Lips-yustsome-lipliner-p2-manhattan-lipstick-promo

P2 Lipliner & Manhattan lipstick | review

Jullie weten dat ik op een kleine afstand van de Duitse grens woon en dat ik sowieso elke maand daar kom voor wat boodschappen.
Deze ronde ging ik samen met mijn man, vriendin Bernadette en diens dochter Magali (ja zij reviewde voor mij deze week al eerder een artikel).

Omdat Bernadette graag veel wilt leren over beauty en nog nooit in het DM Walhalla was geweest, nam ik haar mee op een heuse ontdekkingsreis.

Er zijn in Duitsland meer leuke budget merken te koop dan hier vind ik persoonlijk. Zo hebben ze daar Astor, Manhattan, P2, Trend it UP en ook het huismerk Alverde is een om naar te kijken, want dit is zoals ze dat noemen een natuurprodukt.

Mijn vriendin kocht daar de Lash Booster van Alverde, die is ze nog aan het testen. En afgelopen week (ja we gingen weer) kocht ze nog een Wimper Serum.
Ik ben benieuwd hoe die haar bevallen. Ik heb daar al vaak naar gekeken.

Deze ronde nam ik een lipstick en bijpassende lipliner mee…

P2 | Perfect look | Lipliner 020 brown

De lipliner is voor mij een must aan het worden. Mede door mijn rijpere huid, hierdoor krijg ik diepere lijntjes en kan lipstick uitvloeien, waardoor je dus geen mooie strakke lijn meer hebt.
Dan is een lipliner een uitkomst. Ik koos deze keer voor een bruintint, Die kan vaak overal bij en bij de kleur lipstick die ik uitkoos leek het mij zelfs een perfecte match.

[ezcol_1half]Lips-yustsome-lipliner-p2-manhattan-lipstick-4[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Lips-yustsome-lipliner-p2-manhattan-lipstick-3[/ezcol_1half_end]

Manhattan | 970 Precious Plum

All in one lipstick | Deze lippenstift maakt gebruik van beschermende kleurtechnologie (jajaja) zodat de kleur lang intensief blijft. Mede doordat de lippenstift een lipprimer bevat kan je langer genieten van je lipstick op je lippen. Verzorgende bestanddelen zorgen voor gehydrateerde lippen.

Lips-yustsome-lipliner-p2-manhattan-lipstick-1

Het leuke was dat er nu een actie gaande was, waarbij je een nagellak cadeau kreeg. Ik koos een knalroze uit, die ik binnenkort nog laat zien.

Ik viel als een blok voor deze prachtige plum kleur. En ik draag vaak echte knallers op mijn lippen. Vind ik nou mooi staan.
Toch heb ik af en toe een beetje lef en durf ik ook iets heel anders, buiten mijn comfort zone om te kiezen.

Lips-yustsome-lipliner-p2-manhattan-lipstick-5

Het gekke is dat ik serieus dacht dat dit een perfecte match zou zijn. Dat de lipliner en de lipstick voor elkaar gemaakt waren.
Bij thuiskomst zag ik dat de lipliner meer naar roetbruin neigt. Ach ja die kleur had ik ook nog niet.

Lips-yustsome-lipliner-p2-manhattan-lipstick-6

En op mijn lippen ziet het weer er anders uit. Ik kan er geen touw meer aan vastknopen, wat een raar ding! 🙂
Niet dat ik vervelend vind, nee ik maak voor deze een uitzondering, want het is een kleur (als je het positief oppikt) die overal wel bij past. Dus lekker neutraal, het moest zo zijn.

Lips-yustsome-lipliner-p2-manhattan-lipstick-7

Met de Precious Plum er overheen vind ik het wel weer een goede combinatie. Ik moest wel heel goed de lippenstift aanbrengen en niet te zuinig zijn. Anders zie je een te roestbruine liprand en dat is niet mooi.

De houdbaarheid is goed. Ik kon rustig wat eten en ook drinken. Het slijt wel in het midden en dan hou je een wat dikkere rand over.

