Wish-patches, applicatie, shopping-aliexpress-badges-broderie-flower-butterfly-star-bird-yustsome-3

Pimp je kleding op met een Patch applicatie of meer…

Patch? Is dat niet iets voor jonge meiden? Met van die schreeuwerige teksten, annanasjes, cactussen en die hele rataplan? Wellicht kun je als 40 plusser er ook heel leuk mee voor de dag komen!

Ik ben een jonge meid! Vergis je niet dat we boven de 40 ons al in een hokje gaan stoppen van “dit kan niet meer, hier ben ik te oud voor…” echter ik vind dat we er onze eigen draai aan kunnen geven en daarom besloot ik om jullie te laten zien dat een patch of applicatie ook heel leuk is voor de wat oudere generatie om te dragen op je kleding.
Soms geeft het net dat beetje meer!

[tx_heading style=”default” heading_text=”GEBORDUURDE APPLICATIES” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Recent ben ik op WISH.com gedoken en heb daar enkele applicaties gekocht. Ik dacht laat ik dat eens doen. En ik koos een paar mooie uit, die bij mij passen en die een kledingstuk ook echt meerwaarde geven.
Ik begon met een hele mooie roos te bestellen. En omdat ik niet wist of ik er 1 of twee ging gebruiken, gelijk 2… zo dat je er een V hals mee kunt verfraaien.

Wish-shopping-alie-xpress-badges-broderie-flower-butterfly-star-bird-yustsome-2

Deze kwam na bestelling ongeveer 2 weken later binnen. Ik moet zeggen dat ik Aliexpress wel goedkoper vind, maar voor mij met mijn ADHD te druk. Ik kom er soms helemaal niet uit. Daarom ben ik blij dat ik kan shoppen via Wish. Ik ben er nu zo aan gewend, duidelijk, overzichtelijk en ik zie alles wat ik aan info nodig heb.

Ik ben het met de hand erop gaan naaien, omdat het zo fragiel was. Op de naaimachine zou het niet overleefd hebben. Het was een heel karwei en ik moet zeggen dat het dat ook waard was.
De tweede heb ik niet erop genaaid. Dat werd na mijn mening te druk. Dit is mooier. Ik heb de andere nog ergens voor gebruikt, maar joh… ik weet toch niet waar die is gebleven 🙂

Bestel het hier bij WISH | 2 euro | 2 euro verzendkosten

Bestel het hier bij Aliexpress | 1,15 | Free


De tweede bestelling was een vogeltje… althans ik dacht dat het 1 zou zijn, maar ik kreeg er twee. Omdat die niet gespiegeld zijn van elkaar, kon ik ze niet op 1 kledingstuk gebruiken. Ik wil dat dan weer zo… als ze beide de zelfde kant op kijken, uhm vind ik raar.

Deze heb ik erop gestreken. Dat was bij deze mogelijk. Ook omdat het op een broekzak komt, is dat wel zo prettig anders moet je die er eerst af tornen en dan naaien en dan weer die zak erop… mij te veel gedoe. Wat je wel kunt doen is met een steekje hier en daar het toch wat steviger vastzetten!

Bestel het hier bij WISH | 1 euro | 1 euro verzendkosten

Bestel het hier bij Aliexpress | 1,83 | 0,14 verzendkosten


Het derde stuk dat ik bestelde was een prachtige vlinder. Ik dacht die is enorm… dat zal heel mooi staan op een sweater of zo.
Echter ik vond het wat tegen vallen qua grootte en ach, voor dat geld, bedacht ik een ander kledingstuk om er mee op te pimpen!
Als je pimpen een rotwoord vind, dat kan… mijn excuus ik weet zo snel niet wat ik anders moet zeggen 😉

Wish-shopping-alie-xpress-badges-broderie-flower-butterfly-star-bird-yustsome-1

Dit jasje droeg ik dinsdag ook in mijn fashion-post en nu krijg je de volledige applicatie te zien. Deze heb ik met de naaimachine erop genaaid. Ik ben helemaal langs de zwarte contouren afgegaan. Het heeft wat tijd in beslag genomen, veel bochten, maar dat was de moeite waard. Ik ben er zo blij mee en heb al heel veel complimenten gekregen over dat ze de kleur zo mooi vinden tot aan wat een idee om een oud jasje weer nieuw leven in te blazen!

