Out in the Wild, blooming, bloomer, 50 plus, vrouwen, roze, oogschaduw, palette, essence, Don't stop blooming

OUT IN THE WILD | Don’t stop blooming | essence

Welkom in de jungle? Liggen in een bed vol bloemen? Met deze supercoole OUT IN THE WILD EYESHADOW PALETTES zijn beide opties mogelijk. Van matte tot metallic afwerkingen, 12 tinten bieden elk de perfecte nuances voor oogmake-up met een bloemen- of natuurlijke look. De oogschaduwtinten in het OUT IN THE WILD Palette ‘Don’t stop blooming’ variëren van delicaat beige-, elegant rosé- tot donkerroze rood- en mysterieus antraciet. Geïnspireerd door de kleuren van het lommerrijke bos, heeft het OUT IN THE WILD-palette ‘Don’t stop beleafing’ de tinten: licht crème, verfijnd taupe, brons en donkergroen. Een extra speciale touch: het 3D-gevoel van de paletten neemt je mee in de magisch-mooie wereld van rozen en palmbladeren zodra je ze opent. Blijf wild en laat je inspireren!

Don’t stop blooming

Van deze 2 nieuwe palettes kocht ik de mooie roze variant: Don’t stop Blooming. Waarom? Omdat ik een Bloomer ben, een mooie 50 plus vrouw, die echt in het midden van haar leven staat. Midden? Ja, ik ben dan nu wel 52 en voor sommige jonge dames die hier lezen wellicht een oude doos, maar als ik naar mijn 98 jarige oma kijk, dan zit ik nog maar op de helft!

Dus wees die bloem en laat je schoonheid zien, straal als nooit tevoren! Wij 50 plus vrouwen zijn echt een opkomende hype, trust me! Niks Sara en haar Abraham met een pot mosterd… nee, rode lipstick, rode nagels en laat je sexy 50 plus meid aan de wereld zien!

Out in the Wild, blooming, bloomer, 50 plus, vrouwen, roze, oogschaduw, palette, essence, Don't stop blooming

Wildebras

Ik ben altijd al een beetje een wildebras geweest. Niet echt een typisch meisje, meer een wilde kat! Ik hield er van om hutten te bouwen, in het bos te zijn en kuilen te graven. Op latere leeftijd was ik ook niet vies van een fundering te graven en tja, een keuken inelkaar schroeven (Ikea) dat deed ik ook ff.
Mijn vrouwelijke ik kwam eigenlijk pas na jaren, ik durfde eindelijk eens wat wilde haren te verliezen en werd steeds meer wie ik nu ben.
En nu ik 50 plus ben, merk ik dat ik helemaal blij ben met wie ik ben geworden! Natuurlijk mogen er wat kilo’s af en zou ik ook een prachtige bos lange haren willen! Een mens moet toch een beetje kunnen blijven dromen! Maar over het algemeen kijk ik in de spiegel tegen een best wel leuke dame aan!

Mijn look

Out in the Wild, blooming, bloomer, 50 plus, vrouwen, roze, oogschaduw, palette, essence, Don't stop blooming

Wellicht heb je via Instagram al gezien dat ik laatst deze look droeg. En ik moet zeggen dat ik er zelf ook zeer tevreden over ben!
De kleuren zijn echt super super mooi en ik heb totaal geen spijt van mijn aankoop!

Out in the Wild, blooming, bloomer, 50 plus, vrouwen, roze, oogschaduw, palette, essence, Don't stop blooming

De verpakking is ook al een plaatje, want de mooie matte tinten bevatten een bloem en de metallics niet. Eigenlijk zonde omte gebruiken, maar ja we willen een review!

Out in the Wild, blooming, bloomer, 50 plus, vrouwen, roze, oogschaduw, palette, essence, Don't stop blooming

Zonder de primer zie je de tinten al knallen en ik was hier al heel benieuwd naar andere zaken als fall-out en blenden! Ik kan je zeggen dat de metallic tinten het beste aangebracht kunnen worden met een nat kwastje of gewoon met je vinger, die hebben echt wel de neiging om je hele gezicht om te toveren tot glitter Gemma!

Don’t stop blooming is naast de mooi roze tint, echt een palette waar je vele kanten mee uit kan!

Out in the Wild, blooming, bloomer, 50 plus, vrouwen, roze, oogschaduw, palette, essence, Don't stop blooming


Waar te koop?

Bij onder andere TREKPLEISTER 

Like
    Tessa
    23 Mar 2021
    6:17pm

    wat een mooie look heb je gemaakt met dit palette

Laat een reactie achter!