gaan we naar het buitenland of blijven we thuis? In ieder geval kun je in beide gevallen wellicht een koffer pakken en dan is de 'Travel Kit" van OolaBoo wellicht een uitkomst!

OolaBoo | Super Foodies Travel Kit

We mogen weer op vakantie! Maar gaan we naar het buitenland of blijven we thuis? In ieder geval kun je in beide gevallen wellicht een koffer pakken en dan is de ‘Travel Kit” van OolaBoo wellicht een uitkomst!

Oolaboo, vakantie, set, relax, shampoo, conditioner, natuurlijk, haren, verzorging, yustsome,4, travel kit

Travel Kit

by OolaBoo Super Foodies

Een setje, de Travel Kit, die speciaal voor jou is samengesteld door OolaBoo met de 4 producten die je altijd nodig hebt voor een weekendje weg of een korte trip naar verre oorden!

  • Een heerlijke geurkaars, zodat je jouw hotelkamer kunt voorzien van een luxe geur sensatie, mede door de super foodies scented candle green tea, van groene thee (Matcha).
  • Geniet van je welverdiende rust met het slaapmasker.
  • Zuiver je haar met de all purpose shampoo.
  • En geef het weer gezondheid met de Replenishing conditioner.
  • Als toetje is er nog een pure comfort cream.

Dit alles zit in een prachtig toilettasje waar je natuurlijk ook nog eigen producten aan kunt toevoegen!

Oolaboo, vakantie, set, relax, shampoo, conditioner, natuurlijk, haren, verzorging, yustsome,4, travel kit

Producten uitgelicht

All purpose shampoo

Deze shampoo kun je bij elk type haar gebruiken. Het heeft een 100% Vegan samenstelling, waardoor het een milde reiniging is en vriendelijk voor je hoofdhuid. Verrijkt met tarweproteïnen die ervoor zorgen dat beschadigd haar sterker wordt en vochtverlies tegengaat. Rijstproteïnen vergroten de diameter van het haar en sojaproteïnen verbeteren de glans, textuur, vochtretentie en hanteerbaarheid van het haar.

Ook in full-size van 500 ml te verkrijgen >> LINK

Replenishing conditioner

Macadamia olie is een zachte, voedende olie die niet vet aanvoelt. De olie lijkt qua samenstelling op het huid-eigen sebum (talg). De olie wordt toegepast als voedende haarolie bij droog haar. Deze conditioner bevordert de doorkambaarheid van het haar en maakt het haar minder statisch. Net als bij de shampoo maken ze bij de conditioner ook gebruik van tarwe- & rijst proteïnen.

Ook in full-size van 500 ml te verkrijgen >> LINK

Pure Comfort Face cream

Een comfortabele, voedende en beschermende gezichtscrème met een zachte textuur, boordevol antioxidanten. Een rijk geconcentreerde voedende crème die gemakkelijk wordt opgenomen, dankzij een geavanceerde samenstelling op basis van Japanse matcha-thee. Geschikt voor elk huidtype, maar aanbevolen voor de droge huid. Bevat natuurlijke en biologische ingrediënten.

Ook in full-size van 50 ml te verkrijgen >> LINK


Oolaboo, vakantie, set, relax, shampoo, conditioner, natuurlijk, haren, verzorging, yustsome,4, travel kit

Wij gaan op vakantie

Als alles goed gaat, gaan wij aankomende maand naar Toscane in Italie. De zoon des huizes (niet mijn zoon) is deze week al vertrokken naar Griekenland en ik hoop dat er geen rare dingen gebeuren en dat wij geen besmetting oplopen!
Mijn nichtje heeft al aangegeven dat in Toscane er alles goed uitziet en dat het geen probleem geeft dat we komen! In ieder geval zitten we daar goed, want de Bed & Breakfast is van haar en haar partner.

Lees hier het mooie verhaal van Locanda Toscanini in het Italië Magazine


Wil je meer over OolaBoo lezen, kijk dan eens bij deze review!

Like

Laat een reactie achter!