[ezcol_1half]Ingrediënten lipliner: CYCLOPENTASILOXANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, OZOKERITE, POLYETHYLENE, MICA, CAPRYLYL TRIMETHICONE, CANDELILLA CERA, SILICA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, TOCOPHEROL, GLYCINE SOJA OIL, ALOE BARBADENSIS EXTRACT, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 15850AB CHARGE 1541CYCLOPENTASILOXANE, HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE CERA, SYNTHETIC BEESWAX, POLYBUTENE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, MICA, ISOAMYL LAURATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, TALC, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, TIN OXIDE, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850 [/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Ingrediënten lipstick: All In One lipstick INGREDIENTS: RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, CANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX/ CIRE DE CANDELILLA, OCTYLDODECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MYRISTYL LACTATE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, OZOKERITE, LANOLIN, CASTOR OIL/IPDI COPOLYMER, MEADOWFOAM ESTOLIDE, MYRISTYL MYRISTATE, PARFUM/FRAGRANCE, DI-PPG-3 MYRISTYL ETHER ADIPATE, DIPENTAERYTHRITYL HEXA C5-9 ACID ESTERS, SILICA, SORBITAN SESQUIOLEATE, TOCOPHEROL, COPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA, PROPYLPARABEN, ASCORBYL PALMITATE, AQUA/WATER/EAU, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, [May Contain /Peut Contenir/+/-: MICA, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), FD&C YELLOW NO. 5 ALUMINUM LAKE (CI 19140), D&C RED NO. 7 CALCIUM LAKE (CI 15850), D&C RED NO. 6 BARIUM LAKE (CI 15850), FD&C YELLOW NO. 6 ALUMINUM LAKE (CI 15985), FD&C BLUE NO. 1 ALUMINUM LAKE (CI 42090)].[/ezcol_1half_end]

Verkrijgbaarheid:

DM Drogerie | Goch
P2 Lipliner | 1,75
Manhattan All in one Lipstick | 3,95

Bedankt voor het kijken en lezen van mijn budget aankoopje in Duitsland!

Handtekening

Like
  Jolanda
  2 Jul 2016
  5:10am

  Lijken me prima producten voor die prijs. Wat gek overigens dat de kleuren zo van elkaar verschillen en het ook nog eens anders uitpakt op je lippen.

  Astrid
  2 Jul 2016
  5:58am

  Wat pakken de kleuren anders uit op je lippen he? Het staat je wel heel mooi vind ik. Ben benieuwd naar je nagellakje.

  Lonneke
  2 Jul 2016
  7:09am

  De kleur spreekt mij zeker aan. De kleur is inderdaad heel anders heel herkenbaar heb ik ook heel vaak. Wat een lucky woman ben je dat je zo dichtbij de Duitse- grens woont.

  amanda
  2 Jul 2016
  7:49am

  De kleur is aantrekkelijk.

  Mira
  2 Jul 2016
  2:08pm

  Ik vind de kwaliteit best wel mee vallen, had echt veel minder verwacht.

  Annette
  2 Jul 2016
  3:42pm

  Heerlijke kleur, ik val ook op dit soort tinten 🙂

  Joyce
  2 Jul 2016
  4:39pm

  De onderste vind ik echt een hele mooie kleur! Hij staat je ook super!

  Anna
  2 Jul 2016
  7:39pm

  Wat een mooie kleuren! Ik heb zelf ook een lipstick van Manhattan, ik ben er heel tevreden over! Wel gebruik ik er graag een lipliner onder, omdat hij nogal snel uitveegt bij de randjes.

  Roxanne
  2 Jul 2016
  10:55pm

  De lipliner is niet mijn ding, maar de lipstick is erg mooi! Die moet ik ook gaan scoren denk ik. Een echt Rox kleurtje 🙂

  Babs
  3 Jul 2016
  8:52am

  De kleur Plum staat je goed! Ik ben ook reuze benieuwd of de serums werken, wil ook lange Bambi wimpers 🙂

  Madeleine
  4 Jul 2016
  4:23pm

  Ik vind de plum zo mooi staan 🙂 Ik vind je foto’s ook echt mooi 😀 Lekker strak!

Laat een reactie achter!