Pofmouwen zijn hot en ik ga er in mee! | Fashionover50

Als ik een trend heel erg kan waarderen dan zijn het de pofmouwen of ook wel de puff sleeves genoemd. Ik weet nog dat ik als 18 jarige een jurkje kocht met mega grote pofmouwen en dat ik die ook wel eens als een blouse droeg, de hele jurk in mijn broek!

Zulke herinneringen blijven je bij en ik ook het gevoel dat ik iets bijzonders droeg. Want destijds was ik al een beetje anders, het was ook mijn droom om mode ontwerpster te worden, dus dan ben je al aparter!

Pofmouwen

Ja, hoe groter, hoe mooier! Okay ik weet dat niet iedereen er weg van is, maar deze dame wel hoor. Erg jammer vind ik het dat mijn figuur door de jaren heen veranderd is en een mega pofmouw mij in een type Hulk op hakken zou veranderen dan dat het mij juist vrouwelijker zou maken. Dus ik besloot eens te starten met een subtiel pofmouwtje.

Pofmouw, pofmouwen, ruffles, blouse, Sacha, laarzen, afzak, jeans, slimfit, hoed, zandig and Voltaire,fashion, mode, vrouw, 50 plus
En daar startte de zoektocht, want hoe hot het ook is, in mijn maat was er niet echt veel te vinden! Het is bestemd voor model lat, maar niet voor model met rondingen. En ik ben nogal Pietje precies, een simpel shirtje kon mij niet heet maken! Hahahaha… tot ik van de week op mijn mooie laarzen de winkel in mijn dorp binnen stapte van Shoeby Fashion!

Shoeby Fashion

Na wat gerommel door de rekken en een superleuk jurkje uit de rekken gepakt te hebben… helaas is de foto van mijn mobiel verwijderd door een crash, vond ik het item dat voor mij bestemd moest zijn.

Zoals Kiki het van Shoeby Fashion het beschrijft is het helemaal in mijn straatje! Het leuke is dat ik dat vooraf niet gelezen had en ook de foto niet gezien had. Tijdens het passen kreeg ik al een beeld van hoe ik het zou gaan dragen! Dus ik denk dat Kiki en ik hier erg op 1 lijn zaten!

I’ve never seen elegance go out of style!

De Honey blouse heeft een rechte fit, een opstaand kraagje en lange mouwen. Het item wordt gekenmerkt door de zwarte kleur, de lader tapes en de pofmouwen. Een leuk detail is een ruffle op de kraag. Combineer de blouse op een leatherlook rok of op een high waist skinny jeans en je bent ready to go.

Pofmouw, pofmouwen, ruffles, blouse, Sacha, laarzen, afzak, jeans, slimfit, hoed, zandig and Voltaire,fashion, mode, vrouw, 50 plus

Kijk mij nou poseren met de lieve Pup van Hülya mijn vriendin! Deze lieve dame heet CiCi! En zie jij ook wat haar zo bijzonder maakt? Ze heeft twee verschillende kleuren oogjes!


Mijn stijl…

Ik draag mijn blouse op een strakke jeans. Ik ben totaal geen jeans type en ik blijf het een van de vreselijkste kleding stukken vinden. Echter voor deze look koos ik bewust voor jeans omdat een zwarte broek weer zo weinig contrast zou geven. Plus de jeans geeft het net dat beetje Western look aan mijn stijl.

Eronder draag ik een paar laarzen van Sacha Schoenen die ook volgens de laatste trend zijn, je ziet het ook terug komen de afzak laars!

En mijn hoed van Zadig & Voltaire maakt het geheel natuurlijk af.

Pofmouw, pofmouwen, ruffles, blouse, Sacha, laarzen, afzak, jeans, slimfit, hoed, zandig and Voltaire,fashion, mode, vrouw, 50 plus

 

Like
1
  Anita R
  28 Nov 2019
  8:45pm

  Ja ik weet nog dat je die jurk droeg!

  Daphne - verdraaidmooi
  2 Dec 2019
  7:57am

  Ik sla deze trend even over, want ik vind het niet mooi staat bij mezelf.

Laat een reactie achter!