Satisfyer, partner toy, seks, toy, de-mouge, webshop, speeltjes, man, vrouw, vibrator, double, classic, 50 plus, yustsome, 2

Partner Toy, plezier tussen de lakens

Iets waar wij ons nooit over uit laten is wat er tussen de lakens afspeelt. Het is ook erg persoonlijk, want het zegt heel veel over je relatie met je partner, maar ook hoe jij je seksleven beleeft.
Toch wil ik dit onderwerp een keer aankaarten, omdat er nog zo’n heel groot taboe op bestaat… de Partner Toy.

Je zult nu wel denken, jij? Ga jij ons hier over iets vertellen? Ik denk dat juist door mijn verleden en de kijk op het seksleven door de jaren heen, ik de persoon ben om dit eens openbaar te bespreken.

Satisfyer, partner, seks, toy, de-mouge, webshop, speeltjes, man, vrouw, vibrator, double, classic, 50 plus, yustsome, 5

Partner Toy

Wat denk jij dat Partner Toys nu eigenlijk zijn? Er gaan natuurlijk allerlei gedachtes door je heen en wellicht denk je dat het iets met SM te maken heeft, maar meid (of jongen) dit is juist iets moois wat je met zijn tweeën kunt ervaren.
Het is, als je relatie wat in een sleur is gekomen en tussen de lakens niets spannends meer te beleven is, de kickstart om er weer iets leuks van te maken.

Een Toy kan stimulerend werken voor beide, je moet er wel open voor staan anders gaat het averechts werken.

In de Seks Toys industrie zijn er diverse artikelen te koop die gericht zijn om 1 persoon te plezieren, dat kan heel fijn zijn als je je er nog wat voor schaamt dat je af en toe wat stimulatie nodig hebt. Ik durf gerust hier openbaar te zeggen dat ik pas rond mijn 50e voor de eerste keer echt gebruik gemaakt heb van een toy. Het was vooral schaamte, want door mijn verleden had ik vaak negatieve gedachtes daarbij.

Een natuurlijk viagra alternatief kan de man stimuleren!

Welke Toys kun je gebruiken?

Voor de gewone huis-, tuin- & keukenspeeltjes zijn er voor partners heel veel diverse Toys te koop, denk aan de ‘Whale’ 1 van de bekendste toys, het ziet er uit als een walvis, maar geeft zowel de man als de vrouw door vibraties genot.

Whale, partner, toys, de-mouge, seks, speeltje, vibreren, satifyer, review, 1

Deze vibrator wordt gedragen door de vrouw. De vibrerende uiteinden stimuleren de clitoris en vagina vanbinnen. Hierdoor geniet zij van meer stimulatie tijdens de seks. De man kan tegelijkertijd penetreren en geniet ook mee van de vibraties.

Veel Toys zijn net als de Whale gericht op het stimuleren van de vrouw inwendig, het is kijken welke Partner Toy daarvoor geschikt is. Niet elke vagina is even groot, niet elke vagina heeft de clitoris op dezelfde plek zitten en dat is wel belangrijk om voordat je een Partner Toy aanschaft even de reviews te lezen.

Satifyer

Satisfyer Multi fun

Dit multifunctionele seksspeeltje kan aan alle kanten worden gebruikt en beschikt over 3 krachtige motoren die elk 10 vibratiestanden hebben. Met deze Partner Toy kun je alle kanten op, als vibrator (solo) als penis ring (solo) en als je nog een stapje verder durft te gaan ook anaal. Deze toy kan als hij tegen de vagina aangehouden wordt beide stimuleren.

Op afstand te bedienen

Dan zijn er nog Partner Toys die je op afstand kunt bedienen. Met een draadloze afstandbediening kun je tijdens je vrijpartij de vibraties afstellen. Ook is het voor de man fijn als hij zijn vrouw/partner kan verwennen op afstand, de controle heeft over de vibraties.

Satisfyer Partner Toy Plus - Remote Koppel Vibrator
Er zijn zelfs Toys die werken op WIFI… jij draagt de toy en hij kan op zijn werk jou verwennen… dit kan heel fijn zijn voor partners die vaak onderweg zijn (booreiland werken of op de vrachtwagen zitten), zodat je toch een beetje samen jullie seksleven op gang kunt houden.

Onze eerste keer

Ja, ook wij kregen van de-Mouge (een webshop voor sekspeeltjes en andere relevante artikelen) een Partner Toy toegestuurd. Het was heel spannend welke wij zouden ontvangen, het werd de Satisfyer Partner Koppel Vibrator.

