Nyx, paparazzi, swatch, lips, lipstick, budget, pink, beauty, yustsome, blog

Paparazzi for you’re lips

Of ik een roddeltante ben? Nou, ik kan wel beppen hoor en soms ook over een persoon wat zeggen hoe ik over hem/haar denk, maar ik vermoed dat iedereen dat wel eens doet. Tenslotte zijn we vrouwen. Echter om nou elk nieuwtje door te blaten alsof ik het plaatselijk krantje ben… nee, er zijn grenzen. En kan ik ook geheimpjes bewaren…

[tx_heading style=”default” heading_text=”PAPARAZZI” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Wat heeft een lipstick nou met roddelen te maken? Uhm… nou de naam. Maar verder is het niet meer dan dat.

Maar wat is nou Paparazzi?

Persfotografen die uit zijn op grof geld voor foto’s van beroemdheden in intieme of compromitterende situaties. Achtervolgen hun slachtoffers met telelenzen. ‘Paparazzo’ is Italiaans voor zoemend insect. Te vergelijken met ‘persmuskieten’ voor journalisten met dezelfde jacht op sensatie.
Gevonden op http://www.cultureelwoordenboek.nl/index.php?lem=2414

Vandaar dat ik mijn foto’s voor dit product ook in deze sfeer gemaakt heb.

Nyx, paparazzi, swatch, lips, lipstick, budget, pink, beauty, yustsome, blog

De Round Lipstick van NYX Professional Makeup is een klassieke lipstick voor elke dag van het jaar.
De minerale verzachtende formule biedt een prachtige fluwelen textuur en heldere tinten die lang blijven zitten.

Ze zijn verkrijgbaar in maar liefst 51 tinten! Dus hier moet toch wel iets voor jou bijzitten. Ze zijn heerlijk romig en ondanks dat ze niet het eeuwige leven op je lippen hebben, is het toch een aanrader! Ik vind ze zelf zo fijn, dat ik er nu toch al een aantal gekocht heb… en het liefst koop ik er nog meer. Zo’n fan ben ik.

Nyx, paparazzi, swatch, lips, lipstick, budget, pink, beauty, yustsome, blog

Deze keer koos ik voor een mooie roze tint! Normaal ben ik meer voor rood en wat meer sprekende, hardere tinten. Toch wilde ik voor het komende voorjaar ook wat zachtere kleurtjes hebben… alleen we vriezen momenteel weg, dus ja… even laten liggen? Of gewoon dragen?

Nyx, paparazzi, swatch, lips, lipstick, budget, pink, beauty, yustsome, blog

Bij het swatchen merk je al hoe lekker deze lipstick is, het glijd over je huid. En de tint is heel girly. Okay… ik hoop dat dit toch bij mijn pittige karakter past.

Nyx, paparazzi, swatch, lips, lipstick, budget, pink, beauty, yustsome, blog

 

Nyx, paparazzi, swatch, lips, lipstick, budget, pink, beauty, yustsome, blog

De swatch komt goed overeen met het uiteindelijke resultaat op mijn lippen! Vaak zie je daar nog wel eens verschil in. Ik droeg de lipstick al van de week tijdens het fotograferen van mijn T. LeClerc palette!

Van de week heb ik weer een NYX bestelling gedaan en er komt nog een mooi product online! Dus hou mij in de gaten… hahaha!

Trouwens, wist je dat ze nu bij Big Bazar ook een stunt met NYX cosmetics hebben? #tipperdetip

Nyx, paparazzi, swatch, lips, lipstick, budget, pink, beauty, yustsome, blog

Ik hoop zelf morgen even te kijken in een filiaal… Fingers crossed!

En anders bestel ik weer wat moois via DOUGLAS.NL want voor de prijs van 4,75 is deze van een top merk echt heerlijk budget!

[otw_shortcode_button href=”https://www.douglas.nl/Make-up-Lippen-Lipstick-NYX-Professional-Makeup-Lipstick-512-Paparazzi_product_896644.html” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-greenish” target=”_blank”]Koop NYX lipstick[/otw_shortcode_button]

Logo2

Like
  chucky1012
  27 Feb 2018
  3:57am

  Hahaha geweldig!
  Prachtige teint die jou zo mooi staat ?

  Xoxo

  Wendy
  27 Feb 2018
  8:04am

  Wat een mooie lipstick staat je goed en wat heb je deze mooi op de foto gezet. Helaas hebben wij bier in de buurt geen big bazaar.

  Chelsey
  27 Feb 2018
  7:41pm

  Mooi kleurtje! Hij zou zelf bij mij totaal niet staan. En oeh, ik moet ook maar snel naar de Big Bazar!

  Joyce
  5 Mar 2018
  12:38pm

  Deze kleur staat je super mooi! Jammer dat wij geen Big Bazar hebben!

Laat een reactie achter!