petallips, pupa, milano, 004, 007, 015, cherry blossom, delicate lily, dahlia petal

PETALIPS, de nieuwe innovatieve lipstick van Pupa Milano

Lipstick is altijd een uitstekend idee: het is de perfecte make-up accessoire om jezelf meer zelfvertrouwen te geven en het geeft de lippen dat vleugje kleur waardoor je je beter voelt. Het assortiment van PUPA Milano wordt nu nog completer gemaakt met PETALIPS, de zachte matte lipstick die al werd aangeboden in de Glamourose 2020-collectie.

Petalips

Pupa Petalips is de innovatieve lipstick die een revolutie teweegbrengt in het traditionele concept van een mat effect: het combineert het comfort en de hydratatie vaneen lipbalm met de afwerking van een matte lipstick. In 16 verfijnde kleuren die zijn geïnspireerd op de meest elegante en verfijnde bloemen.Een echte musthave voor iedere gelegenheid.

petalips, pupa, milano, 004, 007, 015, cherry blossom, delicate lily, dahlia petal

Textuur en formule

ZACHTE MATTE FINISH
Een nieuw concept in matte lipsticks! De zijdezachte textuur bereikt de verbluffende prestaties van een ultrafijne matte afwerking met een pure dekking en het gevoel van een balm. Zintuiglijk een hoge prestaties in een matte tint die een revolutie teweegbrengen van een traditionele lipstick.
BALM ZACHTE VOEDING
Dankzij de combinatie van fluweelzachte bestanddelen zorgt de textuur voor onverwachte voedende en verzachtende eigenschappen voor gehydrateerde lippen.
COMFORT EN KLEUR
De textuur is fluweel zacht bij het aan brengen en ook na verloop van tijd voelen de lippen zacht en is het matte effect langdurig zichtbaar.

petalips, pupa, milano, 004, 007, 015, cherry blossom, delicate lily, dahlia petal


Kleur bekennen

De Petalips komen in een hele mooie kleurenreeks op de markt, daar zit voor elke vrouw wel een geschikte kleur bij. Je kunt gaan kiezen uit 16 kleuren die van een mooie nude tint voor de dagelijkse look tot aan een heerlijke sexy red lip, welke natuurlijk voor elke gelegenheid een prachtige lipkleur is.

petalips, pupa, milano, 16 kleuren, tinten, beautysome

Van Pupa.nl kreeg ik 3 tinten toegestuurd die wederom perfect gekozen zijn en helemaal bij mij passen.

petalips, pupa, milano, 004, 007, 015, cherry blossom, delicate lily, dahlia petal

004 Cherry Blossom

Een prachtige nude tint met een roze ondertoon, welke perfect is voor het voorjaar. Deze tint is geïnspireerd op de Japanse kersenbloesem.

petalips, pupa, milano, cherry blossom, 004, lipstick, matte

Delicate Lily

Deze kleur is wat minder nude en heeft echt een hele mooie warm roze kleur, deze staat denk ik elke vrouw wel. Het is net als de tint van een heel bekend merk dat iedereen opeens wilde hebben… en deze is zeer zeker een musthave voor de Pupa Milano lipsticks lovers!

petallips, pupa, milano, delicate lily, 007, lipstick, matte

Dahli Petal

Een prachtige rode tint, echter niet zo knallend, deze kleur is wat ingetogener en daarom ook een kleur die je rustig naar kantoor kunt dragen zonder over te komen als… (hahahaha vul zelf maar iets in).

petallips, pupa, milano, dahlia, petal, 015, lipstick, matte

Verkoopprijs

De Petalips zijn qua prijs erg schappelijk en je betaald 16,50 per stuk. Ze zijn te koop via diverse drogisterijen en ook online bij Pupa.nl

Verkrijgbaar vanaf maart 2021!

 

Hier draag ik de kleur 007

De mooie kleur 015 op mijn lippen!

Een mooie nude tint is de 004! Kijk nou hoe vrouwelijk!


Lees ook mijn Pupa Milano bericht over de nieuwste Fight like a Woman collectie!

Like
1
    Tessa
    20 Jan 2021
    6:06pm

    Wat een prachtige tinten lipstick. Ze staan je erg mooi

Laat een reactie achter!