Oriflame, wenkbrauw, poeder, palette, eye, brow, beauty, blog, post

Oriflame | Mooie wenkbrauwen

Wenkbrauwen het zegt veel over jouw gezicht. Bij elke gezichtsuitdrukking bewegen ze mee. Je hebt ze vol en wollig, dun en getekend. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur.

Ook qua trends is het een op en af van wel of niet epileren, wild, gevederd of?

Ik heb even uitgezocht wat de trend gaat worden…

Met Oriflame pakken we vandaag de wenkbrauwen aan!

Als het op functie aankomt, zijn wenkbrauwen een zeer praktisch onderdeel van het gezicht en helpt het zweet, olie en vuil uit onze ogen te houden. Maar ondanks het beoogde doel, zijn wenkbrauwen veel meer geworden dan een zweetopvang.

Om ze in vorm te krijgen hebben we tegenwoordig enorm veel keuze wat dat betreft. Naast een pincet is een potlood, gel of wenkbrauw poeder een musthave in jouw beautycase.

Zelf ben ik een enorme fan van poeder palettes. En op de 2e plaats komt een potloodje. Een gel heb ik persoonlijk nog niet geprobeerd, dus daar kan ik nog niet over oordelen, al lijkt het mij best pietje precies werk.

[tx_heading style=”default” heading_text=”ORIFLAME EYEBROW KIT” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Oriflame, wenkbrauw, poeder, palette, eye, brow, beauty, blog, post

Recent kocht ik bij mijn buurvrouw Bianca, Oriflame consulente… of hoe heet dat tegenwoordig toch? Nou ja, ik kocht dus deze eyebrow kit. Niet omdat ik niet tevreden was met mijn huidige palette, maar meer om eens verder te kijken dan mijn neus lang is. En ook om jullie weer tips te geven.

ORIFLAME:

Het creƫren van professioneel en natuurlijk uitziende wenkbrauwen is nog nooit zo makkelijk geweest. Deze compacte alles-in-een kit heeft alles dat je nodig hebt:

 • Twee wenkbrauwschaduws – gebruik er 1 of combineer ze
 • Twee schuine kwastjes – voor precisie applicatia
 • Fixerende wax – samengesteld voor langhoudende resultaat

Oriflame, wenkbrauw, poeder, palette, eye, brow, beauty, blog, post

GEBRUIK:

 • Kies een tint die het dichtst bij jouw eigen kleur ligt of meng beide voor jouw perfecte kleur.
 • Zet de kleur aan op je wenkbrauwen met korte streepjes van het zwarte schuine kwastje.
 • Vorm en fixeer je wenkbrauwen door de wax aan te brengen met korte, opwaartse bewegingen doormidden van het witte schuine kwastje.

[tx_heading style=”default” heading_text=”REVIEW” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Het is een fijn compact doosje, waar niet alleen de poeders zitten, maar ook 2 kleine kwastjes. En ik val gelijk met de deur naar binnen… gooi die gelijk maar weg. Wat een stugge dingen, daar kan ik niet mee werken. Sowieso niet door het miniscule, priegel ding. Maar de haartjes bewegen niet fijn neem niet als je eenmaal je Real Technics kwast gewend bent, dan is dit echt Kermis Toelie.

Oriflame, wenkbrauw, poeder, palette, eye, brow, beauty, blog, post

En dan de wax, sorry maar vertel eens eerlijk? Wie gebruikt dit? Als ik het over mijn net aangebrachte wenkbrauwen aanbreng krijg ik geen mooi resultaat, eerder wat kloddertjes. Okay, wellicht ben ik aan het miepen, maar zonder is het echt stukken mooier. Gebruik de wax maar boven en onder je wenkbrauw om het in vorm te modelleren, maar niet als finishing touch.

Ik klink nu heel erg negatief, maar kijk, het zijn dingen die niet nodig zijn om mooie wenkbrauwen te krijgen.

Oriflame, wenkbrauw, poeder, palette, eye, brow, beauty, blog, post

Kijk, het resultaat is duidelijk zichtbaar. En het is natuurlijk met alles even wennen. Hier heb ik nog de wax gebruikt, dus zie je ook wat kleine donkere plekjes.

Oriflame, wenkbrauw, poeder, palette, eye, brow, beauty, blog, post

Dus slimme ik dacht laat ik het aan de andere kant dan maar zonder wax doen en dat ziet er al beter uit.

Oriflame, wenkbrauw, poeder, palette, eye, brow, beauty, blog, post

Oriflame heeft diverse producten om jouw wenkbrauwen opin model te brengen volgens de laatste trends. Ik ben zelf nu wel erg benieuwd naar de Eyebrow Marker…

Shop nu voordelig de eyebrow kit online bij Oriflame voor 5,99

[tx_heading style=”default” heading_text=”TREND HERFST 2018″ tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ze mogen weer wild, geborsteld! Het is lang geleden dat we allemaal de look van Brooke Shields wilden hebben.

En nu komt in 2018 de trend van volle wenkbrauwen weer terug. Dus leg die pincet maar even aan de kant of ga meteen aan de slag met een potloodje en teken ze weelderig in.

Pak een eyebrow transparante mascara en borstel je haartjes wat wilder. Succes!

 

Like
  marije
  28 Aug 2018
  4:48am

  ik hou van poeder voor mijn wenkies .. gebruik altijd die van de Hema.

  Nancy
  28 Aug 2018
  6:08am

  Mooi! Mooie eyeliner ook! Ik zit er over te denken om mijn wenkbrauwen met permanente make-up te laten behandelen! Nu gebruik ik ook iedere dag een kit.

Laat een reactie achter!