Op wellness-reis rond de wereld

Geïnspireerd op de schoonheidsrituelen uit Afrika, Nepal, Nieuw Zeeland en Hawaï, introduceert Etos Journey of beauty. Een nieuwe wellness-lijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die hun oorsprong vinden in deze landen.

Etos, journey, beauty, wereld, reis, beauty, producten, zachte, huid, scrub, douche, foam, yustsome, handcrème,

Geniet nu van het mooiste en beste wat de wereld te bieden heeft in je eigen badkamer met de nieuwe Journey of beauty wellness-lijn van Etos. Etos is op zoek gegaan naar unieke, hoogwaardige ingrediënten speciaal voor jouw huid. Het resultaat: een luxe collectie bad, douche, hand en body producten die een weldaad zijn voor de huid.

Ga met ons mee op wereldreis en laat je meevoeren door het spirituele en authentieke Nepal, het warme en kleurrijke Afrika, het exotische en zonnige eiland Hawaï en door de ongerepte natuur van Nieuw Zeeland.

Etos, journey, beauty, wereld, reis, beauty, producten, zachte, huid, scrub, douche, foam, yustsome, handcrème,

[tx_heading style=”default” heading_text=”AFRICAN MARULA OIL & BAOBAB” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De belangrijkste ingrediënten in de Afrika-lijn zijn baobab en marula olie. Deze oliën staan bekend om hun weldadige en voedende werking op de huid, voor een zachte en verzorgde huid. Dankzij de warmzoete geur waan je je binnen no time in zonnig Afrika.

 

[tx_heading style=”default” heading_text=”HAWAIIAN GUAVA & PINEAPPLE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De paradepaardjes uit de Hawaiian Guava & Pineap- ple lijn zijn – zoals de naam al aangeeft – guave en ananas, twee zoetsappige vruchten boordevol vitamine C. De heerlijk verfrissende producten zijn daarnaast verrijkt met provitamine B5 en E en geven je een energieke boost. De zoete exotische geur maakt de tropische beleving compleet.

Etos, journey, beauty, wereld, reis, beauty, producten, zachte, huid, scrub, douche, foam, yustsome, handcrème,

[tx_heading style=”default” heading_text=”NEPALESE WHITE TEA & RICE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De key ingrediënten in deze lijn zijn Nepalese witte thee en rijst. Ze worden geroemd om hun vitaliserende eigenschappen. Producten verrijkt met deze ingrediënten dragen bij aan het behoud van een gezonde huidconditie. De zacht zoete geur heeft een kalmerend e ect; een moment van pure ontspanning!

[tx_heading style=”default” heading_text=”NEW ZEALAND MANUCA HONEY & BEESWAX” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De producten uit de New Zealand Manuca honey & Beeswax lijn zijn verrijkt met bijenwas en manuka honing en hebben een zeer verzachtende en intensief voedende werking op de huid. Ervaar de puurheid van de natuur dankzij de zachte honinggeur.

Etos, journey, beauty, wereld, reis, beauty, producten, zachte, huid, scrub, douche, foam, yustsome, handcrème,


[tx_heading style=”default” heading_text=”IK GING OP REIS…” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Wat een bofbips ben ik toch ook… ik kreeg zowaar 4 producten toegestuurd uit deze ‘wereldse’ lijn van de ETOS. En ik prijs mij rijk, daar wij geen ETOS in het dorp hebben.

Etos, journey, beauty, wereld, reis, beauty, producten, zachte, huid, scrub, douche, foam, yustsome, handcrème,

Heel fijn en vooral lekker zijn de Shower Cream en de Shower Jelly. Ik hou van Ananas en tropische geuren. Echter ik vond de Ananasgeur niet echt naar voren komen, eerder rook ik de Guave. Een zoete geur, die prikkelend werkt. De substantie (Jelly) is wel heel fijn. Het verdeelt goed over mijn natte huid en het schuimt niet overdreven. De geur is nog aanwezig na het douchen en dat vind ik wel fijn.

De shower Cream vond ik eigenlijk lekkerder qua geur. Ondanks dat die heel fris ruikt, waar ik normaliter snel aan voorbij loop. Dat komt omdat het wat naar mandarijntjes ruikt, wat ik zelf dus als prettig ervaar. Ook deze geur is dus lekker fris en laat je ontwaken. Blijft na het afdrogen nog even op de huid achter.

Etos, journey, beauty, wereld, reis, beauty, producten, zachte, huid, scrub, douche, foam, yustsome, handcrème,

Links: De white Tea & Rice scrub | Midden: Manuca Honey & Beeswax scrub

Rechts: naast elkaar te zien de Shower Cream Marula Oil & Baobab en de iets rozige getinte Shower Jelly Guava & Pineapple.

Ook kreeg ik 2 scrubs! Yeah… als je mij ergens mee blij kunt maken dan is het scrub! Ik hou er van om tijdens het douchen mijn droge huid 1 a 2 keer per week te scrubben. Natuurlijk niet te hard, want dan hou je geen vel meer over. Echter deze 2 zijn goedgekeurd door mijn huid en na enkele weken voel ik wel verschil in droogte. Vooral de Manuca Honey & Beeswax is voor mijn droge huid een uitkomst. Het geeft zo’n zijdezachte benen! De exfoliërende werking is voor mijn huid erg prettig.

De white Tea & Rice scrub is ook een toppertje hoor, alleen als ik moet kiezen… tja dan kan ik over deze scrub zeggen dat ik de geur niet zo lekker vind, daarbij schuimt het ook wat meer en dat ervaar ik als ‘niet zo prettig’. Deze heb ik toch wat vaker gebruikt om natuurlijk een oordeel te kunnen geven over de werking en die is verder prima. Het scrubt zacht, geen angst te hebben dat het je huid zal irriteren.

Goed iedereen heeft zijn/haar voorkeuren en dat mag. Daarom schrijven wij ook reviews (bloggers).

Het assortiment bevat vele heerlijke producten en varianten! Kijk in jouw Etos filiaal en ga vooral even ruiken welke geur het beste bij jouw ‘wereldreis’ past.

Prijzen zijn vanaf  3,29 

[otw_shortcode_button href=”https://www.etos.nl/eigen-merk/thejourneyofbeauty” size=”medium” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-orange” target=”_blank”]Etos.nl[/otw_shortcode_button]

Logo2

 

 

Like
  Marije
  14 Mar 2018
  5:12am

  Heerlijke lijnen dit. Vind vooral de geuren lekker.

  Nancy
  14 Mar 2018
  8:32am

  Leuk! Ik kom nooit bij de Etos eigenlijk!

  Joyce Elise
  20 Mar 2018
  11:45pm

  Ben heel benieuwd! Ik heb nog nooit Etos producten gebruikt buiten de mascara’s!

Laat een reactie achter!