Een mooie huid houden begint al vroeg... na je 30e is het raadzaam om dan al aan een goede verzorging voor je huid te gaan denken!

Radiance Booster | Perris | Skin Fit Youth

Alweer een tijdje geleden kreeg ik van Perris Swiss Laboratory een flesje thuisgestuurd met 1 van de nieuwste producten uit de Skin Fit Youth lijn. Dit is een Radiance booster die geschikt is voor alle huidtypes. Maar wat doet zo’n booster nu precies voor jouw huid? Dat lees je vandaag in mijn nieuwe post!

Perris Skin Fit Youth

Perris Swiss Laboratory heeft twee nieuwe boosters aan hun Skin Fit Youth lijn
toegevoegd. De Hydra Mineral Booster is puur vocht voor de huid, zodat deze fijner aanvoelt, meer geplumpt is en er minder dof uitziet. De Radiance Booster zorgt direct voor een stralende, heldere huid met een mooie glow. Beiden bestaan voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en zijn geschikt voor ieder huidtype.

Vandaag laat ik jullie alleen de Radiance Booster zien, daar ik die zelf heb mogen ervaren.
Wil je meer informatie over de andere booster, dan lees je hier daarover meer>> WEBSITE

Radiance Booster

De Radiance booster hydrateert de huid 24 uur lang. Het serum zorgt direct voor een stralende huid en verbetert het comfort van de huid. De booster verheldert de teint en vermindert onregelmatigheden in de huidtextuur, met een gladdere huid als resultaat.

Zachtere huid

Super ox c terminalia ferdinandiana fruit extract (kakadu plum) is een super fruit met de hoogste bron aan vitamine C. Het bestrijdt oxidatieve stress en vermindert het verschijnen van rimpels en verbetert de helderheid van de huid. Tocotrienol micro emulsie behoort tot de vitamine E familie, is een krachtige antioxidant en beschermt tegen vrije radicalen. aa2g is een cosmetisch vitamine C derivaat, dat een krachtige
bescherming tegen schadelijke factoren, zoals vervuiling en uv-straling biedt. Zwitserse
sneeuw aloë verzacht en hydrateert de huid. Hyaluronzuur hydrateert en beschermt de huid en kan tot 1.000 keer zijn eigen gewicht in water dragen. Rozenwater geeft deze booster een heerlijke, zachte geur en werkt kalmerend.

Hoe gebruik je een booster?

Je kunt een paar druppels mengen met je dagelijkse verzorging. Echter ik ben zelf meer van het apart aanbrengen en gebruik eerst 2 druppels booster op mijn huid, laat het even intrekken en ga vervolgens verder met mijn dagverzorgingsroutine.

Mijn persoonlijke ervaring

Ik heb de booster nu een tijdje in gebruik gehad en ik moet zeggen dat het mij goed bevallen is.
Vooral op vakantie, ik had eigenlijk niets anders meer nodig (naast een dagcrème met UV bescherming). De Radiance Booster zorgde voor een mooie zachte look, waar ik die normaal moet krijgen met een laagje foundation en poeder.
De Booster heeft er voor gezorgd dat mijn huid geen droge plekken vertoonde tijdens de wandelingen in de zon en ik merkte vooral in de avond (voor het slapen gaan ook aangebracht) dat mijn huid soepel aanvoelde en in de ochtend lekker zacht. Vooral de eerste ochtend, toen dacht ik… oh dat is zacht!
Je doet ook echt lang met dit kleine flesje… ik heb stiekem het idee dat het zichzelf bijvult!

Verkrijgbaarheid

30 ml bevat een flesje met pipet Radiance Booster en is te koop bij luxe parfumerieën en Ici Paris XL voor 75,-.

Een mooie huid houden begint al vroeg… na je 30e is het raadzaam om dan al aan een goede verzorging voor je huid te gaan denken!

Schoonheid zit van binnen, maar de buitenkant ziet men het eerste!
Perris, skin fit, serum, boost, skin, huidverzorging, youth, jonger, anti-aging, glow, help, booster, radiance, smooting, 2
Perris, skin fit, serum, boost, skin, huidverzorging, youth, jonger, anti-aging, glow, help, booster, radiance, smooting, 2
Like
1

Laat een reactie achter!