Pedifresh-voeten-zweten-geur-stinken-yustsome-review-7

Pedifresh | weg met die zweetvoeten!

ZOMERTIJD… BLOTE VOETENTIJD!

Pedifresh, de nummer 1 kuurbehandeling die daadwerkelijk de meest hardnekkige zweetvoeten doet verdwijnen!

Miljoenen Nederlanders hebben last van transpiratiegeur en één van de meest onaangename consequenties hiervan betreft zweetvoeten. Pedifresh is een innovatieve en effectieve kuurbehandeling, bestaande uit twee langdurig werkende sprays. Pedifresh Voetspray Treatment Phase 1 bestrijdt acuut de geurverspreidende bacteriën doelgericht bij de bron. Pedifresh Voetspray Protection Phase 2 zorgt vervolgens voor het langdurig verdwijnen van de hinderlijke zweetvoetengeur.


De onaangename geur bij zweetvoeten vormt voor veel mensen een hinderlijk probleem, dat ook sociaal gezien vaak zorgt voor de nodige schaamte. Vrijwel iedereen denkt dat de overproductie van transpiratievocht dé oorzaak van zweetvoetengeur is. Dit is echter niet waar, aangezien transpiratievocht van nature vrijwel volledig geurloos is. Transpireren is een normaal fysiologisch verschijnsel, waarmee het lichaam de eigen temperatuur regelt.

Pedifresh-voeten-zweten-geur-stinken-yustsome-review-1

Bacteriën, dé boosdoeners van zweetvoetengeur

Dé boosdoeners van zweetvoetengeur zijn de bacteriën die op de voeten aanwezig zijn. Deze gaan een chemische verbinding aan met het transpiratievocht, waardoor er een hinderlijke geur wordt afgegeven. Deze bacteriën leven het liefst in een vochtige omgeving. Dat betekent dat hoe meer je zweet, hoe meer bacteriën er op de voeten blijven zitten. Dit maakt de huid kwetsbaar, waardoor er gemakkelijk schimmelinfecties en infecties met bacteriën kunnen ontstaan. Dit zorgt vervolgens voor een hinderlijke zweetvoetengeur.

Pedifresh neemt de oorzaak van zweetvoetengeur weg, in plaats van deze te maskeren!

Pedifresh werkt volledig anders dan andere producten tegen zweetvoetengeur die de huidporiën vaak verstoppen. Pedifresh elimineert het zweetvoetenprobleem op een volledig veilige manier en laat de huid daarbij op een natuurlijke manier ademen. De sprays creëren namelijk een interactieve werking met de huid om de daadwerkelijke oorzaak weg te nemen, in plaats van deze te maskeren, camoufleren of onderdrukken.

Pedifresh-voeten-zweten-geur-stinken-yustsome-review 

Pedifresh stopt de groei van geurverspreidende bacteriën

De gepatenteerde formules van beide Pedifresh Sprays komen direct in actie wanneer bepaalde bacteriën op de huid van de voeten aanwezig zijn. Pedifresh stopt de groei van geurverspreidende bacteriën, door een omgeving te creëren waarin deze bacteriën niet meer kunnen leven, noch groeien. Dit proces zorgt ervoor dat zelfs de zwaarste gevallen van zweetvoetengeur geëlimineerd, gecontroleerd en genormaliseerd worden.

Pedifresh-voeten-zweten-geur-stinken-yustsome-review-2

Pedifresh Voetspray Treatment Phase 1

Pedifresh Voetspray Treatment Phase 1 is een 14-daagse behandeling die de geurverspreidende bacteriën op de huid acuut en doelgericht bestrijdt. Na 14 dagen heeft zich een nieuwe en gezonde, evenwichtige microflora ontwikkeld, waarin bacteriën en schimmels zich niet kunnen ontwikkelen. Hierdoor komt er een einde aan de hinderlijke zweetvoetengeur en blijven de voeten langdurig fris.

Pedifresh-voeten-zweten-geur-stinken-yustsome-review-3

Pedifresh Voetspray Protection Phase 2

Na de eerste twee behandelingsweken met Pedifresh Voetspray Treatment Phase 1, hoeft Pedifresh Voetspray Protection Phase 2 als onderhoudskuur slecht één keer per week gebruikt te worden. Deze spray biedt een blijvende bescherming tegen zweetvoetengeur en tegen overmatige transpiratie. De spray behoudt de juiste balans van de voetenhuid, om de opbouw van bacteriën en schimmels te voorkomen. Wekelijks gebruik zorgt ervoor dat de zweetvoetengeur niet meer terugkomt.

[ezcol_1third]Pedifresh-voeten-zweten-geur-stinken-yustsome-review-6[/ezcol_1third] [ezcol_1third]Pedifresh-voeten-zweten-geur-stinken-yustsome-review-5[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Pedifresh-voeten-zweten-geur-stinken-yustsome-review-4[/ezcol_1third_end]

Eenvoudig en effectief in gebruik

Het gebruik van de Pedifresh Voetensprays 1 en 2 is even eenvoudig als effectief. Slechts éénmaal per dag zorgvuldig aanbrengen op en onder schone, droge voeten en in de schoenen is voldoende en geeft snel resultaat. De onderkant van de voeten en de ruimtes tussen de tenen verdienen daarbij extra aandacht. Even laten drogen en je bent klaar om de dag met langdurig frisse voeten tegemoet te treden!

