Biodroga, alg, algen, masker, vlies, doek, beauty, de-stress, ontstressen, gevoelige, huid, blog, review, yustsome

Ontstressen met een Algenmasker

Nieuw van Biodroga: De-Stress Algae producten! De vliesmaskers en ampullen bevatten het extract van de tropische micro-alg ‘tetraselmis suecica’, verrijkt met gouddeeltjes.

Het extract heeft een uniek kalmerend en verzorgend effect op de gevoelige huid. Goud heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen.

[tx_heading style=”default” heading_text=”NIEUW VAN BIODROGA” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De concentraten en vliesmaskers vormen samen de ideale thuisbehandeling. Ze zijn ook afzonderlijk van elkaar te gebruiken en te combineren met elke andere Biodroga productlijn.

Biodroga, alg, algen, masker, vlies, doek, beauty, de-stress, ontstressen, gevoelige, huid, blog, review, yustsome

De concentraten bevatten Bak Mi root, een traditioneel biologisch ingrediënt uit Korea dat een langdurig effect kan hebben tegen jeuk, roodheid en een ‘brandend’ gevoel van de huid.

Het vliesmasker bevat polysaccharid-spectrum en Ginkgo-Extract, ingrediënten voor een direct werkend effect. Het metabolisme en de microcirculatie van de gevoelige huid wordt gestimuleerd en fijne lijntjes ogen gladder.

[tx_heading style=”default” heading_text=”HET MASKER” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Het vliesmasker zit in een stevig omhulsel verpakt. Zodra je het open scheurt, zie je dat het goed vochtig is. Dus het masker is goed doordrenkt met actieve bestanddelen.

Biodroga, alg, algen, masker, vlies, doek, beauty, de-stress, ontstressen, gevoelige, huid, blog, review, yustsome

Om het masker, het vlies goed te beschermen zit er nog een plastic laag over die je eraf haalt nadat je het masker aangebracht heb. Dat is mijn tip. Anders wordt je vliesmasker slap en vouwt het zichzelf weer op en krijg je vouwen en ik ken mijzelf dan raak ik in de stress, terwijl het juist bedoeld is om te ontstressen.

Biodroga, alg, algen, masker, vlies, doek, beauty, de-stress, ontstressen, gevoelige, huid, blog, review, yustsome

Dit masker heeft maar slechts 10 minuten nodig om jouw huid die boost te geven die het nodig heeft. In mijn geval was het futloos en vermoeid. Ik had een slechte nacht en dacht, ik moet toch dit masker nog testen en laat ik dat nu eens doen. Heel toevallig, bestaat toeval wel, kwam er ook nog vandaag een nieuwtje binnen, dus perfect getimed, al zeg ik het zelf.

Enfin, ik voelde het masker heerlijk tintelen, mijn huid begon te herstellen. Ik zeg altijd als je iets voelt, dan werkt het. Natuurlijk moet het niet gaan branden, dan is er vaak iets mis. Ik had dit zo hard nodig. Wauw… beentjes op tafel en even helemaal niks.

Biodroga, alg, algen, masker, vlies, doek, beauty, de-stress, ontstressen, gevoelige, huid, blog, review, yustsome

Wellicht zie je niet zo heel veel verschil, echter ik zal het je even benoemen:

 • Weer wat kleur op mijn wangen, echter niet door rode adertjes maar een gezonde blos.
 • Mijn huid strakker, vooral de kaaklijn.
 • Fijne lijntjes toch wel wat verzacht.
 • Het kijkt stukken gezonder, ontstressed!

En dat in slechts 10/15 minuten. Want zodra je het masker eraf haalt, klop je de rest lekker in je huid.

PS ik zocht nog naar goud, maar helaas geen nieuwe oorbellen kunnen smelten! 🤫

[tx_heading style=”default” heading_text=”NIEUWTJE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Luxurious Grape vliesmaskers en concentraten

De nieuwste vliesmaskers en concentraten van Biodroga werken als een energiecocktail voor de vermoeide huid! Het vliesmasker bevat druivenextract uit de streek Champagne, plantaardige taurine, polysaccharide spectrum, ChronodynTM+ en drakenfruitextract. Het masker zorgt voor een verbetering van hydratatie, soepelheid en elasticiteit. Daarnaast ondersteunt het vliesmasker de natuurlijke celregeneratie van de huid. Het biedt direct een gevoel van energie en frisheid.

Het concentraat bevat druivenextract uit Champagne, Omega-CH-Aktivator-F en een stimulerend energiecomplex. De collageensynthese, het celmetabolisme én de microcirculatie van de huid worden ondersteund. De vochtbindende capaciteit verbetert waardoor droogtelijntjes en rimpels verminderen. De producten zijn ideaal met elkaar en de rest van de Biodroga Institut lijn te combineren!

Biodroga, alg, algen, masker, vlies, doek, beauty, de-stress, ontstressen, gevoelige, huid, blog, review, yustsome, grape, grapefruit, fruit

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Adviesprijs Luxurious vliesmaskers, 5 stuks, €62,50

Adviesprijs Luxurious concentraten, 7 stuks, €32,95

Voor meer informatie en product verkoop kijkt u bij: [otw_shortcode_button href=”http://www.biodroga-shop.nl/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-red” target=”_blank”]BIODROGA[/otw_shortcode_button]

 

 

Like
  Nancy
  14 Aug 2018
  1:01pm

  Ik krijg ook altijd een vliesmasker bij de schoonheids specialiste. Ik vind ook dat mijn huid daar enorm van opknapt!

  bychristiana
  14 Aug 2018
  2:34pm

  Haha, je hebt wel een punt; van zulke maskertjes moet je juist ont-stressen in plaats van in de stress schieten;-) Ik heb hier nog bergen en bergen sheetmaskertjes liggen om te proberen, maar ik blijf toch de voorkeur geven aan de ouderwetse smeerbare maskertjes;-)

Laat een reactie achter!