PHYSALIS: GESCHENK UIT DE NATUUR

Persbericht november 2016

NIEUW!

PHYSALIS: GESCHENK UIT DE NATUUR

Physalis maakt gebruik van de kracht en schoonheid van de natuur. Met een zeer complete lijn essentiële oliën en voedingssupplementen ondersteunt Physalis de gezondheid op natuurlijke wijze. 100% puur, 100% effectief en 100% levenskracht uit de natuur. Voel je vitaal, met Physalis!


Physalis biologische essentiële oliën – ideaal voor lichaam en geest

Door de geschiedenis heen worden essentiële oliën in verschillende culturen toegepast vanwege hun medicinale en therapeutische werking. In totaal heeft Physalis maar liefst 54 essentiële oliën, elk met hun specifieke effect. De essentiële oliën zijn bij uitstek geschikt voor gebruik tijdens een heerlijke massage, een rustgevend bad of een verkwikkende douche. Ook kunnen ze zorgen voor een prettige geur in huiskamer of kantoor. Bovendien zijn essentiële oliën ideaal om de keel en de luchtwegen te verzachten en kalmeren. Ideaal dus voor lichaam én geest!

Enkele bijzondere Physalis essentiële oliën:

  • Physalis Ravintsara (essentiële olie) – verzacht en geeft nieuwe energie
  • Ravintsara, ofwel Cinnamomum camphora, behoort tot de laurierfamilie en is afkomstig uit Madagascar. De olie heeft een heldere, frisse en kruidige geur met een lichte kamfernoot en doet denken aan eucalyptus.
  • Ravintsara olie ondersteunt de weerstand, verzacht de luchtwegen, geeft nieuwe energie en herstelt het mentale evenwicht. De olie is oraal te gebruiken, is heerlijk voor een huidmassage of een ontspannend bad en ideaal voor het verstuiven van ruimtes.

ravintsara-nl


Consumentenadviesprijs: € 9,90 10 ml.


Physalis essentiële oliën:

✓ zijn gegarandeerd zuiver
✓ zijn 100% puur, natuurlijk en bio
✓ zijn niet scheikundig behandeld of gemodificeerd
✓ zijn niet versneden (vermengd met andere essentiële oliën) of verdund

PHYSALIS: GESCHENK UIT DE NATUUR

Physalis Gember (essentiële olie) – verwarmt en maakt soepel
Gember wordt gemaakt van de wortelstok van de plant Zingiber officinale, afkomstig uit Sri Lanka. Gember staat bekend om zijn eetlust- en energiebevorderende eigenschappen. Gemberolie heeft een verwarmend effect en maakt – verwerkt in een massage olie – de spieren weer heerlijk soepel.

gember-nl


Consumentenadviesprijs: € 12,90 10 ml.


Physalis Groene Mandarijn (essentiële olie) – verkwikt de geest
De Groene Mandarijn of Citrus reticulata behoort tot de citrusvruchten en is afkomstig uit Brazilië. De olie van groene mandarijn wordt geperst uit de schil van onrijpe vruchten. De friszoete geur verkwikt de geest en brengt deze in evenwicht: een ideale olie in stress situaties! Ook als verstuiver is de Groene Mandarijn heerlijk: het verfrist en zuivert de lucht.

groene-mandarijn-nl


Consumentenadviesprijs: € 7,90 10 ml.


Physalis voedingssupplementen

een natuurlijk steuntje in de rug

Moe, een verminderde weerstand, een slechte nachtrust, een opgejaagd gevoel. Op talloze momenten kan ons lichaam wel een duwtje in de goede richting gebruiken. Physalis voedingssupplementen bundelen de kracht uit de natuur en vormen een welkome aanvulling op de dagelijkse voeding. Ze zijn samengesteld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en bevatten plantenextracten, vitaminen, mineralen en essentiële oliën. Een energiek, vitaal gevoel is binnen handbereik!

Physalis voedingssupplementen:
✓ bieden een natuurlijke oplossing voor talrijke kleine kwaaltjes
✓ exclusieve samenstellingen op basis van gestandaardiseerde plantenextracten, vitamines, mineralen, vetzuren, essentiële oliën en andere actieve moleculen
✓ natuurlijk, veilig, doeltreffend en samengesteld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten
✓ altijd natuurlijk en biologisch waar mogelijk (tenzij het ten koste gaat van de effectiviteit)
✓ productie volgens strenge GMP-normen
✓ gecertificeerd ISO 22000

Enkele bijzondere Physalis voedingssupplementen:
Physalis Relax & Sleep bio
Stress en spanningen kunnen een goede nachtrust flink in de weg zitten. Physalis Relax & Sleep bevat valeriaan, passiebloem en slaapmutsje; planten die van oudsher bekend staan om hun rustgevende eigenschappen. Ze dragen op een veilige wijze bij aan een goede, gezonde nachtrust.

relax-goodsleep-bio-3d-nl


Consumentenadviesprijs: € 14,90 / 45 tabletten.


Physalis Ginseng forte + Maca
Behoefte aan meer energie en vitaliteit? Physalis Ginseng forte is een sterk complex met alle soorten ginseng. Koreaanse,
Siberische en Indiase ginseng ondersteunen de lichamelijke en geestelijke prestaties. Maca (Peruviaanse ginseng) draagt bij tot de vitaliteit en het fysieke en mentale uithoudingsvermogen, terwijl toegevoegd magnesium bijdraagt bij tot vermindering van vermoeidheid. De powermix bevat bovendien vitamine C (200mg), de antioxidant vitamine E en natuurlijk gefermenteerd
co-enzym Q10.

ginseng-forte-3d-nl


Consumentenadviesprijs: € 15,00 / 30 tabletten.


Physalis Rode gist rijst
Physalis Rode gist rijst combineert natuurlijke actieve stoffen met een krachtig effect. Monacoline K, een natuurlijk bestanddeel uit rode gist rijst, draagt bij tot het behoud van een normaal cholesterolniveau. Hoogwaardige visolie, met omega 3-vetzuren EPA en DHA, draagt bij tot het behoud van een normale hartfunctie*. Het olijfbladextract vult deze werking aan en ondersteunt het behoud van een normale bloeddruk.

rode-gist-rijst-nl


Consumentenadviesprijs: € 26,90 / 60 capsules.


*Het gunstige effect wordt verkregen bij een inname van 250 mg EPA en DHA per dag.


Physalis is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen). Voor informatie, vestigingen en de webshop: www.hollandandbarrett.nl


 

Je Naam
Like

6 reacties

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!