Satisfyer, partner toy, seks, toy, de-mouge, webshop, speeltjes, man, vrouw, vibrator, double, classic, 50 plus, yustsome, 2

De vibrator wordt door de vrouw gedragen en zorgt voor extra stimulatie voor beide partners. Het smalle gedeelte wordt in de vagina ingebracht, zodat het vibrerende, brede gedeelte op de clitoris rust. Doordat het ingebrachte gedeelte smal en plat is, blijft penetratie mogelijk. Op deze manier voelt de man tijdens het penetreren de vibraties van de Partner Toy vibrator. Ook zorgt het smalle uiteinde voor G-spot stimulatie en wordt de vagina nauwer, waardoor de man nog meer stimulatie zal ervaren. Er zijn 7 vibratiestanden beschikbaar, waarvan 3 vibratiesterktes en 4 variërende standen. Deze zijn in te stellen met de drukknop aan de voorzijde van de vibrator.

Satisfyer, partner toy, seks, toy, de-mouge, webshop, speeltjes, man, vrouw, vibrator, double, classic, 50 plus, yustsome, 2

Satisfyer, partner toy, seks, toy, de-mouge, webshop, speeltjes, man, vrouw, vibrator, double, classic, 50 plus, yustsome, 2

Hoe ga je dit nu introduceren?

Tja, dan krijg je zo’n leuk speeltje binnen, maar hoe ga je dat nu bij je partner introduceren? Het blijft altijd wel een dingetje, vragen om iets waar je zin in hebt. Dat heb ik al als ik iets wil eten, laat staan bij het plannen van de eerste keer samen een Toy te gebruiken.

Ik moet mijzelf gelukkig prijzen met een man die heel open in alles is en niet zo snel wegrent bij nieuwe dingen. Dus na een dag dit ding in huis te hebben dacht ik, ik gooi het ff in de groep. En liet hem het doosje met de Toy zien. Hij heeft mij niet meteen op bed geworpen, het doosje uitgepakt en hup aan de slag ermee. Nee, dit is iets waar je samen klaar voor moet zijn.

Seks is heel persoonlijk, de een heeft er helemaal niets mee en de ander is de hele dag mee bezig in zijn of haar hoofd. Seks moet iets moois zijn tussen beide. En natuurlijk zijn wij nog niet zo lang bij elkaar en is alles wat we op seksueel gebied beleven nog heel mooi en spannend.

Onwennig

Na de instructies gelezen te hebben, heb ik deze Partner Toy maar aan de USB lader gelegd, want dan is die in ieder geval vol als we er een keer mee aan de slag willen gaan.

Satisfyer, partner toy, seks, toy, de-mouge, webshop, speeltjes, man, vrouw, vibrator, double, classic, 50 plus, yustsome, 2

Het is eigenlijk niet zo heel moeilijk, beetje op het knopje drukken en je Toy begint te trillen. Maar het moeilijkste is toch wel hoe breng je het in en hoe leg je het allemaal op zijn plaats.
Dus toen het die ene avond een keer zo fijn was tussen ons, dachten we ‘laten we deze er eens erbij pakken’. En dan ga je op de tast de Toy positioneren. Dat was wat lastig, want het dunne gedeelte is zo flexibel dat het er een paar keer de weg kwijt was. En dan het vibrerende gedeelte, dat moet ook goed op clitoris gelegd worden. Het trilt anders op plekken waar totaal geen gevoel zit en heb je er meer last dan lust van.

Satisfyer, partner toy, seks, toy, de-mouge, webshop, speeltjes, man, vrouw, vibrator, double, classic, 50 plus, yustsome, 2

We vonden het wel een leuke ervaring, het is toch even anders met een extra trilling tijdens je vrijpartij.
Mijn eigen ervaring was wel dat het niet perfect passend was in verhouding vagina en clitoris. Je het speeltje moet vasthouden tijdens de daad. En dat je beter naderhand het alleen kunt afmaken door het op de juiste plek te houden.
Voor mijn man was het wat stroef (we hadden geen glijmiddel gebruikt)… en verder vind hij het wel okay. Maar dat hij er extra van ging jodelen? Nou nee… 🙂


Zorg ervoor dat je jouw Partner Toy goed schoonmaakt met een speciale reiniger voor Toys en opbergt in een stofvrije omgeving, liefst in een speciaal tasje.


Verkrijgbaar

Deze en andere Partner Toys zijn verkrijgbaar bij de-mouge.nl >>> WEBSHOP

Like

Laat een reactie achter!