Pedifresh is speciaal ontwikkeld voor:

 • de ergste vormen van zweetvoetengeur en ook voor incidentele zweetvoetenklachten
 • alle leeftijden, dus ook voor kinderen en pubers
 • mensen met een actieve levensstijl
 • bij het dragen van sandalen en schoenen zonder sokken
 • bij het dragen van synthetische – of leren schoenen
 • bij het dragen van sneakers, slippers en sportschoenen

[ezcol_1third]

Pedifresh-voeten-zweten-geur-stinken-yustsome-spray

[/ezcol_1third] [ezcol_2third_end]Review:

Ik heb Pedifresh nu twee weken intensief gebruikt en ik ben onder de indruk.
Ik heb zelf ook wel last van natte voeten, vooral als ik blote voeten heb en dan slippers of sneakers draag. Herkenbaar?
Met een sok aan zie ik aan het einde van de dag wel natte plekken.
Dus dit kwam als geroepen. Niet alleen voor mijzelf, ook mijn gezinsleden hebben ‘zweetjappertjes’ zoals wij die hier thuis noemen.
Het is wel raadzaam het twee maal per dag te sprayen! En dat op schone voeten.
Voor mij persoonlijk nogal een opgave, hiervoor moest ik vanwege mijn ADHD dus een extra wekkertje zetten.
Zorg ook dat je bij fase 1 in een goed geventileerde ruimte sprayed, ik merkte dat deze nogal op mijn adem sloeg.

[/ezcol_2third_end]Na die twee weken zijn mijn voeten nog wel eens vochtig, echter zonder vervelende geur. Ik bedoel, lijkt mij ook logisch dat je nog via de huid dingen blijft afvoeren, daarvoor is zweten. Ik ben nu begonen met fase 2 en deze spray is minder opdringend en chemisch als 1. Dat is het enigste minpuntje dat ik op deze kuur heb.

Ik durf nu eindelijk mijn schoenen uit te trekken in het bijzijn van andere mensen!

En ik heb nog 1 ding waar ik mij vroeger al aan stoorde, als je een panty aangehad had… Maaaaaar wat kan dat stinken!
Dus dit moet ik nog uitproberen, bedenk ik mij nu ter plekke!
Niet echt charmant na een date en spannende avond dan je pumps uit te doen en de walm je tegemoet komt!

Ik zeg… heb je net als mij last van vochtige voeten met een niet zo frisse geur… dan raad ik je dit echt aan! Mij heeft het geholpen!


Distributie, adviesverkoopprijzen en meer informatie:

De Pedifresh-producten worden op de markt gebracht door Trophax OTC B.V. uit Zwijndrecht (NL).

De producten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de zelfstandige drogisterijen, apotheken, reformwinkels, vitamineshops en diverse webshops, waaronder www.direct-help.nl

Advies verkoopprijzen:

 • Pedifresh Voetspray Treatment Phase 1             € 12,95/75 ml
 • Pedifresh Voetspray Protection Phase 2             € 12,95/50 ml

Voor meer informatie is er de website: www.direct-help.nl

Like
  Jolanda
  15 Jul 2016
  5:39am

  Wat goed dat het bevalt! Gelukkig heb ik er niet zo’n last van, anders had ik dit zeker eens geprobeerd

  Hilde
  15 Jul 2016
  6:48am

  Ik heb er niet zo’n last van, maar manlief en puberdochter des te meer! Die moeten dit zeker eens proberen.

  Lonneke
  15 Jul 2016
  6:50am

  Wat een duidelijke review en super dat dit werkt. Ik heb zelf eigenlijk nooit last van zweet voeten gelukkig.

  Babs
  15 Jul 2016
  7:33am

  Ja, inderdaad… je zal maar een date hebben en dan je schoenen uit doen… blij dat het werkt, een goede oplossing voor mensen met zweetvoeten. Ik heb ze niet, maar fijn dat zoiets er is. Top!

  Yvonne
  15 Jul 2016
  8:56am

  Als je last hebt van zweetvoeten dan is het fijn om te lezen dat er iets is wat echt helpt.

  Astrid
  15 Jul 2016
  10:01am

  Dit is misschien wel iets voor de grote man des huizes bij ons thuis 🙂 Fijne review, thanks!

  Joyce
  15 Jul 2016
  3:23pm

  Dit zou echt wat voor mijn moeder zijn met haar zweetvoeten haha! Super dat het bevalt!

  Madeleine
  15 Jul 2016
  6:35pm

  Fijn dat het zo goed bevalt. Ik vind de gebreide schoentjes er zo leuk op staan op de foto 😉 Leuk bedacht! Zelf heb ik soms wel last van natte voeten maar niet echt de geur eraan, gelukkig.

  Pippi
  17 Jul 2016
  7:45am

  Hadden ze dit maar toen mijn vader nog leefde! Oei, wat had die man zweetvoeten. Gelukkig heeft hij dat niet aan mij doorgegeven. Bedankt voor de tip! Want je weet maar nooit of het op een dag toch nog gebeurt 🙂

Laat een reactie achter!