Lavera-Q10-natuurlijke-cosmetica-anti-aging-moisturizing-cream-coenzymen-yustsome-review-intro

Ontkreukelen met Q10

Ja, het is nu 2017 en ik begin mij steeds meer te beseffen dat de 50 steeds dichterbij komt. Ik wil niet, maar ja zoals mijn moeder dan zeg: ‘je hebt niks te willen’. Vind ik het erg? Natuurlijk vind ik ouder worden erg, wie niet. Echter ik besef mij ook wel dat alles er niet meer zo mooi uitziet als toen ik 18 was. Eigenlijk moet ik bekennen dat ik mijzelf steeds mooier vind. Op een paar kleine punten na dan!

Niet iedereen zal dat zeggen, maar ik zou echt die meid van 18 niet meer willen zijn, ook niet die dame van 25 of van 33. Nee, de leeftijd van 38 was mooi. Ik werd wat ouder, zag hier en daar al een grijze haar, toch was het mooi. Nu merk ik dat de rimpels onder mijn ogen niet echt fijn zijn. Ik vind de wallen ook echt een struikelblok. En nu denk je vast wat zeur je nou Sonja, maar ik zou daar best een kleine operatie (geen botox of andere troep, wat huid weghalen is okay) voor over hebben (alhoewel ik het hartstikke eng vind hoor).

Oh, je kwam voor de review? Ja, ik zal eens wat over deze Lavera Q10 gaan vertellen.
Ik kreeg dit potje mee na het event van Lavera (in 2016) en heb het na een tijdje pas in gebruik genomen. Ik had nog zoveel dagcrème staan, dat vind ik zonde om weg te gooien.

Lavera-Q10-natuurlijke-cosmetica-anti-aging-moisturizing-cream-coenzymen-yustsome-review-1

Lavera | Anti-Aging Moisturising cream

Lavera is een merk dat gespecialiseerd is in Natuurlijke Cosmetica. Het mag dan ook met trots het Natrue embleem dragen. Het is Vegan en kan gebruikt worden door Veganisten. Al meer dan 25 jaar lang is Lavera in ontwikkeling met hun prachtige producten en ik ben blij dat ik van enkele al in mijn dagelijkse routine gebruik heb kunnen maken!

Een fijne crème, die heel lekker zacht aanvoelt en ook nog eens heerlijk ruikt. Dat komt door de toevoeging van een beetje rozenwater. Het parfum wat er inzit is natuurlijk en komt uit essentiële oliën. En de ingrediënten komen van gecertificeerde bedrijven uit de agrarische cultuur.

Het belooft om de fijne lijntjes te reduceren en ook mijn rimpels wat te ontkreukelen! Het stelt de  veroudering wat uit als je al wat vroeger begint met deze crème.
Nu ben ik al in een ver gevorderd stadium van een kreukelige huid (ouder wordende) en ik zal ook niet geloven dat ik na het einde toe een huid bezit alsof ik zojuist een face-lift heb ondergaan, dat hoeft ook niet. Ik verwacht wel een opgepepte huid natuurlijk!

Altijd prettig als je crème nog lekker dicht zit. Dan weet je dat jij geen andere mensen in je potje hebt gehad. Ik koop het dan ook niet. Vind dat echt vies.
Alleen als ik het zou mogen ontwikkelen zou een pompflacon of tube mij meer aantrekken. Nu moet ik met mijn vingers erin en dat elke dag. Ik weet dat ik mijn handen altijd was, toch kan er (vooral met lange nagels) iets achter blijven.

De crème bevat jojoba, aloë vera en co-enzymen. Bij dat laatste heb ik zoiets van ‘de watte?’ nu heb ik er wel degelijk van gehoord, maar eigenlijk nooit zo in verdiept. En tja dan moet je toch als gebruikster even op onderzoek uit.

Q10 is een antioxidant. Een antioxidant is een stof die het lichaam beschermt tegen bepaalde schadelijke stoffen. Deze schadelijke stoffen worden ook wel “vrije radicalen” genoemd. Zonder antioxidanten zouden deze vrije radicalen het lichaam kunnen aantasten.In principe hebben we allemaal Q10 al in ons lichaam. Echter door ouderdom breekt het af en zul je het moeten aanvullen. Dit kan door een crème, echter dit kan ook door o.a. het eten van vette vis, spinazie en pinda’s!

De licht blauwe lijn is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid. Echt een aanrader, daar ik zelf er ontzettend goed op reageer.

Deze Anti-aging Moisturising cream is echt een heerlijk crème omdat het snel intrekt, de geur is heerlijk en het voelt lekker zacht aan. Ik heb het nu een tijdje in gebruik en ik moet zeggen dat mijn droge huid liever nog wat extra hydratatie zou willen hebben. Ik merk dat ik daar nog wat mis met deze crème voor mijn huid. Het verminderen van rimpels heb ik eerlijk gezegd niet kunnen constateren. Het potje is dan ook nog niet op!

Alhoewel… toch moest ik even terug kijken naar foto’s van november 2016 en nu. Mmmmm, mag ik even jullie mening?

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Ondertussen ben ik al weer iets anders aan het testen, om de hydratatie er bij te nemen. Dus voor mijn dagcrème ben ik dus nog een stap aan het doen en ik ben er zeer over te spreken, binnenkort zie je mijn tip!

Zou ik deze crème weer aanschaffen? Ja! Het is een heerlijk product. Ik ben nu 48 en ik raad aan om te starten rond je 35e met deze crème.

Bedankt voor je bezoekje! Laat een reactie achter, vind ik erg leuk om jouw mening te horen! 

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  chucky1012
  19 Jan 2017
  7:34am

  Wat is het verschil goed op de foto’s te zien!
  Ik zie naast je neusvleugel een minder zichtbare lijn en ook onder je oog.

   YuStSoMe
   19 Jan 2017
   8:17am

   Het verschilt soms met de dag, herkenbaar? Maar inderdaad… het is wat verbeterd.

Laat een reactie achter!