Oriflame cadeau & bestelling

Het is al weer een tijdje geleden…
Ik kreeg van mijn man met kerst een mooi cadeau en ik heb er nog niet eens iets over geschreven… shame on me!

Ik zag via facebook dat kennisje Joyce voortaan ook Oriflame verkoopt en er kwam een folder voorbij met allemaal lekkere en leuke dingen.
Oei dat had ik beter niet kunnen zien… of wel?


 

Oriflame | Intro | Stardust | Wonderpotje | shoplog | review

Stardust

Mijn oog viel op Stardust, wat een geweldig flesje en wat een hoog “hebbe” “hebbe” gehalte.
Ik weet, normaal koop ik niet snel iets anders dan Thierry Mugler, deze keer bleef ik vlinders in mijn buik voelen.
Dus toen mijn man onderhand gek werd van mijn ‘ooh hemels’ ‘ooh wat mooi’ ‘ooh hoe zou deze ruiken?’, zei hij: “bestel maar, krijg je die voor kerst er nog bij!”.

Om niet van het ene pad in het andere pad te flierefluiten, maak ik eerst even het item Stardust af, anders worden jullie ook tureluurs van mij.

Stardust

Baby roze, sterretjes en een geweldige naam… Stardust

Wat zegt Oriflame:
Als sprankelende wensen die in de lucht hangen viert, Stardust Eau de Toilette de magie van het buitengewone met een vreugdevolle uitbarsting van pruim, mysterieuze maanbloem en een streling van sensuele patchoelinoten. Een betoverende, stralende geur die dromen uit laat komen.

En wat vind Sonja er van?

Het is een fris en zoetig geurtje, dat in eerste instantie door mijn man met een opgehaalde neus werd besnuffeld. Ik zei: ‘je moet ook even wachten tot het wat vervlogen is. Dan komt de geur beter tot zijn recht…’ echter de man was al gevlogen, gelukkig mijn geurtje niet.
Het is geen halleluja wat komt daar voor een walm aan, het is echt een dust. Je ruikt het, maar ook niet. Het is er, maar ook niet.
Snap je het nog? Subtiel… dat is het woord waar ik naar zocht.

Nu las ik natuurlijk ook die tekst van ‘mysterieuze maanbloem’… de watte? Ik ben dus op Google is my friend gedoken (zou het als man een lekkere hunk zijn? die man Google? dan wist ik het wel met dat duiken)… 🙂

Enfin… ik vond dit filmpje dus van Maja de Bij, nou niet dat het wat bijdraagt, maar vond het wel schattig!

maja

In ieder geval zijn het prachtige mooie bloemetjes en nu ik ze online zag, wist ik meteen weer waar ik ze van kende. Vroeger langs de kant van de weg stonden ze.

Stardust2

Op de achterkant kun je een boel info vinden… ik werd er duizelig van.
Ik verwijs je naar de site om daar een bezoekje te brengen wil je echt het naadje van de kous weten over de ingrediënten!

Tot slot over Stardust kan ik zeggen dat dit mijn favoriete geurtje is voor -door de weeks- en ben ik heel blij dat ik dit van mijn man gekregen heb.

Wonderpotjes

Nadat ik de Stardust ontdekt had... huppelde ik vrolijk online verder door die folder van Oriflame, driftig op zoek naar iets waar ik al langer mijn grijpgrage handjes in vast wilde zetten!
Tadaaaah, het wonderpotje!
Ik had al een ‘gewoon’ wonderpotje, die ondertussen ergens naar toe is verdwenen, Joost mag weten waar naar toe.
Toch was dat een fijne crème, waar ik hele droge plekken op mijn huid op miraculeuze wijze kon laten verdwijnen als een sneeuwvlok in de zon.

TenderCare1

Deze TENDER CARE | Blackcurrant | Protecting Balm is erg hot en gewild. Mede door de fijne werking, ook door de lekkere geur.
Ik ben al vaker Oriflame dames tegen gekomen op beurzen en daar vroeg ik er naar… of al uitverkocht of ‘vergeten mee te nemen’…

Gelukkig heb ik nu Joyce (trouwens ff reclame maken, ze heeft ook een leuke nagelsalon bij mij in de straat en klik hier en je komt op haar facebook pagina). Van haar leer ik zo nu en dan ook nog iets!

Het wonderpotje dus… tja wat doet het?

[column-half-1]
Helpt uitstekend bij een droge huid. Herstelt de zachtheid en souplesse. De speciale samenstelling met bijenwas en plantaardige oliën is geschikt voor lippen, gezicht, nagelriemen of elk ander plekje dat droog, ruw of pijnlijk is.
– Oriflame –

En dat het helpt bij nagelriemen! Ik heb het recent veelvuldig moeten gebruiken. Door mijn droge handen, droge nagels en alles ging mis recent aan mijn handen, moest ik wel een redmiddel hebben. Inmiddels zijn mijn nagelriemen weer prachtig en natuurlijk zijn ze nog wel eens droog, echter even een beetje smeren en voila opgelost!
[/column-half-1]
[column-half-2]
TenderCare | wonderpotje | Oriflame | Protecting balm | droge huid
[/column-half-2]

Deze versie heet Blackcurrant, omdat het ruikt naar zwarte bessen. Ik hou van rood fruit geurtjes. En het liefst nog kersen.
De geur is prettig, niet overdreven en lekker fris (je moet er wel van houden hoor, ik hou niet van citrus geurtjes). Het blijft nog wel even aanwezig en ik heb wel eens gedacht wat ruik ik toch… dat je dan aan je vingers ruikt en opeens ‘oooooh jaaaah’ in je hoofd voorbij komt in rode knipperende letters!

Ondertussen ben ik ook weer wat wijzer en het blijkt dat deze een LE versie was.
Er zijn wel de reguliere potjes nog te koop en ik zag dat er nu een geweldige aanbieding is met 4 potjes in diverse geuren voor 19,95

Ingredienten:

PETROLATUM, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARAFFINUM LIQUIDUM, CERA ALBA, PARAFFIN, ACETYLATED LANOLIN, CETYL ALCOHOL, PARFUM, AROMA, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERYL CAPRYLATE, PROPYLPARABEN, CITRONELLOL

Er zit dus parfum in, dat krijg je met een geurtje, dat hou je weer niet tegen. Verder is het hoofdbestanddeel het zelfde als een goede kwaliteit kaars, bijen was!

Al met al ben ik zeer tevreden over de producten, zou het ‘Wonderpotje’ van mij altijd in de aanbieding mogen zijn en 3,99 geloof ik dat ik er voor betaald heb.
En de Stardust heeft mij (mijn man) 16,99 gekost.

Bedankt voor het lezen!
Wat is jouw favoriete Oriflame product?

Handtekening

Like
  chucky1012
  6 Feb 2016
  7:41am

  Fijne review van het wonderpotje!
  Ik ga meteen even de mooie aanbieding bekijken…..

  Xoxo

  Roxanne
  29 Feb 2016
  7:18pm

  Ik kocht laatst ook weer het originele Wonderpotje! Ideaal! Stond vroeger al bij mijn moeder in haar kastje.
  Ik heb ooit een keer een kokos potje gekocht, maar vond dit minder fijn voor sommige smeer perikelen

Laat een reactie achter!