Paul test | Van Gils | Frosted & Live

16 december 2014

Van Gils Frosted & Live

Ja ik ben een vrouw en weet vaak te veel wat ik wil en ben dan weer wispelturig of ik het dan ook wil. Bij mijn man weet ik het bijna nooit. En mijn oudste zoon is een standaard envelop het meest gegeven cadeau.
Echter ik heb iets nieuws…

Sets

Mijn eigen mannen gingen voor jullie twee geuren testen: Frosted en Live van Van Gils.

Op een zondagmiddag… vroeg ik ze om mijn model te zijn voor het artikel!
Benieuwd hoe het is geworden?


Mannengeuren!

Mijn man heeft vaak 1 geurtje en daar blijft hij zijn hele leven bij (lijkt het).
Ik kocht natuurlijk ook wel eens andere geuren, maar toch het wil maar niet lukken om hem aan een andere geur te krijgen… zou het dan nu eindelijk lukken?

Mijn zoon Stef is daar weer iets anders in (gelukkig heeft hij veel van zijn moeder weg qua uiterlijke verzorging) en probeert graag een nieuwe geur uit.

Deze cadeau sets van Van Gils kwamen dan ook als geroepen om mijn mannen (mijn puber is nog iets te jong voor een eigen geur vind ik persoonlijk) eens kennis te laten maken.

Frosted en Live

De geuren van avontuur, genot én vrijheid voor echte mannen!

Van Gils biedt voor elke gelegenheid een herengeur, die past binnen de wereld van stijlvolle, succesvolle mannen. De geuren FROSTED en LIVE zijn sensuele en vooral onmiskenbaar mannelijke geuren, die staan voor avontuur, vrijheid en intens genieten van het leven. Beide passen perfect bij de komende wintermaanden en vormen tevens stijlvolle cadeaus voor hem voor onder de kerstboom.

Van Gils Parfums is het enige herenparfummerk van Nederlandse bodem. Het staat reeds decennia lang garant voor stijlvolle en mannelijke geuren, die de tijdloze en karakteristieke stijl van Van Gils reflecteren. Mannen hebben behoefte aan meerdere, goed bij hen passende geuren voor verschillende seizoenen, gelegenheden én vooral momenten in hun leven. Met Van Gils parfums kunnen zij hun stemming, gelegenheid of moment perfect harmoniëren met een daarbij passende geur!

Frosted

Frosted

Van Gils FROSTED is een sensuele fougère-geur met een groen, intens fris en subtiel fruitig karakter. Deze geur is geschikt voor de avontuurlijke en actieve kant van de man. Hij houdt van snowboarden, skiën vanaf zwarte pistes en van lange bergtochten door een dik pak sneeuw!

StefFrosted

FROSTED opent met topnoten van citroen en petit grain gemengd met aquatische geurnoten voor een intens verkwikkende ‘energy boost’. In de hartnoot onverwacht fruitige en kruidige accenten door een mix van sappige groene appel, salie en oranjebloesem. Patchouli geeft in de basis van de geur haar verfijnde kracht, gehuld in de warmte en sensualiteit van muskus en tonkabonen.

Mening: Stef vond deze heel lekker en stond al met puppy ogen zich af te vragen of deze voor hem kon zijn... tuurlijk jongen!
Als vrouw heb ik ook mee mogen snuffelen en ik moet zeggen dat deze frisse geur mij wel bevalt.
Mijn man was ook te spreken over de frisheid.

Live

Live

Van Gils LIVE is de geur van vrijheid en genieten van het leven! Dit onweerstaanbare mannelijke parfum heeft een typisch houtachtig karakter, waarin oud-geurnoten een prominente rol spelen. Het is dé geur voor echte mannen met een ‘Carpe Diem’-mentaliteit.

In de topnoot een sensatie van frisse berglucht gecombineerd met het sprankelende van sinaasappel en grapefruit. Het hart onthult een mix van frisse vetiver en het mysterieuze van patchouli. De basis is onmiskenbaar sensueel en warm door de combinatie van vanille, leer en oud wood geurnoten. Van Gils LIVE laat hem, ondanks gure kou, dik bevroren autoramen en andere winterse ongemakken, volop genieten van zijn leven!

Paul-VanGils

Mening: Deze geur vonden wij alle drie best wel zwaar in het begin. Hier moet je van houden. Het is inderdaad een zeer houtige geur, warm en intens.
Na een tijdje verzacht deze en kun je genieten van een vanille geurnoot en patchouli.
Een hele mannelijke geur, voor boven de 40+ (onze mening dan).

De perfecte geuren voor onder de kerstboom en tijdens de wintermaanden

Van Gils FROSTED en LIVE zijn de perfecte wintergeuren voor stijlvolle mannen. Beide geuren vormen tevens de perfecte cadeaus voor onder de kerstboom. Naast de Eau de Toilette in verschillende inhoudsmaten, zijn van beide geuren tevens een After Shave, Shower Gel, Deodorant Spray en Deodorant Stick verkrijgbaar. Speciaal voor kerstdagen van 2014 zijn er van Van Gils FROSTED en LIVE luxe X-mas Gift Sets, bestaande uit een Eau de Toilette (30 ml voor FROSTED en 40 ml voor LIVE), Shower Gel (75 ml) en Deodorant Spray (50 ml).

– Van Gils FROSTED Gift Set X-mas 2014 € 29,95
– Van Gils LIVE Gift Set X-mas 2014 € 34,95

*De bovenstaande prijzen zijn adviesprijzen. 

De Van Gils-producten zijn verkrijgbaar bij parfumerieën en drogisterijen in binnen- en buitenland.
Voor meer informatie is er de website: www.vangilsparfums.com

Vergeten jullie de lopende win actie niet? KLIK
De foto’s in dit blog zijn gephotoshopped!
Producten zijn mij ter review aangeboden.
Like
  chucky1012
  24 Feb 2016
  7:22am

  Leuke review!
  Fijn dat je man en zoon deze geuren getest hadden.
  Goede kado tips.

Laat een reactie achter!