Persberichten | uitgelicht voor jou!

Vandaag laat ik jullie weer enkele persberichten zien die in mijn mailbox kwamen en waarvan ik niet apart een artikel wil posten, maar een kleine samenvatting.
Zo ben jij ook weer op de hoogte!

Batiste Cherry

Jouw kapsel wordt de kers op de taart!
In no time een fruity & cheeky coupe met Batiste Cherry

Packshot Batiste Cherry 200ml

Een nieuw jaar is begonnen en dat betekent ook nieuwe fashiontrends. Kleurrijke printjes zullen een grote rol gaan spelen in de mode. De trendy verpakking en geur van Batiste Cherry past dus perfect bij jouw outfit dit jaar! Een goede coupe is als een kers op de taart en die creëer je met Batiste Cherry. Deze droogshampoo laat je haar fris voelen tussen de wasbeurten door en zorgt voor volume en textuur. Batiste Cherry heeft een zoete en zachte kersengeur. In no-time is je haar fruity & cheeky!

Verkoopinformatie

Batiste Cherry is te koop bij Etos, Kruidvat en Douglas online (www.douglas.nl) voor de prijs van 4,89


BodyShop-Lash-mascara-new-2017-oogmakeup-lash hero

The Body Shop introduceert de nieuwste multi-tasking make-up, de NIEUWE Lash Hero (€15,50).
 1. Ongelooflijk volume? Ja.
 2. Dramatische lengte? Absoluut.
 3. En verzorgde wimpers in de beste conditie? Now you’re talking
Wij zijn ontzettend trots het beste van het beste op mascara-gebied te lanceren. De langverwachte Lash Mascara Hero is hier om je wimpers te redden van de schade die je kunt oplopen van het dagelijks mascara gebruik.
Het is gemakkelijk om te vergeten dat je wimpers met dezelfde zorg en liefde behandeld moeten worden als je haar (ze zijn immers één).
Onze nieuwe mascara verlengt vakkundig de wimpers en geeft de wimpers meer volume. Daarnaast bevat onze Lash Hero een zorgzame mix van zwarte-roos extract en Community Trade-shea boter.
For stand-out lashes
at the wave of a wand!
Mascara Lash Hero zal beschikbaar zijn vanaf maart 2017 in onze winkels (met uitzondering van outlets) en online op thebodyshop.com/nl

Paula's Choice Resist Serum new 2017 - 2


Waar ben jij benieuwd naar? Ik moet zeggen dat de Paula’s Choice serum heerlijk klinkt en ik heb al vaker kennis mogen maken met deze producten en heb een goede ervaring. Wie weet komt deze binnenkort nog wel op mijn site. Ik ben wel een ander product van Paula’s Choice aan het testen, dus dat volgende week!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  Jouvence
  3 Feb 2017
  7:17pm

  De lash hero mascara van The Body Shop maakt me erg nieuwsgierig! xx

  Hilde
  4 Feb 2017
  3:17pm

  De Lash Hero wil ik zeker gaan testen! Even een maandje wachten 🙂

  Wendy
  4 Feb 2017
  7:25pm

  Ik ben een grote fan van droogshampoo. Ik heb fijn, steil haar wat wel wat meer stugheid kan gebruiken! Die van Batiste vin ik het fijnste. Deze geur ga ik vast wel tegenkomen!
  Die foundation lijkt me ook wel wat..huidverzorging, medium tot full coverage en ook nog eens voor een vette huid. Klinkt als een winner!

  Sherry
  4 Feb 2017
  8:55pm

  Leuke persberichten. Ik ben nieuwgierig naar Paula’s Choice. Het is een fijn merk de foundation heb ik nog niet uitgeprobeerd.

  chucky1012
  5 Feb 2017
  8:12am

  De mascara lijkt me een goede 😉

Laat een reactie achter!