Only You | 266 normal is boring

Een heeeeeeeeele lange tijd geleden was er een aanbieding via de ICI Paris en met een code kreeg je spotgoedkoop een paar lakjes van het Only You huismerk.
Nou als nagellak liefhebster laat je die niet aan je neus voorbij gaan en ik bestelde er 5.
Ik heb hier de eerste uit die collectie!

Het is nu 21.57 uur en ik ben eigenlijk te moe om nog een artikel te schrijven. Vandaag (gisteren) bij mijn vriendin geholpen en ik moet zeggen dat ik dan wel merk dat ik geen jonge meid meer ben. Echter een dag in de maand vind ik toch wel heel erg leuk en vooral om ook die kleine van haar heerlijk te knuffelen!
Hij begint nu wat te brabbelen en te schaterlachen en ik merk nu dat ik als ‘oma’ veel relaxter met kinderen om ga als destijds bij mij eigen grut.
Goed genoeg gezeverd over kleine baby’s en gaan we over op de orde van de dag en dat is een swatch.

266-only-you-normal-is-boring-nailpolish-swatch-ici-paris-yustsome-4

Normal is boring

Toen ik de naam van deze lak las moest ik die natuurlijk hebben. Het past helemaal bij mij. Ja ik ben af en toe hyper… en normaal doen? Dat doe ik als ik slaap!
De kleur is paars en dat is toch wel 1 van mijn favoriete lak kleuren!

Ik begon met lakken en merkte dat de kwast erg aangenaam zijn/haar werk doet. De kwast is ietsie pietsie breder, maar niet storend.
Gelukkig kon ik er goed mee lakken, vooral langs de nagelriemen vind ik het soms wel eens moeilijk.

 

Het dekte bij mij in 2 laagjes, wat natuurlijk erg prettig is. De droogtijd is wel wat langer en ik had even een baal momentje. Ook moest ik oppassen, de lak hard niet snel uit. Dus met de handen hoog verplicht een uurtje bankhangen!

266-only-you-normal-is-boring-nailpolish-swatch-ici-paris-yustsome-2a

De glans is prima, het is echt een normaal lakje, geen toeters en bellen en bijna wilde ik zeggen BORING! Uhm… nu zeg ik het toch! Ik had toch wel dan een gave shimmer erin verwacht of iets anders aparts!

Omdat ik dus een beetje de boel maar wat saai vond heb ik het opgeleukt (verfraaid) met wat zilverfolie en een glitter nagellak uit mijn stash.

De folie heb ik aangebracht met een snel drogende topcoat, die droogt heel even en dan druk ik de stukje folie erin en trek het meteen los, zo krijg je een random effect. Let op dat bepaalde topcoats je folie kan dof maken. Gelukkig doet mijn favoriet dat niet.


De Only You nagellak is te koop via ICI Paris en kost 5,00 per stuk. Er zijn nog 37 andere kleuren waar je uit kunt kiezen!


Bedankt voor je bezoekje!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up(PS gisteren lag de site van ICI Paris plat,… ik had graag nog een link toegevoegd naar de lak)

HIEPERDEPIEP HOERA
mijn stiefvader BEN
is 75 JAAR!
Luf ye! XXX

Like
  zazazoobeauty
  12 Apr 2017
  6:55am

  Mooi! Ik zou dit kleurtje zelf niet zo snel dragen overigens

  jeapiebel
  12 Apr 2017
  10:17am

  Wat een prachtige nagels heb jij en de nagellak is prachtig. Ik zelf ga voor de zonder folie variatie. 😉

  ikhouvanbeautynl
  13 Apr 2017
  2:58pm

  Hele mooie kleur! Maar inderdaad, de finish is toch een beetje boring 🙂 Je nagels beginnen weer mooi lang te worden!

Laat een reactie achter!