tessa koops, nude, patsy, broek, flared, blad, motief, leaf, sportief, look, beautysome, fashion over 50

PATSY LEAF NUDE BROEK | by Tessa Koops

Tessa Koops: “De Patsy Leaf Nude broek is een broek met rechte pijpen en met 2 steekzakken aan de voorkant. Door de broek lijken je benen langer en word zo je figuur gecomplimenteerd. De natuurlijke en neutrale print is deze broek makkelijk te combineren”.
Vandaag laat ik jullie deze nieuwe aanwinst in mijn kledingkast zien en hoe ik deze broek gestyled heb.

PATSY LEAF NUDE BROEK

Een broek voor in het voorjaar, omdat de print vraagt om gedragen te worden als de nieuwe bladeren weer aan de bomen komen! Een motiefje dat zich laat omschrijven als een Leaf, maar eigenlijk vindt ik persoonlijk de Patsy Leaf ook erg grafisch! En laten grafische prints nu echt een hit worden in modeland! Ik zag het recent bij andere ontwerpers ook al voorbij komen!

tessa koops, nude, patsy, broek, flared, blad, motief, leaf, sportief, look, beautysome, fashion over 50

Tessa Koops

Opvallend doch tijdloos mooi, behaaglijk én vrouwelijk, flamboyant én elegant…
De kleding van ontwerpster Tessa Koops zijn niet onder één noemer te vangen.
“Ik wil graag mensen blij maken met mijn ontwerpen.”

En blij zal je zeker worden van de mode die Tessa Koops voor ons neerzet. Het zijn geen printjes die je elke dag tegenkomt. Ze maakt vrolijke kleding en ik zeg zelf dat het met een knipoog is naar de tijden van weleer zoals Woodstock en de heerlijke Soulkleding!

Tessa is niet iemand die de mode recht toe, recht aan ziet… ze voorziet ons vrouwen van elegante jurken met net een kleine finishing touch als een kraagje of een roezel langs de zoom. Combineert graag diverse prints bij elkaar die je zelf niet 1,2,3 zo zou stylen, maar Tessa durft het!

Daarom kocht ik dus de Patsy Leaf Nude broek voor mijzelf, omdat de print van de stof mij aansprak en ook de schnitt van de broek an sich.

Casual Combineren

Het is natuurlijk prachtig als je deze broek combineert met een mooie stijlvolle blouse, die Tessa overigens ook verkoopt. Ik zou dan kiezen voor model Feline top Nero, welke momenteel sterk is afgeprijsd (* dit bericht kan verouderd zijn en het model uitverkocht).

Maar ik ben Sonja en maakte er een Casual Saturday outfit van en combineerde het met een wit shirt, zwart kolbertje en dikke DAD sneakers (die ik van mijn man gekregen heb, zelf zou ik ze nooit kopen 🙂 )

tessa koops, nude, patsy, broek, flared, blad, motief, leaf, sportief, look, beautysome, fashion over 50

 

Verkoop:

De Patsy Leaf Nude broek is te koop voor 109,00 en dat kan via haar eigen winkel in Amsterdam of online via de webshop van Tessa Koops.
Er zijn ook nog diverse verkooppunten… KLIK HIER!

 

Like
    YuStSoMe
    5 Mar 2021
    7:43am

    Testing

Laat een reactie achter!