mooi merk’!

Naast het Ice Ice Baby palette kocht ik ook nog een lipstick/gloss in 1. Ideaal als je overdag een lipstick wilt dragen en in de avond wat meer glamour wilt met de gloss… maar hier kom ik later nog even op terug!

Koele & warme kleuren

Het palette bevat de volgende kleuren: Bling Bling, Wifey Material, Summer Romance, Fleshy, Envious Green, Ice Cold, Hitched, Bombastic, Dark Ocean.

Van hele mooie shimmer tinten tot echt hele donkere zwoele kleuren om je avondlook te creëren. Overdag naar kantoor kun je de lichtere tinten gebruiken en in de avond zet je het nog wat aan met een glimmertje… ideaal voor elke dag!

Olcay Gulsen, ice ice baby, beauty, oogschaduw, palette, lipgloss, lipstick, eyeshadow, dutch, brand, dolshe, yustsome, 1
Olcay Gulsen, ice ice baby, beauty, oogschaduw, palette, lipgloss, lipstick, eyeshadow, dutch, brand, dolshe, yustsome, 1
Goede pigmentatie en weinig fall-out zijn voor mij echt heel belangrijk! Als een oogschaduwpalette die eigenschappen heeft, dan mag het blijven!
Ik hou van mooie details en dit Ice Ice Baby en ook haar andere palettes hebben een mooi zegel logo op het doosje!
Olcay Gulsen, ice ice baby, beauty, oogschaduw, palette, lipgloss, lipstick, eyeshadow, dutch, brand, dolshe, yustsome, 1
De pigmentatie hier vastgelegd zonder een primer, ik moet zeggen dat ook de lichte tinten goed zichtbaar zijn!

Lipstick & Lipgloss | Vintage Rose

Dit duo bevat twee producten. Aan de ene kant vind je een lipstick met matte finish en zachte textuur. De lipstick bevat emollienten en natuurlijke wassen die vochtverlies voorkomen en de lippen soepel houden. De glossy zijde geeft hydratatie, bescherming en glans. De formule bevat actieve ingrediënten om de huid te versterken en een plumping effect te geven. Deze ingrediënten stimuleren ook de collageenaanmaak op lange termijn.

De Olcay Gulsen Beauty Serious Shine Lip Duo in Vintage Rose:

  • Geeft een mooie matte lip look 
  • Zit boordevol verzorgende ingrediënten
  • Heeft een zachtroze kleur met bruine ondertonen

Perfect duo

Dit is een perfect duo voor in je tas mee te nemen! Soms ben ik zelf in de mood voor een gloss en een andere keer kies ik liever voor een lipstick. Het ligt er ook aan waar ik naartoe ga en of ik wil rondlopen met een afgebeten lipstick of niet. Een gloss vervaagt mooier en krijg je niet zo’n rare rand om je lippen. Nu moet ik zeggen dat dat bij deze lipstick echt niet het geval is en na het eten en drinken viel niet meteen op dat ik wat lipstick kwijt was op mijn lippen.

Olcay Gulsen, ice ice baby, beauty, oogschaduw, palette, lipgloss, lipstick, eyeshadow, dutch, brand, dolshe, yustsome, 6
Olcay Gulsen, ice ice baby, beauty, oogschaduw, palette, lipgloss, lipstick, eyeshadow, dutch, brand, dolshe, yustsome, 6
Olcay Gulsen, ice ice baby, beauty, oogschaduw, palette, lipgloss, lipstick, eyeshadow, dutch, brand, dolshe, yustsome, 6
Olcay Gulsen, ice ice baby, beauty, oogschaduw, palette, lipgloss, lipstick, eyeshadow, dutch, brand, dolshe, yustsome, 6

Super tevreden

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van deze producten en je kunt er mooie looks mee maken. Ik maakte deze natuurlijke look die je dagelijks kunt dragen met het Ice Ice Baby Palette van Olcay Gulcen.
Op mijn ogen gebruikte ik Summer Romance, Fleshy, Hitched, Wifey Material en een klein vleugje Ice Cold.

Verkrijgbaar

De producten van Olcay Gulsen zijn online in haar eigen webshop te verkrijgen. Als jij je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je regelmatig leuke aanbiedingen en als eerste bericht als er nieuwe producten gelanceerd zijn.

Oogschaduwpalette: 24,95

Lipgloss/lipstick: 12,95

Olcay Gulsen, ice ice baby, beauty, oogschaduw, palette, lipgloss, lipstick, eyeshadow, dutch, brand, dolshe, yustsome, 6
Like

Laat een reactie achter!