Picture People, foto, Nijmegen, fitness, bodybuilding, ramp, niet, mooi

Photoshoot 50 | Dress for succes | Keizersberg

Wow! Ik had deze week echt een hele volle agenda! En dat heb ik gemerkt! Naast mijn eigen verjaardag, nog een tripje naar Amsterdam, een foto sessie om van mijn bucketlist af te schrijven… kortom, veel leesvoer!

[tx_heading style=”default” heading_text=”Groepsles No 1 Fitness” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De week begon al pittig met op maandagochtend een groepsles! Veel mensen denken dat Bodybuilders übermenschen zijn en dat wij alles kunnen! Nou,… nee! Als het om uithouding gaat, dan taai ik echt af. En oefeningen waar ik mijn schouder moet gebruiken, no way! Dus moest ik her en der improviseren! En toch was het pittig!

Fitness, no, 1, Bakel, Gemert, training

Na afloop namen wij deze foto… kijk dan hoe afgepijgerd! Dit is trouwens mijn gym maatje Mevrouw E. En ze is al 63!!! Wow! Respect! Naast trainen doet ze ook nog heel veel tennissen!

In de middag heb ik een spray-tan laten doen! Maar mag ik je een tip geven? Koop Bondi Sands dat blijft net zo lang zitten en je doet voor het zelfde geld meerdere keren er mee.

Ik ben nu echt niet mooi qua huid, waar ik bekrabt heb ivm jeuk, zitten nu witte vlekken! En mijn benen lijken wel slangenhuid! Heel jammer!

[tx_heading style=”default” heading_text=”Foto’s voor mijn blog” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Vaak heb ik foto’s voor mijn blog nodig, vooral fashion kan ik niet zelf maken of ik doe dat thuis met een statief. Echter buiten is een fijne partner of moeder wel een must.

Mijn moeder maakt altijd dan de foto’s omdat mijn man echt geen zin in dit ‘gedoe’ heeft. Hij vind 1 foto nemen voldoende, terwijl mijn moeder nu steeds meer leert het te waarderen en er na een paar meer fun van inziet.

Mijn moeder maakte dinsdag deze foto, net op het moment dat er een klein briesje kwam.

Updating, yustsome, jurk, FREEQUENT, fashion, over, 50

[tx_heading style=”default” heading_text=”50 JAAR” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Op woensdag was ik dus jarig en mag ik mij nu 50-tiger noemen! En de vraag of dat pijn doet? Nee! Echter, het geeft mij wel een Beetje een brok in mijn keel. Als ik terug kijk naar de ellende, maar gelukkig waren er in die 50 jaar ook mooie momenten. Mijn zwangerschappen (3). Mijn man, al is het natuurlijk hier ook wel eens onrustig 😜. De band met mijn moeder. Mijn lieve ‘paps’… Ben, ik had geen betere vader kunnen hebben. Mijn bonus zusje! En dan de therapie bij de ggz. Het heeft Sonja weer terug gebracht in haar ware staat. En ook mijn NLP coach Lia (dijckvaninzicht) en Bianca van Lief zijn voor jezelf. Wat hebben zij mij veel inzichten gegeven, mist doen laten verdwijnen en de zon terug gebracht! #dankbaar

Birthday, dress, jacket, fake, leather, black, freequent, Voillant, wehkamp, review, fashion, mode, blog, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”Foto’s voor later…” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

In de middag ging samen met mijn moeder naar PICTURE PEOPLE in Nijmegen. Ik had goede ervaringen met ze bij de huishoudbeurs. En op Instagram werd ik blij van hun mooie foto’s.

Picture People, foto, Nijmegen, fitness, bodybuilding, ramp, niet, mooi

Ik had speciaal een los zittende jurk aan, zodat ik geen kleding wrinkles in mijn huid kreeg. Echter, de jongeman vond dat ik ook ‘normale foto’s moest maken’ dat was hun policy! Okay, maar is klant niet koning! En als ik dat nou niet wil? Goed ik was al weer omgeluld.

Picture People, foto, Nijmegen, fitness, bodybuilding, ramp, niet, mooi

Dit is eigenlijk de enige die ik echt mooi vind en de Boedah achtige pose… die ik op Instagram deelde! Ik heb zo hard getrained en ik werd niet gehoord in hoe ik wilde poseren, want er werd overheen geluld. Ik ben eigenlijk heel boos.

