Paul test | Gillette Flexball | review

Hallo allemaal,

Recent zag ik op twitter een superleuke tweet van Bol.com voorbij vliegen en ik was daar als de kippen bij om deze te RT.
Je kon namelijk een GRATIS Gillette Flexball uitproberen!

En tja, mijn man is al een Gillette gebruiker en dus kon hij nu mooi testen of er daadwerkelijk verschil is tussen oud en nieuw.

Met dank aan mijn man, voor het -Proefkonijn- zijn!

Gillette, the best a man can get!

Bol.com was vlot met het verzenden en ik geloof nog geen dag later had ik al een doosje binnen met het test product.
Mooi en netjes verpakt met een brief erbij wat er van ons verwacht word.

G1

En… vanaf vandaag 15 januari is deze te koop bij Bol.com!
De prijs is 10,99 voor de houder met 1 mesje.

Ik weet van mijn mam dat de mesjes redelijk lang mee gaan.

Wat is Flexball?

Promo

Gillette Fusion ProGlide zorgt in slechts één beweging voor een zichtbaar gladdere huid, zelfs langs de contouren. Dat komt doordat dit scheersysteem voor mannen de beste scheermesjes van Gillette – Fusion ProGlide – combineert met een handgreep die beschikt over baanbrekende FlexBall-technologie, waardoor het scheermes in verschillende richtingen kan draaien, voor maximaal contact, zodat er minder haartjes worden overgeslagen. Gillette’s dunste, fijnste mesjes (eerste 4 scheermesjes) voor moeiteloos glijden en minder trekken (ten opzichte van de Fusion):

– Precisietrimmer aan de achterzijde voor een nauwkeurige afwerking
– Verbeterde Lubastrip voor soepel glijden
– Past zich aan de contouren van je gezicht aan, voor de allerbeste scheerbeurt.

G2

Hier zien we deze nieuwe technologie. De kop zit gemonteerd aan een beugeltje, dat zorgt dat de kop ruimte heeft om te bewegen. En je ziet een zacht oranje kussentje. Dit heeft verder geen extra functie, in eerste instantie dacht ik dat het een steun was voor je vinger, maar dat heeft het dus niet.

G3

Aan de achterzijde zien we de andere kant van de beugel. De kop is niet geheel eindeloos te bewegen en Gillette heeft door uitvoerige testen een maximale beweeggraad gevonden en dit in de kop afgestemd. Het “draadje” fungeert meer als een soort van veer.

Vijf mesjes zorgen voor een perfect scheerresultaat. De eerste vier t.o.v. de Fusion Pro Glide. En er zit op deze mesjes ook nog een precisie trimmer op de kop van je mesje.

Het beste kan ik de beweging van deze FlexBall nauurlijk laten zien in een filmpje.


Sorry voor de niet al te beste kwaliteit, ik heb nog geen perfecte camera tot mijn beschikking.
Scheer ervaring

Mijn man moest natuurlijk de test uitvoeren, het is dan ook voor mannen gemaakt (alhoewel ik dit zo zie ik ook wel voor mijn benen zo’n mooi geavanceerde scheertechnologie wil gebruiken!).

Paul1

Conclusie Paul:
– glijd als boter over mijn huid;
– de kop beweegt inderdaad veel beter mee;
– minder irritatie;
– veel gladder.

Paul2

Als babybilletjes weer glad! En het precisie mesje werd ook gelijk getest en die was ook door deze keuring heen gekomen. Hij kon nu netjes zijn bakkebaarden recht afscheren!

We hebben nog wat oudere mesjes in onze kast liggen en Paul heeft gelijk gekeken of deze op de FlexBall passen en YEAH, dus hij kan gelijk zijn nieuwe houder gebruiken voor al zijn scheersessies!

Ik hoop dat jullie, ondanks dat dit een mannen review was het een leuk artikel vonden!

 

Like
  Roxanne
  29 Feb 2016
  7:28pm

  Kevin heeft m ook getest, en in eerste instantie hoorde ik lovende geluiden en kreten uit de badkamer. Glijdt makkelijker over je huid, scheert ook moeilijkere plekjes beter enz. Nu hij een aantal maanden dit scheermes gebruikt, valt hem op dat de mesjes minder scherp zijn, en sneller bot raken. Waardoor de moeilijkere plekjes toch weer minder goed geschoren worden.
  Kevin is dus recent over gestapt op een ander merk.
  Overigens valt mij dit ook op van de dames mesjes, die raken sneller bot!

Laat een reactie achter!