P2-all-in-one-professional-010-foundation-yustsome-promo

P2 | All in one | professional | make-up

En ook vandaag doe ik een ‘Duitse’ review. Ik kocht tijdens een tripje met vriendin Bernadette (Detje) in de plaats Kleve recent (maand geleden alweer) enkel spullen die ik echt hard nodig had (kuch). Nou ja een nieuwe foundation stond toch al weer op de wishlist en het liefst een budget.
Ik weet dat P2 een mooi merk is qua make-up spullen en ik besloot om daar eens te kijken.

P2-all-in-one-professional-010-foundation-yustsome-1
P2 | All in one | professional | make-up

Foundation

Handig! Dit is een foundation met alles in 1. Een primer heb je niet meer nodig! En ik lees ook dat een concealer overbodig is… ik ben heel benieuwd en ik begin gelijk maar eens met een dagcrème aan te brengen.

P2-all-in-one-professional-010-foundation-yustsome-3

Zodra die goed is ingetrokken pomp ik 1 pompje op mijn hand. Ik zie dat de kleur een goede match is bij mij huid.
Ik vind het pompje ook erg fijn werken en het ziet er heel sjiek uit! Er komt voldoende uit het tuitje/mondje en ik begin wat stippen met foundation te zetten op mijn gezicht.

P2-all-in-one-professional-010-foundation-yustsome-2

Dan pak ik mijn grote borstel erbij van Ebay, dit is een nepperd hoor, maar voor mij werkt die prima. Ik moest in het begin wel wennen, maar nu wil ik niks anders meer.

P2-all-in-one-professional-010-foundation-yustsome-4

Ik heb geen jonge frisse en vrolijke huid meer, mijn huid vertoond rimpels, dus je bent gewaarschuwd! Niet dat ik het erg vind, maar ja toch even een waarschuwing voor de nieuwe lezers!

Nadat ik met ronddraaiende bewegingen de foundation heb aangebracht zie ik dat het er netjes opzit. Geen vlekken en het dekt wel, maar niet alles. De ouderdomsvlekjes piepen er nog doorheen. Wat ik dan doe is op die plekjes een nog een tweede opbouwend laagje toepassen.

De volgende foto’s zijn close-up en ik wil laten zien hoe de foundation dekt. Ik zie ook dat mijn huid droog is, dus ik krijg er altijd dit resultaat mee, welke foundation ik ook gebruik.

[ezcol_1half]P2-all-in-one-professional-010-foundation-yustsome-5a[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]P2-all-in-one-professional-010-foundation-yustsome-5b[/ezcol_1half_end]

Het neemt echt de roodheid uit mijn gezicht en ook al is het niet perfect, ik ben er heel blij mee. Als ik de rest van mijn make-up aanbreng merk ik dat de foundation goed op zijn plaats blijft. En zelfs op een warme dag (28 graden) hoef ik niet bang te zijn voor een verlopen gezicht. Wel voor een glimmende neus.

P2-all-in-one-professional-010-foundation-yustsome-6

Ja hier had ik nog rood haar, inmiddels ben ik blond!
Ik vind dit zelf een hele mooie foto geworden. Je ziet ook dat de foundation perfect is qua kleur, geen klabam, bruine toet, maar heel subtiel.

Het beloofde glowtje zie ik zelf er niet zo in terug, maar dat terzijde, het haalt mijn rode wangen weg en dat telt!

Deze make-up bevat huidverzorgende Silidine®SN Face, die de natuurlijke huid ondersteunt en het een stralende, matte teint geeft. De all-in-one professionele make-up 010 is vegan.

Ingrediënten:

ETHYLHEXYL ISONONANOATE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ETHYLHEXYL HYDROXYSTEARATE, OCTYLDODECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE CERA, SYNTHETIC BEESWAX, SILICA, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, BIS-HYDROXYETHOXYPROPYL DIMETHICONE, SORBITAN SESQUIOLEATE, SESAMUM INDICUM SEED OIL, TALC, PROPYLENE GLYCOL, BETA-SITOSTEROL, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, BHT, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, CI 77891, CI 77163, CI 77492, CI 77491, CI 47005, CI 77499

Te koop bij de DM drogisterij in Duitsland | 30 ml | 5,95


Handtekening

Heb jij al eens make-up van P2 gekocht en zo ja wat dan en is dit ook zo goed bevallen?

 

Like
1
  Jolanda
  30 Jul 2016
  6:33am

  Mooi product! De verpakking is inderdaad erg luxe!!

  Babs
  30 Jul 2016
  6:37am

  Looking good! Als ik zo dicht inzoom op mijn huid ziet het er ook zo uit…
  Hij dekt mooi de rode vlekjes, prima foundation voor een fijne prijs!

  Hilde
  30 Jul 2016
  1:09pm

  Ziet er mooi uit!

  Hilde
  30 Jul 2016
  1:09pm

  Ziet er mooi uit!

  Hilde
  30 Jul 2016
  1:09pm

  Ziet er mooi uit!

  Hilde
  30 Jul 2016
  1:10pm

  Ziet er mooi uit! Ik hebnog nooit iets van P2 gebruikt, maar wel over gehoord.

  Annette
  30 Jul 2016
  3:54pm

  Mooi zeg, ik ga hier de volgende keer eens bij kijken. Ik gebruik eigenlijk altijd foundation van Rimmel die kleur past zo goed bij mijn teint dat ik weinig naar andere foundations kijk. Mooi flesje ook dit.

  Yvonne
  31 Jul 2016
  5:41pm

  Mooie finish zeg, ziet er gedekt maar toch natuurlijk uit.

  Mandy
  2 Aug 2016
  3:52am

  Dat ziet er goed uit! Xx

  Natasja
  3 Aug 2016
  6:50am

  Wat een mooie foundation! Past perfect bij je huid. Fijn hoor.

Laat een reactie achter!