Bij het uitzoeken van de foto’s waren ze al bewerkt… en je moest zo snel ja of nee zeggen… althans dat gevoel had ik. Zei je nee, werden ze meteen verwijderd! Wat?

Van binnen werd ik bozer en bozer en ik wilde geen gezeur op mijn verjaardag. Echter ik vroeg om boekje van 10, maar volgens de jongeman kon dat niet. Kortom ik betaalde nu 100 euro meer, omdat ik op een gegeven moment zei, doe deze maar en een boekje. En ik wilde weg.

Ik heb mijn gevoel maar verborgen, echter in de avond kwam het er wel uit… en nu ? Ik ga Nijmegen mailen, want mijn eerste keer, voor mij best naakt, is ook al weer een ramp geweest en ik wil de volgende keer een vrouw die naar mij luisterd.

Begrijp dat door mijn PTSD ik anders reageer en dichtklap op spannende momenten en er niks aan mij te merken is… dat is de overleving!

[tx_heading style=”default” heading_text=”Dress for succes” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Op donderdag heb ik eerst mijn huis een beetje opgeruimd! Was hard nodig. Daarna onder de douche en mijzelf leuk aangekleed, ik wist niet dat er een dresscode was, maar ik viel niet buiten de boot! 😉

Echter eerst ging ik schoenen kopen! Ik had een flink bedrag gekregen en ik had al eerder gezegd dat ik spaarde voor Fluevog schoenen. En recent won ik een paar. Toch had ik nog 1 soort op het oog, maar die vond mijn man echt niks! En dus koos ik een gangbaardere schoen uit, tijdloos en ook heel sjiek.

Laat jij je door je partner op andere gedachte brengen?

Binnenkort in een fashionpost!

Dress for succes

In de avond was er een Dress for Succes diner van Klingel in Amsterdam. Ik was uitgenodigd en ik voelde mij echt vereerd.

Eerst kregen we een drankje buiten en nadat iedereen was gearriveerd werden wij verwelkomd in de Kapel van het Arena hotel, wat een prachtige locatie, wat een Ambiance!

Dress for succes, Klingel, event, fashion, bloggers, armoede, terug, maatschappij, doneren, kleding, yustsome

Mijn blog collega Marije schreef er een mooi stukje over: [otw_shortcode_button href=”https://www.pluseenbeetje.nl/plus-een-beetje/plus-size-fashion-friday-klingel-x-dress-for-success” size=”medium” icon_type=”general foundicon-page” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-pink” target=”_blank”]Pluseenbeetje.nl[/otw_shortcode_button]

The food was good! En ook mijn tafelgenoten! Ik heb heerlijk gekletst met allemaal nieuwe mensen, bloggers en ik volg er weer een paar.

Patty, de Dolly Dot waar ik vroeger vreselijk verliefd op was… ze was, nu nog, altijd zo knap! En nu stond ik zomaar zij aan zij met haar op de foto! Het was erg leuk om de Ambassadrice van Dress for Succes te ontmoeten!

Maison PR, vooral de lieve schat Bradley,…bedankt voor deze ervaring, ontmoeting en feestje!

Dress for succes, Klingel, event, fashion, bloggers, armoede, terug, maatschappij, doneren, kleding, yustsome

Shop hier de Dress for Succes collectie: [otw_shortcode_button href=”https://www.klingel.nl/SearchDisplay?searchTerm=Campaign-dress-for-success&storeId=100003&catalogId=1000100000&langId=31&beginIndex=0&sType=SimpleSearch&resultCatEntryType=2&showResultsPage=true&searchSource=Q&pageView=&categoryId=” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-red” target=”_blank”]KLINGEL.NL[/otw_shortcode_button]

[tx_heading style=”default” heading_text=”Aquarium” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Van mijn man kreeg ik op vrijdag mijn cadeau. Ik mocht een Aquarium uitzoeken. Nu wilde ik eigenlijk een mooi stukje design en viel mijn oog op deze… de witte met mooie ronde vormen. Echter 189,00 voor een Aquarium vond ik een beetje te duur. Dat kan altijd later nog. Het werd nu de zwarte, gelukkig ook met LED en een compleet pakket met pomp, verwarming en bio.