Bestel het hier bij WISH | 1 euro | 1 euro verzendkosten

Bestel het hier bij Aliexpress | 2,54 | FREE


En als laatste bestelde ik een zakje met 10 zwarte sterren. Natuurlijk kunnen die in mijn kleding niet ontbreken! Het duurde ook hier weer rond de twee weken voordat ik het binnen had en was erg blij met het formaat. Niet te groot, want dat zou te opvallen zijn geweest.

Wish-shopping-alie-xpress-badges-broderie-flower-butterfly-star-bird-yustsome-4

Deze oude jurk… ja het was een jurk die ik wel eens heb laten zien op instagram. Echter ik was niet zo blij na een paar keer wassen dat het een hobbezak gehalte kreeg en knipte een stuk eraf. De zakken naaide ik dicht en voila ik heb nu een heerlijke sweater! Want het was te zonde om weg te gooien!
Ik streek met de strijkbout de sterren erop. Ik heb wel gebruik gemaakt van een theedoek die ik tussen de bout en de sterren gelegd heb, omdat deze de neiging hadden om wat te gaan plakken aan het strijkgedeelte. En laten we dat nou niet echt prettig vinden! Je kunt ze daarna nog met een steekje vastzetten, maar ze zitten best goed erop, dat ik het zelf ook nog niet gedaan heb.

Bestel hier bij WISH | 1 euro | 1 euro verzendkosten

Bestel hier bij Aliexpress | 1,06 | FREE

[tx_heading style=”default” heading_text=”LEUKE WISH TIPS” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Tja, die kon ook niet ontbreken… als Star Wars fan! Leuk ook om een broekje van je kind wat te verfraaien.
Of kijk eens naar een bloemetje, dan kun je dat gat in de knie nog weg werken (voor de meisjes).

En deze zijn nog onderweg!

 

Tja ik heb een zwak voor KOI karpers en vissen. Dus deze komen op een zwart T-Shirt of een oranje? Ik ben er nog over aan het dubben. Maar tzt zie je dat wel!


Heb jij ook al zelf met een patch of applicatie kleding leuker gemaakt (op-ge-pimpt)?

Like
  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat leuk! Never too old for patches

  JoyceElise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ohhh, wat is t tof geworden! Was enorm benieuwd hoe je t zou combineren!;-)

  Bianca| pinkit.nl
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Dat spijkerjasje met die vlinder is echt zoooo gaaf!!

  Nancys Fashion Style
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik heb hetzelfde met AliExpress, en ik heb niet eens ADHD, ??? . Ik bestel ook regelmatig bij Wish. De vissen vind ik erg mooi, ik ga ook eens kijken. Maar ik moet ze dan wel hebben die je er niet zelf op hoeft te naaien!

  Natascha Kooiman (BeautyOpinie)
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Dit herken ik nog van vroeger haha. Ik vind het best leuk! Die eerste bloem zou volgens mij ook heel tof staan op een wit t shirt.

  Annette Guitoneau
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Leuk, ik was ook behoorlijk Wish verslaafd maar probeer een beetje af te kikken 🙂

  Jolanda Caris-Janssen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Oeh leuk! Vooral op de achterkant van een spijkerjasje

  cindy
  25 Jan 1970
  8:31pm

  oh wat gaaf, heb al een half jaar een bloementak in mn ali winkelmandje om een zwarte wllen jas mee op te fleuren (uhm pimpen).

  Jouvence
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat leuk! Vooral de vlinder is erg mooi. xx

Laat een reactie achter!