Cadeau, verjaardag, aquarium, superfish, yustsome

Nu twee weken wachten, want het water moet goed zijn, anders gaan de Maanvisjes dood.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Keizersberg” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Op mijn verjaardag won ik ook nog eens een prijs! Een etentje voor twee bij Restaurant Keizersberg in Elsendorp. Wij mochten komen proeven van het maandmenu.

Ik vroeg of wij zaterdag konden komen, want ik had echt geen zin om te koken! En we waren meer dan welkom!

Keizersberg, eten, Elsendorp, Brabant, food is good, yustsome

We kregen het maandmenu en daarvan konden we kiezen. Beide kozen we het eerste voorgerecht, Paul nam daarna Kalfsoester en ik de Red Snapper. Er werden heerlijke frieten geserveerd. Ondanks dat ik geen aardappelen eet omdat ik daar kramp van krijg, nam ik toch een paar frieten… soms neem ik mijn buikpijn op de koop toe!

Mijn man lust geen Ananas, dus die nam koffie. En ik genoot van mijn kokosijs! Mmmmm! Ik vergat een foto te maken, hahaha!

Ik dronk 3 wijntjes en Paul 1 biertje, dat hij nog nooit had gehad. Hij drinkt het liefst speciaalbier.

Het was heel gezellig en ondanks dat dit restaurant nog in mijn hoofd zat als truckers stop, kan ik het je aanraden mocht je in de buurt zijn.

[otw_shortcode_button href=”http://www.restaurantkeizersberg.nl/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-red” target=”_blank”]Restaurant Keizersberg[/otw_shortcode_button]

PS, het hotel is ook een plaatje en de zonsondergang is er prachtig! Maar wat mij opviel is de sfeer! Het personeel… super aardig (ondanks die sjachereinige meneer als klant, ik ergerde mij aan die vent 🤭 die had ik al lang even zijn stink sigaret uit getrapt).

 

Poeheeee, dat was weer een flink stukje tekst!  Dus jij weet wat ik op zondag ochtend deed! 🤭

 

Like
  Marije Strobos
  11 Jun 2018
  3:26am

  Bewogen weekje. Zo jammer van de fotioshooy

  chucky1012
  11 Jun 2018
  4:06am

  Leuke en drukke week!
  Zo fijn een fotoshoot.
  Prachtige aqaurium.

  Fijne dag 😉

  YuStSoMe
  11 Jun 2018
  6:00am

  Testing

  Nancy
  11 Jun 2018
  6:39am

  Leuk om te lezen. Wat jammer van je foto’s, had je niemand bij je? En hoe heerlijk dat je een etentje had gewonnen. Gerben werkte vroeger daar in de buurt, de naam van het dorp ,of stad?, kwam me al zo bekend voor.

  Sanne
  11 Jun 2018
  8:04am

  Wat balen van die fotoshoot zeg. Dat had een hele mooie ervaring moeten zijn. Ik had, na jouw foto op instagram, even op hun site gekeken en het kwam mij best commercieel over. Wat balen dat de fotograaf dan zn zin doordrukt. Snap wel dat je dan weinig tegengas geeft, zou ik ook niet durven.
  Maar fijn dat je verder wel een fijne week hebt gehad met een etentje toe.

  Maike
  12 Jun 2018
  8:14am

  Wat jammer dat je shoot niet was wat je had verwacht!

  Ondanks dat, toch veel leuke ervaringen in de week.. gelukkig!

  Groetjes! 🎈👌🏻✔️🍀💪🏼

  Joyce Elise
  12 Jun 2018
  3:34pm

  Super lief dat je moeder de outfit foto’s maakt! De mijne doet het ook vaak en anders doen vriendinnen het. Met een statief is idd mega irritant en bijna niet te doen!
  Jammer zeg van de fotograaf, je zou zeggen dat klant koning is…. pfff… niet leuk! Maar ik vind de foto super mooi hoor! Wel fijn dat je daarna een etentje had gewonnen!

  Julia...
  12 Jun 2018
  7:52pm

  Wat vervelend dat die fotograaf zo bot tegen je deed. Ik hoop dat ze t nog goed maken met je.
  gelukkig heb je verder wel een leuke week gehad.

  Son
  13 Jun 2018
  6:51am

  Testing

  Dhini
  13 Jun 2018
  7:01am

  Test voor Dhini

Laat een reactie achter!